2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Hiçbişey vermedi canım ya, bi dahaki ay bakıcaz deyip yolladı şeker yükleme fln hepsi normal çıktı..

Özeldr para için saçma sapan yönlendirmeler yapıp,her yaptığı isteğe kaşe vurarak doğmamış çocuğumu ticaretine alet etmeye çalışan doktorlar oldu.
Ama devlette asla çıkar görmedim.
Ön yargıyla gittim ama memnun olunca sizlerle paylaşmak istedim.
Ins doğuma kadar sürer memnuniyetimiz : )

Off gerçekten şu hamileliğin tadını çıkaramadm canm 6 ay kuşam şimdi de iştahm açldı şeker problemi var .Hepimiz hayrlısıyla kucaklarımza alalım inşallah bebişerimizi tek duam ..

Hiçbişey vermedi canım ya, bi dahaki ay bakıcaz deyip yolladı şeker yükleme fln hepsi normal çıktı..
Canim bidaha ki aya birakma bir hafta sonra tekrar git. Seker yuklemesiyle alakasi yok. Renkli dopler iste bebege giden kan akisina baksinlar. Hatta haftayi bekleme perinatologa git...

Off gerçekten şu hamileliğin tadını çıkaramadm canm 6 ay kuşam şimdi de iştahm açldı şeker problemi var .Hepimiz hayrlısıyla kucaklarımza alalım inşallah bebişerimizi tek duam ..
Bebisler iyi olsun diye iste mecbur herseye katlaniyoruz ben 5 tane ilac aliyorum günde mesela hic sevmem oysa ilac bende epey kustum 5.ayimdaydim gectiginde saniyorum ondan cok iyi anliyorum suan benim istahimda acik ama yemege karsi degil iste hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah

Şeker yüklemesinde 1.saat tokluğum sınırın üstünde çıktı. Endokrine yönlendirildim. 4 gündür diyet yapıyorum. Günde 7 defa şekerimi ölçüyorum. Bugün doktora gösterdim ölçümleri. Gebelik boyunca diyete devam etmem gerekiyormuş. Çok şükür şu an için insüline gerek yokmuş :) ama diyet yapmak çok zor. Her şeyin saati ve ölçüsü var

Sirt ustu iyiki yatamiyorsun onermiyorlar zaten ben saga sola donerek yatmaya calisiyorum 4 kilocukmu aldin ohh ne güzelya birsey yemiyor olman lazim bence

Allah kolaylik versin canim evet o durum cok zor ama az kaldi oyle düsün onlar saglikla gelsin sonra doya doya versin insallah

Ben devletten hic memnun kalmadim sadece tahliller icin gidiyorum ama o zaman bile hep bir sorun bu biraz sans meselesi bence bbende arastirma hastanesine gidiyorum birde eger memnun kalsa idim devlette devam etmeyi dusunuyordum ama maalesef
Sans da olabilir : )
Ben gerçekten ne zaman gitsem seri şekilde çözülüyor tüm işlemler. Yoğun olduğu günlerde bazen bekliyorun ama inan bana özel hastanemde de 2 saat beklediği oluyor. Doktor ameliyatta ya da riskli bir durum var ise bekliyoruz el mahkum .

Sirt ustu iyiki yatamiyorsun onermiyorlar zaten ben saga sola donerek yatmaya calisiyorum 4 kilocukmu aldin ohh ne güzelya birsey yemiyor olman lazim bence
Evet zaten çok rahatsız edici oluyor ya iç organlarım sıkışıyor resmen yani aslında yiyorum ama normal yiyorum iştahımda pek bir açılma olmadı o sebepten sanırım bebiş kilo alsında haftaya gidicem bakalım o ne kadar olmuş bende bir tek göbek var pantolonlarım falan hepsi oluyor ama yüksek olanlar olmuyor tabi göbeğin altında kalıyor

Allah kolaylik versin canim evet o durum cok zor ama az kaldi oyle düsün onlar saglikla gelsin sonra doya doya versin insallah
Ben de gün saymaya başladım resmen. Ama son aylarda aşırı Bi tatlı yeme isteği oluşuyor. Allah yardımcım olsun. Bugüne kadar çok şükür sorunsuz Bi gebelik geçirdim. Bu da nazar boncuğu oldu herhalde :)

canım ben bu uyku ,yatma pozisyonunu doktora sordum evet önerilen sol fakat Bu yüzden sürekli sola yatman gerekmiyor nasıl rahat hissedersen dedi ben sırt üstü uzanıyorum bazen sola yatmaktan solum felç olacaktı

Biz de sonunda mobilyalarımızı aldık
Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldık eğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece
Canım çok güzeller ıyi günlerde kullanın inşallah çilek mobilya taş gibi hiç birşey olmuyor eskisin diye bekliceksin :))
Plesentanin aşağıda olması için dikkat et canım yorma kendini.şeker testini yap hiçbiseycik çıkmaz insallah.her 3.5 kilo üstü doğan tüm bebislerin annelerinde şeker çıkması lazımdı drlar teşhis koymaya bayılıyor.
Canım nasıl oldun şimdi çok geçmiş olsun.vakti saatini beklesin kuzucuk inşallah dualarimiz seninle.
Gelişim geriliği falan yok canım takmayın lütfen gerçekten ciddi bir gerilik yok bi kaç gün çünkü tüm bebisler makasla kesmiş gibi aynı ölçülerde doğacak değil dimi.hepimiz aynimiyiz onlarda aynı olsun.
Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Çok korkuyorum niye böyle oldu ki şimdi
Ne olur dua edin daha çok erken
Canım ya ne oldu sana,şimdi nasılsın bişeycik yoktur Allah'ın izni ile habersiz bırakma bizi.

Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldık eğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece
Canım çok güzeller ıyi günlerde kullanın inşallah çilek mobilya taş gibi hiç birşey olmuyor eskisin diye bekliceksin :))
Plesentanin aşağıda olması için dikkat et canım yorma kendini.şeker testini yap hiçbiseycik çıkmaz insallah.her 3.5 kilo üstü doğan tüm bebislerin annelerinde şeker çıkması lazımdı drlar teşhis koymaya bayılıyor.
Canım nasıl oldun şimdi çok geçmiş olsun.vakti saatini beklesin kuzucuk inşallah dualarimiz seninle.
Gelişim geriliği falan yok canım takmayın lütfen gerçekten ciddi bir gerilik yok bi kaç gün çünkü tüm bebisler makasla kesmiş gibi aynı ölçülerde doğacak değil dimi.hepimiz aynimiyiz onlarda aynı olsun.
Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Canım ya ne oldu sana,şimdi nasılsın bişeycik yoktur Allah'ın izni ile habersiz bırakma bizi.

B
Bende bu ara çok terliyorum uyurken özellikle göğüs aram boynum felan çok terliyor o rüyalar son aylara doğru çok olur canım bende daha başlamadı ama oğlumda çok görüyordum kanamalar düşükler kazalar

benimde öyle gögsüm sırtım ensem saçlarım ıslanıyor ya bide polar pijama ile yatıyordum yok yatamıcam artık çok psikoloji bozuyor bu rüyalar cidden

Çok saçma sapan bi yerim ağrıyo arkadaşlar nasıl anlatıcam bilmiyorum karnımın ön yanları ağrıyo yukardan aşağıya. Göbek deliğinden birer karış sağ-sol ön taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…