2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aslinda iyi vermissiniz ya fiyat uygun gelmis yani gule gule kullanin insallah cibinlik ben istemiyorum ama hani kullanisli birşeyse alayim dedim bu sadece goruntu icin ozaman oylemi
aynen canım sırf görsellik yani
teşekkürler canımm

oh çok şükür bununla geçmiş olsn canım inşallah bugünde güzel gelişmeler olur

Allah büyük inşallah hiç bir sorun olmaz çok geçmiş olsun

Öncelikle herşeyin iyi olmasına sevindim canım indirim haberi için de teşekkürler carters e hemen bakıyorum :)
Oktay Altun a randevu aldım canım cumartesi gidicem nasipse inşallah severim bakalım ne kadar yoğun bı adam ama ya üç hafta sonrasına randevu alabildimal ancak tabi hafta içi işler sebebiyle gidemiyoruz hafta sonu olunca da 3 hafta beklemek zorunda kaldık

Geceleri takmiyorum ben evdeysem gunduzleride tam penye yarim atletler giyiyorum sutyen niyetine.
Off off hic sorma benim kizim temmuz dogumlu dogum oncesi sonrasi doktugum terin hesabi yoktu.

Geceleri takmiyorum ben evdeysem gunduzleride tam penye yarim atletler giyiyorum sutyen niyetine.
Off off hic sorma benim kizim temmuz dogumlu dogum oncesi sonrasi doktugum terin hesabi yoktu.
Emzirme südyeni takıyorum çoğu zaman ama hamilelik daraltıo o bile bazen sabredelim az kaldı

canım ben bu uyku ,yatma pozisyonunu doktora sordum evet önerilen sol fakat Bu yüzden sürekli sola yatman gerekmiyor nasıl rahat hissedersen dedi ben sırt üstü uzanıyorum bazen sola yatmaktan solum felç olacaktı
Yok canim ben devamli sola yatmiyorum o mumkun degil zaten agri yapiyor belli bir sureden sonra sirt ustu ben rahat edemiyorum saga sola donerek yatiyorum en rahatı o

Evetcanım haklısın.. 2. Bir gözün görmesi bence de mantıklı.. Belki dikkatsiz ölçüm yaptı.. Eşimle de konustuk aksam, başka dr gitcez randevu alıp..
Bence de kendini de bebisleride üzme hic yoktan yere iyidirler insallah saglikla kucagimiza alalim insallah

Rabbim beterinden.korusun canim

Benim de sadece gorunende gobek var aslinda zayif hamile kaldigimdan vücudum toparlandi aslinda ama ben +10 aldim popodan gogusten azcik basenlerden falan catlamayayimda sikinti yok kilo verilir diyet yapamiyorum suan ben yiyorum cok yiyorum ahh ahh

Beklemek cidden cok sıkıntı degil iyi bir doktorsa beklenir ben muameleden yanlis teshisten gereksiz ilac vermelerinden cok rahatsizim gecen gittigimde ultrason cihazi bozuktu kalp atisi bile dinleyemedik düşün sadece tahlil icin gidiyorum idrar ve kan o kadar memnun olsam cidden ozele gitmezdim yani

Kızlar günaydın herkese okula geldim duramıyorm bebek çok aşağıda çıkacak gbi duruyor alt kısmına çok baskı yapıyor korkuyorum bişey olacak dye ne yapayım bilemiyorm

Kızlar günaydın herkese okula geldim duramıyorm bebek çok aşağıda çıkacak gbi duruyor alt kısmına çok baskı yapıyor korkuyorum bişey olacak dye ne yapayım bilemiyorm
Bizimki de bazen oyle yapiyor hatta oraya vuruyor eliyle saniyorum dinlen bol bol canim izin al cik yada olmazmi

Kizlar sabahlari refleks olarak geriliyorum ve yan taraflarima siddetli bir sanci girip geciyor yapmamaya calisiyorum ama uyku sersemi oluyor bunun bebise bir zarari olurmu ki ?

Ay valla bilemiuorm niye yapıyor bu kuzucuk ayaklarıyla mı tekme atypr vajinaya anlamadm
Benimkide yapıyor canım özellikleri geceleri bi keresinde ölçtüm tam göbek deliğimden bi karış aşağıda hareket etti 4 parmak anca vardı dışarı çıkmasına allah korusun çok korkmuştum ama normal demekki

İnşallah normalde canm canm ağzma geliyor valla dışarı çıkacak gbi oluyor zaten plasenta da aşağıda bişey olur dye korkuyorum Allah korusun bebişlerimizi

Merhaba canım bende Lansinoh manuel süt sağma pompası aldım çok uygundu fiyati minicoda 80 tl ye aldım bakabilirsin bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…