- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
aynen canım sırf görsellik yaniAslinda iyi vermissiniz ya fiyat uygun gelmis yanigule gule kullanin insallah cibinlik ben istemiyorum ama hani kullanisli birşeyse alayim dedim bu sadece goruntu icin ozaman oylemi
teşekkürler canımmCanım çok güzeller ıyi günlerde kullanın inşallah çilek mobilya taş gibi hiç birşey olmuyor eskisin diye bekliceksin :))
Plesentanin aşağıda olması için dikkat et canım yorma kendini.şeker testini yap hiçbiseycik çıkmaz insallah.her 3.5 kilo üstü doğan tüm bebislerin annelerinde şeker çıkması lazımdı drlar teşhis koymaya bayılıyor.
Canım nasıl oldun şimdi çok geçmiş olsun.vakti saatini beklesin kuzucuk inşallah dualarimiz seninle.
Gelişim geriliği falan yok canım takmayın lütfen gerçekten ciddi bir gerilik yok bi kaç gün çünkü tüm bebisler makasla kesmiş gibi aynı ölçülerde doğacak değil dimi.hepimiz aynimiyiz onlarda aynı olsun.
Canım ya ne oldu sana,şimdi nasılsın bişeycik yoktur Allah'ın izni ile habersiz bırakma bizi.
oh çok şükür bununla geçmiş olsn canım inşallah bugünde güzel gelişmeler olurCanlar toplu alıntı yapamıyorum.. Şimdi döndük nst Yapıldı sonuç doktoruma gönderildi bebeğimin kalp atışları felan her şey yolundaymış kasılmada görülmedi..
Doktorum yarın gel ultrason ve tahlil de yapıp görelim dedi..
İnanılmaz korktum çok erken diye.. İnsallah yarında hiç bir şey çıkmazda içim tamamen rahat eder..
Şimdilik içimi rahatlatan çok şey kıpır kıpır hareketleri kuzumun..
Dualarınız için çoook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun insallah
Allah büyük inşallah hiç bir sorun olmaz çok geçmiş olsunKızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Öncelikle herşeyin iyi olmasına sevindim canım indirim haberi için de teşekkürler carters e hemen bakıyorum :)Merhaba kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür kızımla
Abisi de iyi
Birkaç birşey aldım ebebekten
Bir de carters indirime girmiş sitesine bakın 250 TL'ye 50 TL
Çok kaliteli oluyor herşeyi oglumda kullanmıştım
Süt sağma makinesi almayı düşünen var mı
Varsa ben ilkinde arkadaşın lansinoh İkili yi kullanmıştım tavsiye ederim
İndirim gören olursa haber verir misiniz
Mirket doktor işini naptın canım
Geceleri takmiyorum ben evdeysem gunduzleride tam penye yarim atletler giyiyorum sutyen niyetine.Ben südyen takınca daha çok terliyorum yaa zaten iyice büyüdüler takmasam sarkıcak diye korkuyorum çıplak yapsak yine terleriz bence yaza denk gelmio iyi ki hamileliğimiz oğlımdayken yaza denk geldi terlemekten heryerim pişik kaşınmaktan da yara olmuştu saç diplerime kadar
Emzirme südyeni takıyorum çoğu zaman ama hamilelik daraltıo o bile bazen sabredelim az kaldıGeceleri takmiyorum ben evdeysem gunduzleride tam penye yarim atletler giyiyorum sutyen niyetine.
Off off hic sorma benim kizim temmuz dogumlu dogum oncesi sonrasi doktugum terin hesabi yoktu.
Yok canim ben devamli sola yatmiyorum o mumkun degil zaten agri yapiyor belli bir sureden sonra sirt ustu ben rahat edemiyorum saga sola donerek yatiyorum en rahatı ocanım ben bu uyku ,yatma pozisyonunu doktora sordum evet önerilen sol fakat Bu yüzden sürekli sola yatman gerekmiyor nasıl rahat hissedersen dedi ben sırt üstü uzanıyorum bazen sola yatmaktan solum felç olacaktı
Bence de kendini de bebisleride üzme hic yoktan yere iyidirler insallahEvetcanım haklısın.. 2. Bir gözün görmesi bence de mantıklı.. Belki dikkatsiz ölçüm yaptı.. Eşimle de konustuk aksam, başka dr gitcez randevu alıp..
