2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende severim bol giyinmeyi özellikle eşofman ve tişörtlerde ben göbek bölgesinden dolayı pantolon aldım. Kendi kıyafetlerimde hala oluyor ama göbek rahat etsin diye birkaç şey aldım tabi..
Brnim gobekde cok onde hatta elbiselerde falan rahat giymek icin hamilelik corabi bile aldim ustte sıkıntı yok bendede tisort sweat vs idare ediyoruzda altta taytla pijama hayat kurtariyor

Onceki mesajlari cok okuyamadim ama bana doktor 12 saatte 10 tekme hissedersen normal demisti bizim ki ekstra hareketli cogu zaman ama sana niye saatte 5 tekme falan dediler kilosu cok iyiymis erken dogum suphenmi var Allah korusun
Yok çok şükür erken Doğum riskimiz de yok,rahim ağzımız kapalı önlem amaçlı her hastasına söylüyormuş

Kuzucum cok gecmis olsun stres yapmamaya bak zaten ciger gelistirici vs hersey yapilmis bütün oñlemler alinmis cok sükür zamaninda gelsin hepimizin bebisleri insallah gerci bak 28. Haftandasin artik kendini kurtarmistir bebiskon Allahin izniyle

Canim boyle durumlarda kan sulandirici veriyor doktorlar. Sana da verdi mi? Hemen canini sıkma iki haftaya kadar gerilikler cok onemli degil. Bazen gelisimi yavaslar sonra tekrar eski haline doner. Beslenmene dikkat et dinlen. Tansiyon olcumu yap birde..

Cok sükür canim zamaninda gelsin bütün bebisler peki 1 saatte 5 tekme cok degilmi ?
Amin inşallah hepimizinkini zamanında alalım .O örneği şu şekilde verdi doktor bana .Şimdi sen İstanbul’da yaşıyorsun ,Taksim de arkandan gelip birisi parmağıyla dokunsa hissedebilirmisin,hissedemezsin ,ayakta olduğumuz zamanlarda bebeğin hareketini zaten hissedemiyoruz,oturduğumuz zaman da bir saat boyunca hareketini hissedemezsen gel dedi.Ama bunun öncesinde yemek ye,çikolata ye,soluna yat bunlara rağmen hissedemezsen gelmeni istiyorum dedi

Medisana ve beurer arasindayim bende bakalim hangisini alacagim

Benim ki genel itibariyle hareketli bir bebek zaten uyumadigi zamanlarda heleki sese cok tepki veriyor benim haftam erkenya belki ondan demistir bana 12 saatte 10 tekme diye cikolata hepimizin kurtaricisi biraz harrket etmesin hrmen cikolata yiyorum bende

Genetik olarak toplu bir bebektir belki canim benim arkadasimin bebisinin kafa cevresi onden gidiyordu bir suru sey soleyip moralini bozdular sonuc azcik buyuk kafali dogdu o kadar babasininki de oyleymis seker yuklemesini yaptir ama yinede diyet veriyolar falan tedavisi var yani hic sikinti etme

İyi günlerde kullan canım ,çok güzel olmuş ,halıyı nerden bakacaksın,ben çok kararsız kaldım
Trendyolda bi 2 gun once bebek odasi halilari indirimdeydi cok guzel modeller vardi hala duruyomudur bilmiyorum ama takip etmek lazim alanlar cok memnundu

Gaz agrisi gibi gorunuyor ama takipte kal gecmezse bir doktora görün canim

hastane çıkışlarımı anneme götürdüm göstermek için dönerken almayı unuttum onları çarşamba günü geri alınca atabilirim ama diğerlerinden çektim. tabii hepsini değil :)
Kiz cocugu farki iste herseyi cok cok güzel saglicakla gelsin giysin minik kızçe her seyine ayri ayri bayildim

Biz de sonunda mobilyalarımızı aldık
Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldık eğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece
Cok guzelmis gule gule kullanin insallah ne kadara geldi ? Birde ben cibinlik almayacagim o gerekli birseymi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…