2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım dualarımız seninle. Rabbim yavrunu vaktinte kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Kızlar Merhaba
27.haftamızda 1.200 gr olmuşuz .4 tane etken saydı Doktorum bana
1 saat içerisinde beş tane hareket hissedemezdem
Suyum gelirse
Kanamam gelirse
Sancılarım 5 dk da bir artarsa hemen Doğum haneye gel dedi
Sanırım artık herşey Doğum olacak
Sezeryan yapacağım için de şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi

Ay canım benim dikkat et nolur Söyle haberdar et bizi inş erken gelmez bebeğinin ciğerleri yeterli olur. Kaç kg şuan

Ben bunu 90 liraya aldim bebege aldim ilk sey buydu inanamiyorum yani nasil bole bir fiyat olabilir bu nasil bir artiş
Ciddi misin ??? Yuh diyorum gerçekten. Tarihi faşan gecmemiş de mi sen nerden aldın ? Şimdi indirimlisi bu fiyat

Ben bol giymeyi oldum olasi severdim eskiden aldigim bol seyler var onlari giyiyiyorum suan sweatler elbiseler falan bi iki tanede pijama hediye geldi evdede onlarlayim bitek tayt aldim yazin alacagim ama yazı bekliyorum

Bende severim bol giyinmeyi özellikle eşofman ve tişörtlerde ben göbek bölgesinden dolayı pantolon aldım. Kendi kıyafetlerimde hala oluyor ama göbek rahat etsin diye birkaç şey aldım tabi..

Canm gözün aydın benm bebek de bugün tam 1200/gram geldi göbekli niye acaba flan dedi kilosu birw z fazla gbi haftasına göre dedi kafama taktm ben de sana doktor bebişn kilosyla ilgili bişey söyledi mi

Aynen canım ikimiz de memnun kalıcaz muhtemelen ben TV ünitesinin çekmecesinde tutuyorum şuan sabit, deneme günleri boyle geçsin sonra yatak odasına alırım öyleyse nasılsa bebiş de doğduğunda odasında olmayacak yatak odasına olacak çoğunlukla

Canim cok gecmis olsun. Insallah daha da iyi olursunuz. Dualarim sizinle.
Benimde eşi asagida. Doktor kanama olabilir dedi. Aklim cikiyor olacak diye.
Insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi.

Allah yardımcın olsun canım inşallah geçer riskli durumlar ama moralini hiç bozma bu haftalardan sonra bebiş artık kendini kurtaracak seviyede... Dualarım seninle

Canım maşallah kilosu çok iyi. Ama sezaryenle şeker yüklemesinin ne alakası var hiç anlam veremedim. Şeker yüklemesi için benim doktorum konuşmaya bile gerek yok her gebeye muhakkak yapılması lazım dedi.

Genel olarak mı 1 saatte 5 tekme. Çokmuş yahu

Canm gözün aydın benm bebek de bugün tam 1200/gram geldi göbekli niye acaba flan dedi kilosu birw z fazla gbi haftasına göre dedi kafama taktm ben de sana doktor bebişn kilosyla ilgili bişey söyledi mi
Yok canım benim doktor kg ile ilgili birşey demedi ,zaten benimki önden gidiyor 27.haftamdayım 28+4 olarak çıkıyor ultrasyonda

Genel olarak mı 1 saatte 5 tekme. Çokmuş yahu
Ewet ya ben de biraz endişelendim işin açıkçası ,çünkü ayakta olduğum zaman filan ben hiç hareket hissedemiyorum.O da oturduğun zaman ,yemeklerden sonra dedi,biraz rahatladım

Ewet ya ben de biraz endişelendim işin açıkçası ,çünkü ayakta olduğum zaman filan ben hiç hareket hissedemiyorum.O da oturduğun zaman ,yemeklerden sonra dedi,biraz rahatladım
Ben dün mesela sabahtan akşama toplam maks 10 hissettim. Benim doktorum da bazen senin hissedemeyeceğin pozisyonda olabilir endişelenme dedi. Yapacak bişey yok en güzele emanetler.

Kuzucum hic uzulme bazen doktorun ultrason cihazından bile farkli cikabiliyormus bu hafta olayi sen beslenmene dikkat et bol su ic icin rahat etmeyecekse ozeldeysen devlete devletteysen ozele bir seferlik randevu alip git bebisler iyidir insallah

Yok canım benim doktor kg ile ilgili birşey demedi ,zaten benimki önden gidiyor 27.haftamdayım 28+4 olarak çıkıyor ultrasyonda
Onceki mesajlari cok okuyamadim ama bana doktor 12 saatte 10 tekme hissedersen normal demisti bizim ki ekstra hareketli cogu zaman ama sana niye saatte 5 tekme falan dediler kilosu cok iyiymis erken dogum suphenmi var Allah korusun

Ben dün mesela sabahtan akşama toplam maks 10 hissettim. Benim doktorum da bazen senin hissedemeyeceğin pozisyonda olabilir endişelenme dedi. Yapacak bişey yok en güzele emanetler.
Benim doktorum 12 saatte 10 tekme hissetmen lazim dedi canim seninki normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…