Zaten ilk etapta yanımızda olucakları için çokta önemli değil canımBen oda yapmayacagim ondan hali perde vs gibi bir masrafim yok tesaduf denk grldimde gordum tasininca yapacagiz biz oglusun odasini
Canim boyle durumlarda kan sulandirici veriyor doktorlar. Sana da verdi mi? Hemen canini sıkma iki haftaya kadar gerilikler cok onemli degil. Bazen gelisimi yavaslar sonra tekrar eski haline doner. Beslenmene dikkat et dinlen. Tansiyon olcumu yap birde..
Özeldr para için saçma sapan yönlendirmeler yapıp,her yaptığı isteğe kaşe vurarak doğmamış çocuğumu ticaretine alet etmeye çalışan doktorlar oldu.Devlet hastanesi konusuna kesinlikle katılıyorum...Ben de Ünv.Hastanesine gidiyorum,ilk zamanlar Hem Özel Hastane hem de devlet hastanesine gidiyordum.Sonrasında özel hastanede yaşadığım bir takım sorunlardan dolayı ,devlet hastanesine devam ediyorum.Benim gittiğim Hoca ,alanında Türkiye ‘deki sayılı uzmanlardan bir tanesi ve ben milletvekili referansı koyarak hocanın hastası olabildim,ama şu anda tek dediğim birşey var ‘iyiki en başından beri devam etmişim,hasta-doktor ilişkisi ciddi anlamda çok önemli...Yeri geliyor endişelendiğimiz zaman bir o kadar pozitif bir şekilde sakinleştiriyor ki ben çok çok memnunum
Off gerçekten şu hamileliğin tadını çıkaramadm canm 6 ay kuşam şimdi de iştahm açldı şeker problemi var .Hepimiz hayrlısıyla kucaklarımza alalım inşallah bebişerimizi tek duam ..Genetik olarak toplu bir bebektir belki canimbenim arkadasimin bebisinin kafa cevresi onden gidiyordu bir suru sey soleyip moralini bozdular sonuc azcik buyuk kafali dogdu o kadar babasininki de oyleymis seker yuklemesini yaptir ama yinede diyet veriyolar falan tedavisi var yani hic sikinti etme
Canim bidaha ki aya birakma bir hafta sonra tekrar git. Seker yuklemesiyle alakasi yok. Renkli dopler iste bebege giden kan akisina baksinlar. Hatta haftayi bekleme perinatologa git...Hiçbişey vermedi canım ya, bi dahaki ay bakıcaz deyip yolladışeker yükleme fln hepsi normal çıktı..
Bebisler iyi olsun diye iste mecbur herseye katlaniyoruz ben 5 tane ilac aliyorum günde mesela hic sevmem oysa ilacOff gerçekten şu hamileliğin tadını çıkaramadm canm 6 ay kuşam şimdi de iştahm açldı şeker problemi var .Hepimiz hayrlısıyla kucaklarımza alalım inşallah bebişerimizi tek duam ..
Sirt ustu iyiki yatamiyorsun onermiyorlar zaten ben saga sola donerek yatmaya calisiyorumben hamilelikten önce de bahar geldimi çok terlerdim gece olsun gündüz ellerim ayaklarım su içinde kalırdı ter bezlerim biraz fazla çalışıyor sanırım şimdi terden temelli şişerim herhalde ayaklarım çok şişiyordu yazın terlemekten bide lohusalığı var uu zaten 4 kilo aldım doğumdan sonra kendi kilomun da altına falan düşüncem sanırımben bide sırt üstü de yatamıyorum çok baskı yapıyor bi sağ bi sol döne döne uyumaya çalışıyorm
Allah kolaylik versin canim evet o durum cok zor ama az kaldi oyle düsün onlar saglikla gelsin sonra doya doya versin insallahŞeker yüklemesinde 1.saat tokluğum sınırın üstünde çıktı. Endokrine yönlendirildim. 4 gündür diyet yapıyorum. Günde 7 defa şekerimi ölçüyorum. Bugün doktora gösterdim ölçümleri. Gebelik boyunca diyete devam etmem gerekiyormuş. Çok şükür şu an için insüline gerek yokmuş :) ama diyet yapmak çok zor. Her şeyin saati ve ölçüsü var
Sans da olabilir : )Ben devletten hic memnun kalmadim sadece tahliller icin gidiyorum ama o zaman bile hep bir sorun bu biraz sans meselesi bence bbende arastirma hastanesine gidiyorum birde eger memnun kalsa idim devlette devam etmeyi dusunuyordum ama maalesef
Evet zaten çok rahatsız edici oluyor ya iç organlarım sıkışıyor resmenSirt ustu iyiki yatamiyorsun onermiyorlar zaten ben saga sola donerek yatmaya calisiyorum4 kilocukmu aldin ohh ne güzelya birsey yemiyor olman lazim bence
Ben de gün saymaya başladım resmen. Ama son aylarda aşırı Bi tatlı yeme isteği oluşuyor. Allah yardımcım olsun. Bugüne kadar çok şükür sorunsuz Bi gebelik geçirdim. Bu da nazar boncuğu oldu herhalde :)Allah kolaylik versin canim evet o durum cok zor ama az kaldi oyle düsün onlar saglikla gelsin sonra doya doya versin insallah
Sirt ustu iyiki yatamiyorsun onermiyorlar zaten ben saga sola donerek yatmaya calisiyorum4 kilocukmu aldin ohh ne güzelya birsey yemiyor olman lazim bence
