Kredi karti ekstrem trendyolla basliyor trendyolla bitiyor zatenBen bu indirimden alayim diyorum daha dusecek gibi gelmiyor banaama kararsizim
Anladım canım dikkat et bol bol dinlenNedeni bana göre yok ama pazar günü 20 dakika kadar yürüyüş yaptım yokuş yukarıydi yol o etkilemiş olabilir.
Canım ben aldım ama bence çokta gerekli değil ben süslü püslü şeyleri seviyorum :) zaten erkek çocuğu aklı başına gelince istemez böyle şeyler nasılsa kendi hevesimi alaym diye aldımCok guzelmis gule gule kullanin insallah ne kadara geldi ? Birde ben cibinlik almayacagim o gerekli birseymi ?
Aslinda iyi vermissiniz ya fiyat uygun gelmis yaniCanım ben aldım ama bence çokta gerekli değil ben süslü püslü şeyleri seviyorum :) zaten erkek çocuğu aklı başına gelince istemez böyle şeyler nasılsa kendi hevesimi alaym diye aldım
Alt çekmecesini almadık eşim halıdan fln zor açılır bi de tek parça ağır dedi beğenmedi almadık
Karyola , cibinlik, çekmece 1700 civarı oldu 4 taksitle. Yatağını almadık biraz araştırıp alcaz seçemedik o an
Şumu canım? Bugün baktım bende ama kaydırmaz halılardan bunlar baya ince olur yani fiyatıda ondan uygun galiba.Trendyolda bi 2 gun once bebek odasi halilari indirimdeydi cok guzel modeller vardi hala duruyomudur bilmiyorum ama takip etmek lazim alanlar cok memnundu
Evet orda da aynı isimdeyimSeni happymomda gormus olabilirim
Canım selam ;Havalar biraz ısındı benim gece terlemeleri başladınormalde de gece çok terlerdim şimdi ekxtra atletim su içinde uyanıyorum neden acaba ya şimdi birde zaman daraldı bende korkular kaygılar başladı bugün bütün gece rüyamda kanamam olduğu erken doğum yaptığımı vs görüp durdum aralarda hep uyandım geri uyudum gene aynı tarz rüya 5 kere gördüm belkide çok can sıkıcıydı
çok zor gerçekten ya hormonlar kaygılar tavan yaptı ondan sanırım bebek büyüdükçe hareketleri kuvvetlendikçe bir bebeğim olacağının iyice farkına varıyorum sanki daha önce yokmuş gibiCanım selam ;
Ben de aynı durumdayım hatta geçen hafta buraya da yazmıştım,geceleri uyuyamıyorum,ağlayarak uyanıyorum.Doğum korkumuz başladı ,sıcak basıyor,ben dua okuya okuya tekrar uykuya dalıyorum,3 tane yastıkla filan yatıyorum
Allah korusun bak sakın öyle şeyler düşünme,lohusa depresyonu falan filan ....Bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra herşey geride kalacak...Lohusa depresyonuna girmemek için de eve kapanmayacaksın canım benim,annen yanında olur zaten market olur ,yürüyüş olur fırsatını bulduğun an kendini at dışarı,yarım saat bile olsa bir hava al ...çok zor gerçekten ya hormonlar kaygılar tavan yaptı ondan sanırım bebek büyüdükçe hareketleri kuvvetlendikçe bir bebeğim olacağının iyice farkına varıyorum sanki daha önce yokmuş gibiinşallah altından kalkabiliriz bu durumun zaten psikolojik olarak zayıf bir insanım korkum bunun sonunda lohusa depresyonuna falan girmem umarım
Popcorn9 adlı satıcıdan aldım canım benKizlar bu arada aliexpresten canta alanlar hangi saticidan aldi? Yardimci olur musunuz? Neye dikkat etmem gerek anlayamadim
Devlet hastanesi konusuna kesinlikle katılıyorum...Ben de Ünv.Hastanesine gidiyorum,ilk zamanlar Hem Özel Hastane hem de devlet hastanesine gidiyordum.Sonrasında özel hastanede yaşadığım bir takım sorunlardan dolayı ,devlet hastanesine devam ediyorum.Benim gittiğim Hoca ,alanında Türkiye ‘deki sayılı uzmanlardan bir tanesi ve ben milletvekili referansı koyarak hocanın hastası olabildim,ama şu anda tek dediğim birşey var ‘iyiki en başından beri devam etmişim,hasta-doktor ilişkisi ciddi anlamda çok önemli...Yeri geliyor endişelendiğimiz zaman bir o kadar pozitif bir şekilde sakinleştiriyor ki ben çok çok memnunumHem özel hem devlet hastanesinde kontrol altındayım.
Gebelik ikiz olarak başladı birinin kalbi durdu şimdi tekiz olarak devam ediyor.
Asıl meseleye geleyim devlet hastanesinden çok memnunum.(tahliller kontroller vs ne lazımsa yapılıyor)
Arıyorlar detaylı ultrasona randevu alınamazken hemen ertesi güne randevu veriyorlar.
Yani kızlar en ufakbir risk varsa kesinlikle bir araştırma hastanesine kayıt açtırın.
Özelde görmediğim itinayı devlet hastanesinden gördüm.
Sigortam olmadığı halde 5 kuruş ödemeden kan uyuşmazligi iğnem için mor reçeteyazıp yardimci oldular.
Bu arada kilosunu sorun edip korkan anneler var.
Benim bebeğimin kilosuda aynı.
Kafanıza takmayin,hepimize sağ salim doğumlar nasip etsin Mevlam : )
Yaa bizide haberdar et canım ama azsa eğer belki popondan veya başka yerdende gelmiş olabilir bazen anlayamıyo insan telaş etme sen genede sakin ol inşallah önemli bişey değildirKızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Çok korkuyorum niye böyle oldu ki şimdi
Ne olur dua edin daha çok erken
Yaa bizide haberdar et canım ama azsa eğer belki popondan veya başka yerdende gelmiş olabilir bazen anlayamıyo insan telaş etme sen genede sakin ol inşallah önemli bişey değildir
allah korusun valla canım öyle yapmayı düşünüyorum zaten ama depresyona girip neler düşünenler var allah yaşatmasınAllah korusun bak sakın öyle şeyler düşünme,lohusa depresyonu falan filan ....Bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra herşey geride kalacak...Lohusa depresyonuna girmemek için de eve kapanmayacaksın canım benim,annen yanında olur zaten market olur ,yürüyüş olur fırsatını bulduğun an kendini at dışarı,yarım saat bile olsa bir hava al ...
Ntsde sancı olup olmadığı görülüyo canım. Karnına bişeyler bağlıyolar ekranda sancın var mı yokmu o çıkıyo. Ama bence korkulcak bişey yok kalbini ferah tut ağrın varmı peki?İnsallah canım yoldayım işte gidiyoruz ilk kez kanama görünce korktum doğrusu.
NTS de ne görülüyor acaba ? Korkutucu bir işlem değildir insallah
canım allah korusun hemen kötüyü düşünme lütfen bir çok nedeni olabilir umarım önemli bir şey değildir dualarım seninle haber bekliyorum mutlakaKızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Çok korkuyorum niye böyle oldu ki şimdi
Ne olur dua edin daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?