Rabbim beterinden.korusun canimBen de gün saymaya başladım resmen. Ama son aylarda aşırı Bi tatlı yeme isteği oluşuyor. Allah yardımcım olsun. Bugüne kadar çok şükür sorunsuz Bi gebelik geçirdim. Bu da nazar boncuğu oldu herhalde :)
Benim de sadece gorunende gobek var aslinda zayif hamile kaldigimdan vücudum toparlandi aslinda ama ben +10 aldim popodan gogusten azcik basenlerden falan catlamayayimda sikinti yok kilo verilir diyet yapamiyorum suanEvet zaten çok rahatsız edici oluyor ya iç organlarım sıkışıyor resmenyani aslında yiyorum ama normal yiyorum iştahımda pek bir açılma olmadı o sebepten sanırım bebiş kilo alsında haftaya gidicem bakalım o ne kadar olmuş bende bir tek göbek var pantolonlarım falan hepsi oluyor ama yüksek olanlar olmuyor tabi göbeğin altında kalıyor
Beklemek cidden cok sıkıntı degil iyi bir doktorsa beklenirSans da olabilir : )
Ben gerçekten ne zaman gitsem seri şekilde çözülüyor tüm işlemler. Yoğun olduğu günlerde bazen bekliyorun ama inan bana özel hastanemde de 2 saat beklediği oluyor. Doktor ameliyatta ya da riskli bir durum var ise bekliyoruz el mahkum .
2 katina cikmis fiyat ben dunkü indirimden aldim 180 tlye daha da cikmasin diye insallah ileri tarihli gelirBu kadar zam insn şaşırdım ☹
Ben de bu markanin bulasik.deterjanını denemeyi dusunuyorum
İndirim varmış kızlar ben deneyeceğim bu markayı özellikle deterjanını:)
Bizimki de bazen oyle yapiyor hatta oraya vuruyor eliyle saniyorum dinlen bol bol canim izin al cik yada olmazmiKızlar günaydın herkese okula geldim duramıyorm bebek çok aşağıda çıkacak gbi duruyor alt kısmına çok baskı yapıyor korkuyorum bişey olacak dye ne yapayım bilemiyorm
Ay valla bilemiuorm niye yapıyor bu kuzucuk ayaklarıyla mı tekme atypr vajinaya anlamadmBizimki de bazen oyle yapiyor hatta oraya vuruyor eliyle saniyorum dinlen bol bol canim izin al cik yada olmazmi
Benimkide yapıyor canım özellikleri geceleri bi keresinde ölçtüm tam göbek deliğimden bi karış aşağıda hareket etti 4 parmak anca vardı dışarı çıkmasına allah korusun çok korkmuştum ama normal demekkiAy valla bilemiuorm niye yapıyor bu kuzucuk ayaklarıyla mı tekme atypr vajinaya anlamadm
İnşallah normalde canm canm ağzma geliyor valla dışarı çıkacak gbi oluyor zaten plasenta da aşağıda bişey olur dye korkuyorum Allah korusun bebişlerimiziBenimkide yapıyor canım özellikleri geceleri bi keresinde ölçtüm tam göbek deliğimden bi karış aşağıda hareket etti 4 parmak anca vardı dışarı çıkmasına allah korusun çok korkmuştum ama normal demekki
Merhaba canım bende Lansinoh manuel süt sağma pompası aldım çok uygundu fiyati minicoda 80 tl ye aldım bakabilirsin biMerhaba kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür kızımla
Abisi de iyi
Birkaç birşey aldım ebebekten
Bir de carters indirime girmiş sitesine bakın 250 TL'ye 50 TL
Çok kaliteli oluyor herşeyi oglumda kullanmıştım
Süt sağma makinesi almayı düşünen var mı
Varsa ben ilkinde arkadaşın lansinoh İkili yi kullanmıştım tavsiye ederim
İndirim gören olursa haber verir misiniz
Mirket doktor işini naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?