2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çamaşırımda kan fark ettim çok az doktorumu aradım hemen gel doğumhaneye çık NTS de görelim dedi..
Çok korkuyorum niye böyle oldu ki şimdi
Ne olur dua edin daha çok erken
Canım nasıl oldun İnşâAllah herşey yolundadır gelmiş geçmiş olsun
Oktay Altun'a kardeşim gidiyordu renkli ultrasonu bile var kardeşimin doğumunda gördüm doktoru çok iyi bi insan iyi doktorluğunun yanında.
Kizlar sabahlari refleks olarak geriliyorum ve yan taraflarima siddetli bir sanci girip geciyor yapmamaya calisiyorum ama uyku sersemi oluyor bunun bebise bir zarari olurmu ki ?
Aynen canım bende de oluyo İnşâAllah bi zararı yoktur

Kızlar günaydın herkese okula geldim duramıyorm bebek çok aşağıda çıkacak gbi duruyor alt kısmına çok baskı yapıyor korkuyorum bişey olacak dye ne yapayım bilemiyorm
Canim kafasi yada ayaklari asagiya denk geliyorsa ondan oyle hissediyorsundur. Gecen hafta benim de oyleydi allahtan yan dondu rahatladim biraz. Eve gidince ayaklarini yukseltip yat biraz rahatlarsin..

Evet Çok güzel yorumlar var bakalım cumartesi inşallah ben de severim

Çok saçma sapan bi yerim ağrıyo arkadaşlar nasıl anlatıcam bilmiyorum karnımın ön yanları ağrıyo yukardan aşağıya. Göbek deliğinden birer karış sağ-sol ön taraf
Yanlardan büyüme de olduğu için kaburgalarınız ağrı yapıyor. Sağ ve sola yatmak da tetikliyor. Dik durmaya çalışın. Ben bi de buz koyuyorum iyi geliyor..

2 katina cikmis fiyat ben dunkü indirimden aldim 180 tlye daha da cikmasin diye insallah ileri tarihli gelir minnosu sen kaca almistin ?
Ben de 184 tlye aldım canım n11 den yani ben de fiyatın iki katı öıkmasına aşırı şaşırdım ve ateş ölçeri de artmadan alayım diyorum artık

Kızlar günaydın herkese okula geldim duramıyorm bebek çok aşağıda çıkacak gbi duruyor alt kısmına çok baskı yapıyor korkuyorum bişey olacak dye ne yapayım bilemiyorm
O banada oluyor normalde mesela yan yatayım yan tarafımı hop hop yukarı kaldırır karnımı öylee gerınır gıbı bu hareket daha kolay gelıyor bana...
amaa mesane baskısı allahım resmen altımda sankı elı kolu orayı gıdıklıyor gıbı cıkacak gıbı... sankı mesanemde tepınıyor bı hamle yapsa alta kaçacak gbı
Korkma bebekler bu haftalardan sonra dogum pozısyonunu almaya baslar mesela benım kı daha donmemıs demekkı tamamen :) tamamen kafa asagı geldıgınde bu sıkayet azalacak makat pozısyonu bu sıkayetı tetıklıyor..

Bu aralar banada oluyo canım sanki çok ayakta kalırsam alttan çıkıcak gibi hissediyorum kendimizi korkutmayalım mümkün oldukça da dinlenelim artık hepimiz ağırlaştık şikayetlerimizde arttı en iyisi bol bol uzanmak dinlenmek kendimizi dinledikçe stres oluyoruz takılacak yeni şeyler buluyoruz

Genel olarak mı 1 saatte 5 tekme. Çokmuş yahu
zaten suphe edılen durumlarda bıseyler yıyıp uzanarak dınlenmemız ıstenır ayakta zaten o hareketlılıkte hıssetmemek normal.

Benim doktorum 12 saatte 10 tekme hissetmen lazim dedi canim seninki normal yani
hayır canım buyuk bebeklerde 12saatte 10tekme az zaten daha fazla atıyordur.
Ikı saatte 10 tekme atmalı gıbı yazar genelde heryerde hatta benım doktorumda oyle soylemıstı.. ama bu benım haftam ve sonrası ıcın geçerlı...
yanı bu demek degıl kı yavasladıgı zaman hemen sorun var genelde doktorlar tatlı bırseyler yıyip solunuza yatın ve dınleyın dıye tavsıye verır...

Lütfen Bunu aslaaaa korkutmak ıcın soylemıyorum ama artık dogum haftalarına yaklasıyoruz bunları bılmelıyız. Bebegın suyu vs azaldıgı durumlarda da bebegın hareketlerı azalır. Ben suyumun azaldıgını kendım hıssettım bebegımı tanıdıgım ıcın hastaneye gıttım...
Benım mesela suan bebegım cok hareketlı ama bazen sessızlesıyor acıyorum muzık ya da bıseyler yıyorum bakıyorm hareketlenıyor...

Ayne Aynen canm şöyleeee gamsız biri olsam ne iyi olurdu

bakıyorum bende 10 dan aşağı doğuma giren yok 2 buçuk ayda 5-6 kilo alırmıyım acaba bide sanırım doktorlar verilen kiloları da sayıyor eğer öyle ise 6 kilo almışım valla bende acıkıyorum ama meyve havuç falan kemiriyorum bazen iki tabak yemek yiyorum tahin pekmez yiyorum ama kilo almam bayağı yavaş emzirirken daha çok acıkılıyomuş bide

Göğüs ucu için Lansinosh krem mi kullanacaksınız,artık kullanmaya başlamak lazım değil mi ?

Nasıl yani ben 7 kilo verdim ilk üç ayda şimdi geri alıyorum hamile kaldığım kiloya geri dönmek üzereyim 7 kilo mu almış oluyorum şimdi

Nasıl yani ben 7 kilo verdim ilk üç ayda şimdi geri alıyorum hamile kaldığım kiloya geri dönmek üzereyim 7 kilo mu almış oluyorum şimdi
Doktorlar verilen kgları sayıyor,sen hangi kg ile hamile kaldıysan önemli olan o oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…