2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canlar toplu alıntı yapamıyorum.. Şimdi döndük nst Yapıldı sonuç doktoruma gönderildi bebeğimin kalp atışları felan her şey yolundaymış kasılmada görülmedi..
Doktorum yarın gel ultrason ve tahlil de yapıp görelim dedi..
İnanılmaz korktum çok erken diye.. İnsallah yarında hiç bir şey çıkmazda içim tamamen rahat eder..
Şimdilik içimi rahatlatan çok şey kıpır kıpır hareketleri kuzumun..
Dualarınız için çoook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun insallah

Ben
benimde öyle gögsüm sırtım ensem saçlarım ıslanıyor ya bide polar pijama ile yatıyordum yok yatamıcam artık çok psikoloji bozuyor bu rüyalar cidden
Polar pişirir iyice wala. Aynen sabah kalkınca gerçekmiş gibi etkileniyor insan inş bir an önce geçer doğururuz hayırlısıyla

Ben

Polar pişirir iyice wala. Aynen sabah kalkınca gerçekmiş gibi etkileniyor insan inş bir an önce geçer doğururuz hayırlısıyla
Aynen valla çok soğuktu hava hafif ısındı şimdi basıyolar beni resmen yaz hamlesi olmak çok zor olsa gerek baharda böyle oluyorsak inşallah ya psikoloji çok önemli cidden etrafımızdaki insanlarda çok etkiliyo gamsız olmak lazım o konuda

Kuzumm hadi geçmiş olsun Korkutmasın bebişler bizi ya lütfen

Bende ole yapacagim zaten icinden bez kese cikti ona koyup yatak odasinda komidin uzerine koyarim.

Ciddi misin ??? Yuh diyorum gerçekten. Tarihi faşan gecmemiş de mi sen nerden aldın ? Şimdi indirimlisi bu fiyat
Hepsiburadadan almistim.2020 yada 2021 falan sanirim tarihi.ama ben aldigimda her yerde fiyat yakindi.cok muthis zamlardan bahsediyoruz yazik insanlari resmen soyuyorlar

Ya benimde boynum gogus aram ve kafam terliyor.kaldi ki ben ya askili ya kisa kollu yatiyorum oda cok sicak diye yorganda ince ama yok yinede su gibi gece 2 defa tshirt degistiriyorum

Cok şükür ins yarinda iyi haberler alacaksin

Kuzucum hic uzulme bazen doktorun ultrason cihazından bile farkli cikabiliyormus bu hafta olayi sen beslenmene dikkat et bol su ic icin rahat etmeyecekse ozeldeysen devlete devletteysen ozele bir seferlik randevu alip git bebisler iyidir insallah

Evetcanım haklısın.. 2. Bir gözün görmesi bence de mantıklı.. Belki dikkatsiz ölçüm yaptı.. Eşimle de konustuk aksam, başka dr gitcez randevu alıp..

Gecmis olsun canim. Insallah doktor kontrolunde iyi gecer.
Yavrun hep boyle mutlu etsin seni insallah canim.

Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Çok korkuyorum niye böyle oldu ki şimdi
Ne olur dua edin daha çok erken

Çok geçmiş olsun kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür kızımla
Abisi de iyi
Birkaç birşey aldım ebebekten
Bir de carters indirime girmiş sitesine bakın 250 TL'ye 50 TL
Çok kaliteli oluyor herşeyi oglumda kullanmıştım
Süt sağma makinesi almayı düşünen var mı
Varsa ben ilkinde arkadaşın lansinoh İkili yi kullanmıştım tavsiye ederim
İndirim gören olursa haber verir misiniz

Mirket doktor işini naptın canım

Merhaba bende özele gidiyordum risklerim olduğu için devlete gitmem gerekti ve şu anda devlet hastanesinde perinotoloji bölümünde takibim yapılıyor doktorum o kadar ilgili ve alakalı ki devlet hastanesinde böyle doktor bulmak şans biraz

Ya benimde boynum gogus aram ve kafam terliyor.kaldi ki ben ya askili ya kisa kollu yatiyorum oda cok sicak diye yorganda ince ama yok yinede su gibi gece 2 defa tshirt degistiriyorum
Ben südyen takınca daha çok terliyorum yaa zaten iyice büyüdüler takmasam sarkıcak diye korkuyorum çıplak yapsak yine terleriz bence yaza denk gelmio iyi ki hamileliğimiz oğlımdayken yaza denk geldi terlemekten heryerim pişik kaşınmaktan da yara olmuştu saç diplerime kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…