- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Canım aynısını ben de duymuştum baya korktum hatta şeker çıkacak diye. Ama benim eşim de ben de uzun boylu iri yapılıyız. Yapısal olarak büyük bir bebek olabilir dedi doktor. Sizin de öyledir bence bende şeker falan çıkmadıKızlar günaydın kontrolden geliyorum bebeğim bi hafta önden çıktı.Bir de doktor bu bebeğin göbeği niye böyle büyük şeker mi var acaba SSN de dedi.Kafama çok taktm perşembe şeker yüklemesi yaptrcam mecburen sonuca göre diyet mi verir artık nolır bilemiyorum.Moralin bozuldu ayrıca bebeğin de eşi az aşağıdaymş
Canm Allah yardmcn olsun stres yapma Allahın izniyle bebeğin vaktinde doğar gerekli önlemi almşsnzKızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah öyle olur canm kafama taktm ne bileyim eşim uzun boylu ve iri yarıfır biraz sanırım ondan bizim bebiş de accık göbüşlüCanım aynısını ben de duymuştum baya korktum hatta şeker çıkacak diye. Ama benim eşim de ben de uzun boylu iri yapılıyız. Yapısal olarak büyük bir bebek olabilir dedi doktor. Sizin de öyledir bence bende şeker falan çıkmadı
Ben bunu 90 liraya aldim bebege aldim ilk sey buydu inanamiyorum yani nasil bole bir fiyat olabilir bu nasil bir artişKızlar bakım benceMustela Merhaba Bebek Çantası Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Mustela Merhaba Bebek Çantası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Çok geçmiş olsun canım yaa nedenini söyledilermi plesenta aşağıda olmasının bu ara bende kemdimi çok yordum korkuyorum bişi olcak diye inş bişi olmadan atlatırsınKızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Yaa çok geçmiş olsun canım benim plesanta aşağıdamıydı peki normalde de doktor demişmiydi? Bence allahın izniyle bişey olmucak canım benim bol bol dua et bizde edicezKızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Cok gecmis olsun.butun onlemleri almislar bak sende icini ferah tutup yat dinlen Allahin izniyle vaktinde saglikla gelecektir bebegin dualarim seninle.Kızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Gecmis olsun canim. Dinlen bundan sonra doktorun ne diyorsa yap zaten az zamanimiz kaldi biraz sabretmek gerek. Plesentanin asagida oldugu daha onceden gorunmedi mi?Kızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Canım Allah yardıncın olsun bol bol da dua edicem senin için bu zamanlarda hepimizin büyük küçük sorunlarımız olabiliyor Allahım hepimize yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin senide çok iyi anlıyorum böyle durumlarda sadece onları düşünüp strese giriyoruz, sende korkma kontrol altındaymışsın en ufak bişeyde müdahale edilir hemde artık bebeklerimizi yaşam sınırını geçti allahın izniyle vaktinde zamanında sende bizde kucaklarımıza alırızKızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Canım hiç korkma ben normalde de diyabet hastasıyım diyetle bu aya kadar geldim ama artık yükselmeye başladı şimdi insülin kullanıcam doktorlar şeker konusunda çok hassas dikkat ettiğin ilacını aldığın sürece hiç bir problem olmaz korkmaKızlar günaydın kontrolden geliyorum bebeğim bi hafta önden çıktı.Bir de doktor bu bebeğin göbeği niye böyle büyük şeker mi var acaba SSN de dedi.Kafama çok taktm perşembe şeker yüklemesi yaptrcam mecburen sonuca göre diyet mi verir artık nolır bilemiyorum.Moralin bozuldu ayrıca bebeğin de eşi az aşağıdaymş
Çok geçmiş olsun bol bol dua edip pozitif düşünmeye çalış canım. Bebeğin sağlıklı ve seninle birlikteKızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Ben bol giymeyi oldum olasi severdim eskiden aldigim bol seyler var onlari giyiyiyorum suan sweatler elbiseler falan bi iki tanede pijama hediye geldi evdede onlarlayim bitek tayt aldim80 tl canım 79 küsürlü bişeydi.. Hm nin kalıpları bol oradan bir eşofman aldım M beden çok rahat giyiyorum oda 70 tl..
Tşk ederim cnm tüm arkadaşlara.Evet plesanta girişi kapatmiyormus ama girişe yakinmis haberim vardı o yüzden ağır iş yapmazdım ama olacağı varmış inşallah geçer gider hemen.Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz vaktinde gelsin inşallahYaa çok geçmiş olsun canım benim plesanta aşağıdamıydı peki normalde de doktor demişmiydi? Bence allahın izniyle bişey olmucak canım benim bol bol dua et bizde edicez
Nedeni bana göre yok ama pazar günü 20 dakika kadar yürüyüş yaptım yokuş yukarıydi yol o etkilemiş olabilir.Çok geçmiş olsun canım yaa nedenini söyledilermi plesenta aşağıda olmasının bu ara bende kemdimi çok yordum korkuyorum bişi olcak diye inş bişi olmadan atlatırsın
Baya guzelmis bu ama darmi duruyor bolmu birde hangi magaza ?Benim beğendiğimde şuydu üstümde çok güzel durdu ama alıcam kesin tam baharlık altına beyaz spor ayakkabı üstünede beyaz bol bi tşört oh
Çok geçmiş olsun. Pruloton falan vurdular mi? Çok mu oldu kanama? Allah korusun ama yeni okudum, 27.haftada bebekler nefes almaya başladığı için yaşam şansları %85 oluyormuş. Ama sen kalkma dedilerse gercekten kalkma, ben oturduğum yerde çamaşır katlarım demiştim, tekrar lekelenme olmuştu.Kızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Defacto dar duruyor canım slim fit diye geçiyo zaten kaç tane pantolon denedim hepsi bol duruyodu özellikle paçaları ilk defa böyle güzel duran gördümBaya guzelmis bu ama darmi duruyor bolmu birde hangi magaza ?
Bol duranlar hosuma gitmiyor benimde ondan sordum olmazsa bakayim bendeDefacto dar duruyor canım slim fit diye geçiyo zaten kaç tane pantolon denedim hepsi bol duruyodu özellikle paçaları ilk defa böyle güzel duran gördüm
Bak canım tam baharlıkBol duranlar hosuma gitmiyor benimde ondan sordum olmazsa bakayim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?