2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz

47 kilo mu
Hay maşallah ...
Ben kızım da 18 kilo almıştım, tamamen bilinçsiz beslenmeden ötürü
Bunda çok dikkat ederim

Hamisler lütfen dua edin saglikli bir oğlum olur bu kes son olsun Allah ne nasip etmişse o tabi sizin dualariniz kabul olur inşallah

Allah gönlüne göre versin canım
Sende de erkek çocuk baskısı var sanırım, bende de mevcut ama önemli olan sağlığı her şeyden önce

Ben daha eski kilonun hepsini veremedim ama.çok almak istemiyorum bebek kilo alsin yeter ne yapacagimi bilmiyorum
Ben biara 50 ye kadar düştüm yine aşdım keşke 50yken hamile kalsaydım kilo aldırmayan ama sağlık şeyler yemek yeterli bence hamur işinden uzak durarak ekmeği çok tüketmemek gibi

Bende 24 yaşndayım 56 kiloyum . Korkutuyosuun benı
aten ben böyle gidersem 100 kilo alırım kesınde
Saglikli beslen sen bakma bana hamur kizartmavs yeme.ben son 3 ayda aldim o kilolari.
Nasil oldu niye oldu bilmiyorum kutup ayisina benziyordum.bol su ic bide

Reactions: H E
Oldu iste kizimda 5 bucuk kilo dogdu simdi 15 kilo en fazla diye kriter koydum ama bakalim.normalde istesem 1 kilo alamiyorum
Bende kendimi en fazla 10 kiloya şartladım artık bakalım evde ki hesap çarşıya uyacak mı
Maşallah ama doğum kilosu çok çok iyi.
Ben çok tatlı tüketmiştim son 3 ayda yoksa 6. aya kadar sadece 7 kilo almıştım

yukari cikarki daha kucukmus ne Cabuk karar vermis yaa

Hic midem bulanmamıştı dogum yaptigim gune kadar gezip tozdum en ufak agrim olmamisti bide o zaman bilincsizdim belki.dikkat ederim bu defa diyorum da kunefe getir hemen diye esimi arayip durmaya basladim

Merhaba hanimlar

Daha önce Ağustos 2012 anneleri olarak burada çok paylaşımlarınız oldu. İlk bebeğimdi ve bu topikten bebeğimi buyuturken çok şey öğrendim. Eminim yine en yakınımıza anlatamadığımiz sorunlarımızı üzüntülerimizi birbirimize destek çıkarak atlatacagiz.
Beni de listeye ekler misiniz? Feeling07
Yaş. 34
Sat.06.09.2018

Kaçıncı bebek. 2
Yaşadığım şehir. Izmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…