2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsallah canım yoldayım işte gidiyoruz ilk kez kanama görünce korktum doğrusu.
NTS de ne görülüyor acaba ? Korkutucu bir işlem değildir insallah
Hemen hastaneye canım Nts’de sancı şiddetine bakacaklar eğer sancı görülürse alttan muayene yapıp açılma varmı yokmu onu kontrol ederler dualarımız seninle

Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Çok korkuyorum niye böyle oldu ki şimdi
Ne olur dua edin daha çok erken
Yüreğini ferah tut stres yapma canım dua edicem sana bol bol sağlıklı haberler al inşallah

Canım geçmiş olsun . Umarım güzel haberlerini alırız. Bebisler bizim zannettigimizden daha güçlü annesine sıkı sıkı sarılıp bırakmayacaktır inşallah. Sende güzel düşün stres yapmamaya çalış.
Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Geçmiş olsun canim. Inşallah güzel haberler alırsın. Bir şey olmaz Allahın izniyle .

canım allah korusun hemen kötüyü düşünme lütfen bir çok nedeni olabilir umarım önemli bir şey değildir dualarım seninle haber bekliyorum mutlaka
Yastığının altına kahvaltı bıçağı koy ,bol bol da dualarını oku,bana hep böyle dediler inşallah geçer korkuların da

İnsallah canım yoldayım işte gidiyoruz ilk kez kanama görünce korktum doğrusu.
NTS de ne görülüyor acaba ? Korkutucu bir işlem değildir insallah
Gecmis olsun endiselenme canim. Nst bebegin kalp atisini ve sancini gosterir korkutucu degil. Guzel haberlerini bekliyoruz..

Cnm geçmiş olsun hiç korkma dün benden gelen kanamayı görsen korkardin ama çok şükür kanama yerini sadece lavaboda kahverengi lekeye bıraktı çok şükür .Lütfen panik yapma ve kendi kendini sakinlestir.Sen bebeğine odaklan onun hareketlerini dinle yeter

Geçmiş olsun ağrın sancın var mı canım? Doktoru görünce yaz mutlaka bize de. Herşeyin yolunda olduğuna eminim sakin ol üzme kendini de bebişi de

Bebekler büyüdükçe biz onları hissettikçe iyice bağlandık o korkular bu yüzden sanırım. Ben de hergün dua ediyorum nolur erken gelme orda kal sağlıkla büyü diye. Her aşaması ayrı endişe olan dünyanın en güzel şeyleri miniklerimiz

O kabuslar ve terlemeler nadiren bana da oluyor ama ayda 1 kere falan çünküben uyuyamiyorum cogunlukla bir sıkıntı olacagini sanmiyorum bol bol dua edip mumkunse ben beceremiyorum ama cok yemeden yatin baya farkediyor

aynen öyle insan büyüdükçe daha çok farkına varıyor endişesi daha çok artıyor inşallah hakkıyla atlatırız bu günleri

O kabuslar ve terlemeler nadiren bana da oluyor ama ayda 1 kere falan çünküben uyuyamiyorum cogunlukla bir sıkıntı olacagini sanmiyorum bol bol dua edip mumkunse ben beceremiyorum ama cok yemeden yatin baya farkediyor
normalde de çok terler oldum ya acaba farkında olmadan gene rüyamı görüp terliyorum bilmiyorum ben zaten yemek işini yatmadan bir kaç saat önce bırakıyorum midemde çok yanıyor ama su içiyorum bu rüyalar olurmuş genelde ama bende uyuyamıyorum artık bi sağa dönüyorum bi sola kırk kere uyanıyorum bebişte baya dirseğini falan geçiriyor artık

Şumu canım? Bugün baktım bende ama kaydırmaz halılardan bunlar baya ince olur yani fiyatıda ondan uygun galiba.
Benim instagramda takip ettigim bi sayfa var orda alanlar cok memnun olduklarini solemislerdi tabiki cok anladigim bir konu degil hani ilgilisi incelesin sonucta bebek odasi ince de olsa is gorur bence ama bilemedim

Ben devletten hic memnun kalmadim sadece tahliller icin gidiyorum ama o zaman bile hep bir sorun bu biraz sans meselesi bence bbende arastirma hastanesine gidiyorum birde eger memnun kalsa idim devlette devam etmeyi dusunuyordum ama maalesef

Benim instagramda takip ettigim bi sayfa var orda alanlar cok memnun olduklarini solemislerdi tabiki cok anladigim bir konu degil hani ilgilisi incelesin sonucta bebek odasi ince de olsa is gorur bence ama bilemedim
Acaba kaydırmaz mı senin dediklerin. Normalde kaydırmaz halılar baya fiyat olarak uygun oluyo normal halıcılarada bakılabilir aslında. Ama halıyı en son halledicem ben çünkü mobilyalarını aldıktan sonra ortada ne kadar mesafe kalıyo bi görmek lazım ona göre alırız diye düşündüm zaten halıyla perdeyi annem alıcak allahtan

Benim.bebe geceleri uyumuyor vurdumu da saglam vuruyor paşam birde ates basiyor bana ondan yatmam zorlasiyor bide yatmadan once yiyorum ben o terlemeler genelde ben grip olacagimi hissettigim zaman oluyor sonra grip olmuyorum diyorum vucudum disari atiyor heralde ben hem cis hemde baska sebeplerden sabaha karsi yatabiliyorum anca

Ben oda yapmayacagim ondan hali perde vs gibi bir masrafim yok tesaduf denk grldimde gordum tasininca yapacagiz biz oglusun odasini

ben hamilelikten önce de bahar geldimi çok terlerdim gece olsun gündüz ellerim ayaklarım su içinde kalırdı ter bezlerim biraz fazla çalışıyor sanırım şimdi terden temelli şişerim herhalde ayaklarım çok şişiyordu yazın terlemekten bide lohusalığı var uu zaten 4 kilo aldım doğumdan sonra kendi kilomun da altına falan düşüncem sanırım ben bide sırt üstü de yatamıyorum çok baskı yapıyor bi sağ bi sol döne döne uyumaya çalışıyorm

Kızlar nasılsınız çok şükür ayrıntılıyı yaptırdım bugün herşey yolunda oğluşu gördüm çok mutlu oldum Haftaya da şeker yüklemesi inşallah sonra rutin kontroller baya baya yolun çoğu kısmını atlattık şükür Hepimiz sağsağlim kokularını da çekeriz inşallah içimize zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…