Canım çok güzeller ıyi günlerde kullanın inşallah çilek mobilya taş gibi hiç birşey olmuyor eskisin diye bekliceksin :))Biz de sonunda mobilyalarımızı aldık
Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldıkeğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece
Plesentanin aşağıda olması için dikkat et canım yorma kendini.şeker testini yap hiçbiseycik çıkmaz insallah.her 3.5 kilo üstü doğan tüm bebislerin annelerinde şeker çıkması lazımdı drlar teşhis koymaya bayılıyor.Kızlar günaydın kontrolden geliyorum bebeğim bi hafta önden çıktı.Bir de doktor bu bebeğin göbeği niye böyle büyük şeker mi var acaba SSN de dedi.Kafama çok taktm perşembe şeker yüklemesi yaptrcam mecburen sonuca göre diyet mi verir artık nolır bilemiyorum.Moralin bozuldu ayrıca bebeğin de eşi az aşağıdaymş
Canım nasıl oldun şimdi çok geçmiş olsun.vakti saatini beklesin kuzucuk inşallah dualarimiz seninle.Kızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Gelişim geriliği falan yok canım takmayın lütfen gerçekten ciddi bir gerilik yok bi kaç gün çünkü tüm bebisler makasla kesmiş gibi aynı ölçülerde doğacak değil dimi.hepimiz aynimiyiz onlarda aynı olsun.Merhaba arkadaşlar, dün dr kontrolümüz vardı, 25+1 haftalıktı, 24+3 çıktı.. Önceki kontrollerde hep ilerde çıkardı, bu sefer geri kalmış
Gelişim geriliği olup olmadıgı bi sonraki kontrolde kesinleşir dedi dr ama benim çok moralim bozuldu.. Böyle bişey yaşayan oldu mu acaba? Baska doktora mı gitsem?
Canım ya ne oldu sana,şimdi nasılsın bişeycik yoktur Allah'ın izni ile habersiz bırakma bizi.Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Çok korkuyorum niye böyle oldu ki şimdi
Ne olur dua edin daha çok erken
Canım çok güzeller ıyi günlerde kullanın inşallah çilek mobilya taş gibi hiç birşey olmuyor eskisin diye bekliceksin :))Biz de sonunda mobilyalarımızı aldık
Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldıkeğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece
Plesentanin aşağıda olması için dikkat et canım yorma kendini.şeker testini yap hiçbiseycik çıkmaz insallah.her 3.5 kilo üstü doğan tüm bebislerin annelerinde şeker çıkması lazımdı drlar teşhis koymaya bayılıyor.Kızlar günaydın kontrolden geliyorum bebeğim bi hafta önden çıktı.Bir de doktor bu bebeğin göbeği niye böyle büyük şeker mi var acaba SSN de dedi.Kafama çok taktm perşembe şeker yüklemesi yaptrcam mecburen sonuca göre diyet mi verir artık nolır bilemiyorum.Moralin bozuldu ayrıca bebeğin de eşi az aşağıdaymş
Canım nasıl oldun şimdi çok geçmiş olsun.vakti saatini beklesin kuzucuk inşallah dualarimiz seninle.Kızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Gelişim geriliği falan yok canım takmayın lütfen gerçekten ciddi bir gerilik yok bi kaç gün çünkü tüm bebisler makasla kesmiş gibi aynı ölçülerde doğacak değil dimi.hepimiz aynimiyiz onlarda aynı olsun.Merhaba arkadaşlar, dün dr kontrolümüz vardı, 25+1 haftalıktı, 24+3 çıktı.. Önceki kontrollerde hep ilerde çıkardı, bu sefer geri kalmış
Gelişim geriliği olup olmadıgı bi sonraki kontrolde kesinleşir dedi dr ama benim çok moralim bozuldu.. Böyle bişey yaşayan oldu mu acaba? Baska doktora mı gitsem?
Canım ya ne oldu sana,şimdi nasılsın bişeycik yoktur Allah'ın izni ile habersiz bırakma bizi.Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Bende bu ara çok terliyorum uyurken özellikle göğüs aram boynum felan çok terliyor o rüyalar son aylara doğru çok olur canım bende daha başlamadı ama oğlumda çok görüyordum kanamalar düşükler kazalarHavalar biraz ısındı benim gece terlemeleri başladınormalde de gece çok terlerdim şimdi ekxtra atletim su içinde uyanıyorum neden acaba ya şimdi birde zaman daraldı bende korkular kaygılar başladı bugün bütün gece rüyamda kanamam olduğu erken doğum yaptığımı vs görüp durdum aralarda hep uyandım geri uyudum gene aynı tarz rüya 5 kere gördüm belkide çok can sıkıcıydı
benimde öyle gögsüm sırtım ensem saçlarım ıslanıyor ya bide polar pijama ile yatıyordum yok yatamıcam artıkB
Bende bu ara çok terliyorum uyurken özellikle göğüs aram boynum felan çok terliyor o rüyalar son aylara doğru çok olur canım bende daha başlamadı ama oğlumda çok görüyordum kanamalar düşükler kazalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?