Brnim gobekde cok onde hatta elbiselerde falan rahat giymek icin hamilelik corabi bile aldimBende severim bol giyinmeyi özellikle eşofman ve tişörtlerde ben göbek bölgesinden dolayı pantolon aldım. Kendi kıyafetlerimde hala oluyor ama göbek rahat etsin diye birkaç şey aldım tabi..
Yok çok şükür erken Doğum riskimiz de yok,rahim ağzımız kapalı önlem amaçlı her hastasına söylüyormuşOnceki mesajlari cok okuyamadim ama bana doktor 12 saatte 10 tekme hissedersen normal demisti bizim ki ekstra hareketli cogu zaman amasana niye saatte 5 tekme falan dediler kilosu cok iyiymis erken dogum suphenmi var Allah korusun
Kargo bedava bende bugun baktim. Dusermi diye bekliyorum halaBen aldım ya 184 tlye almıştım. Trendyolda kargo var aynı paraya denk geliyor
Kuzucum cok gecmis olsun stres yapmamaya bak zaten ciger gelistirici vs hersey yapilmis bütün oñlemler alinmis cok sükür zamaninda gelsin hepimizin bebisleri insallah gerci bak 28. Haftandasin artik kendini kurtarmistir bebiskon Allahin izniyleTşk ederim cnm tüm arkadaşlara.Evet plesanta girişi kapatmiyormus ama girişe yakinmis haberim vardı o yüzden ağır iş yapmazdım ama olacağı varmış inşallah geçer gider hemen.Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz vaktinde gelsin inşallah
Cok sükür canimYok çok şükür erken Doğum riskimiz de yok,rahim ağzımız kapalı önlem amaçlı her hastasına söylüyormuş
Canim boyle durumlarda kan sulandirici veriyor doktorlar. Sana da verdi mi? Hemen canini sıkma iki haftaya kadar gerilikler cok onemli degil. Bazen gelisimi yavaslar sonra tekrar eski haline doner. Beslenmene dikkat et dinlen. Tansiyon olcumu yap birde..Merhaba arkadaşlar, dün dr kontrolümüz vardı, 25+1 haftalıktı, 24+3 çıktı.. Önceki kontrollerde hep ilerde çıkardı, bu sefer geri kalmış
Gelişim geriliği olup olmadıgı bi sonraki kontrolde kesinleşir dedi dr ama benim çok moralim bozuldu.. Böyle bişey yaşayan oldu mu acaba? Baska doktora mı gitsem?
Musteladan bahsediyorsunuz galiba bende sepete ekledim hala bir umut indirim bekliyorumKargo bedava bende bugun baktim. Dusermi diye bekliyorum hala
Amin inşallah hepimizinkini zamanında alalım .O örneği şu şekilde verdi doktor bana .Şimdi sen İstanbul’da yaşıyorsun ,Taksim de arkandan gelip birisi parmağıyla dokunsa hissedebilirmisin,hissedemezsin ,ayakta olduğumuz zamanlarda bebeğin hareketini zaten hissedemiyoruz,oturduğumuz zaman da bir saat boyunca hareketini hissedemezsen gel dedi.Ama bunun öncesinde yemek ye,çikolata ye,soluna yat bunlara rağmen hissedemezsen gelmeni istiyorum dediCok sükür canimzamaninda gelsin bütün bebisler peki 1 saatte 5 tekme cok degilmi ?
Genel olarak degil canim bebek bazen saatlerce uyuyor zaten. Hareketlendiginde genelde sayin diolar. Normalden daha az hareket ederse yada yavaslarsa bir doktora gitmekte fayda var..Genel olarak mı 1 saatte 5 tekme. Çokmuş yahu
Medisana ve beurer arasindayim bende bakalim hangisini alacagimOhh iyi yapiyorsun dene tabi birde bebegin odasinda durmali her zaman yani o ortamin sicakliginda kalmali ki atesi dogru algilasin.ben kizimi onunla buyuttum uzun zaman kullandim sonra bir arkadasima ihtiyaci vardi verdim hala kullaniyor.
Sende medikal diyince ben arastirdim icim rahatladi medisana icin : ))cok tesekkur ediyorum.ikiside alman mali daha cok hastanelerde kullanilan markalar
Evet inmedi gercekten. Daha once sampuanini tek almistim cok uygundu keske setinide alsaydim. Birbirimizi haberdar edelim inerseMusteladan bahsediyorsunuz galiba bende sepete ekledim hala bir umut indirim bekliyorumama 182 den asagi hic inmedi ya
Amin inşallah hepimizinkini zamanında alalım .O örneği şu şekilde verdi doktor bana .Şimdi sen İstanbul’da yaşıyorsun ,Taksim de arkandan gelip birisi parmağıyla dokunsa hissedebilirmisin,hissedemezsin ,ayakta olduğumuz zamanlarda bebeğin hareketini zaten hissedemiyoruz,oturduğumuz zaman da bir saat boyunca hareketini hissedemezsen gel dedi.Ama bunun öncesinde yemek ye,çikolata ye,soluna yat bunlara rağmen hissedemezsen gelmeni istiyorum dedi
Ben bu indirimden alayim diyorum daha dusecek gibi gelmiyor banaEvet inmedi gercekten. Daha once sampuanini tek almistim cok uygundu keske setinide alsaydim. Birbirimizi haberdar edelim inerse
Genetik olarak toplu bir bebektir belki canimKızlar günaydın kontrolden geliyorum bebeğim bi hafta önden çıktı.Bir de doktor bu bebeğin göbeği niye böyle büyük şeker mi var acaba SSN de dedi.Kafama çok taktm perşembe şeker yüklemesi yaptrcam mecburen sonuca göre diyet mi verir artık nolır bilemiyorum.Moralin bozuldu ayrıca bebeğin de eşi az aşağıdaymş
Trendyolda bi 2 gun once bebek odasi halilari indirimdeydi cok guzel modeller vardi hala duruyomudur bilmiyorum ama takip etmek lazim alanlar cok memnunduİyi günlerde kullan canım ,çok güzel olmuş ,halıyı nerden bakacaksın,ben çok kararsız kaldım
Gaz agrisi gibi gorunuyor ama takipte kal gecmezse bir doktora görün canimKızlar ya benim 3-4 saatır kesintisiz süren karın ağrım var. İşin ilginç tarafı tek taraflı sadecekorkmalımıyım acaba ? Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama korkuyorum, ağrıyan bölge sağ alt karnım kasıklarım değil yani.
Kiz cocugu farki istehastane çıkışlarımı anneme götürdüm göstermek için dönerken almayı unuttum onları çarşamba günü geri alınca atabilirim ama diğerlerinden çektim. tabii hepsini değil :)
Erkek analarinin genel problemi sanirimGule gule kullan canim hepsi cok guzel. Kiz bebek beklemek ayri bir tatli sankiben oglusuma boyle suslu seyler alamiyorum
Cok guzelmis gule gule kullanin insallah ne kadara geldi ? Birde ben cibinlik almayacagim o gerekli birseymi ?Biz de sonunda mobilyalarımızı aldık
Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldıkeğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece
Seni happymomda gormus olabilirimEmzirme önlüğü almadıysanız bakın isterseniz ben aldım az önce deseni baya hoşuma gittiMama Önlükleri & Ağız Bezleri - Bebek Önlüğü - n11
Mama Önlükleri & Ağız Bezleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mama Önlükleri & Ağız Bezleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?