ben kusuyordum adetime 1 hafta varken 3 gün kala test yaptım.Kizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Anladım canm çok teşekkür ederim endokrinoloğa soracağm artıkBenimki de muhtemelen ramazana denk gelecek canım. Kızım 39. Haftada doğdu, oğlum 37. Haftada. Normal ikisi de. O yüzden bu da Allahın izniyle tabi mayısta doğar gibi geliyor bana.
Yukarıda da yazdım oğlumun tahmini doğum tarihi 30 aralıktı, 13 aralıkta sabaha karşı geldi suyum. Benim doğumlarım o şekilde oluyor malesef önce su geliyor, hiç sancım olmuyor. Suni sancı ile yaptım 2 doğumu da.
O yüzden 36. Haftadan sonra herşeyimiz hazır beklemeliyiz. Ne zaman gelmek isteyecekleri belli olmuyor minnoşların :)
Benim 2. Hamileliğimde senin gibiydi değerim. 96 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, gittiğim bir doktor gebelik şekeri var dedi, diyetisyene yönlendirdi vs çok abarttı meseleyi diğer doktor hiç önemsemedi. Sabahları ölçtüm kan şekerimi parmaktan,takip etmekte fayda var tabi. Seninki de şimdilik yediklerine dikkat edersen dengeleyebileceğin bir seviyede gibi.
Yediklerim sağlıklı .Kuruyemiş , ceviz , fındık falan yıyorum bırde meyveyemesen daha zarar güçsüz düşersin valla sağlıklı beslen bişeycik olmaz.
Sende akıntı kasık ağrısı ne durumda ben kasık ağrısı çekiyorum ara sıra batma şeklinde akıntı da normale döndü
Saol canım inşallah darısı başınızaHadi gözün aydın canım darısı bizlere inşallah benimde karından baktı kese göründü pazartesi günü kalp atışı için gideceğim
Bata 4 varken idrar testiyle öğrendımKizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Ben kizimda birakamadim cok icmistim.Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
İnşallah canım şimdiden gözün Aydın hatırlıyorum ben seni “her ay bekleyenler “topiklerinden inş sorunsuz sağlıklı hamileliklerimiz olsun yetsin beklediklerimizAyyy inşallah canım Allah razı olsundua edin inşallah hamilelerin duası kabul olur valla çok zor süreçler atlattım ameliyat oldum artık bir sorun yok gebelik bekliyoruz dedi doktorum insallah hayırlısıyla vardir
Bende haftaya gıdıp duyucam ınsallah rabbım ızın verırse gorucez ogunlerıBende önce bir kalbini duyayım diyorum :)) 26 sında randevumuz var inşallah duyarız bize bir merhaba der :) sonra tabiiki tekmeler gelebilir ilk olunca ne olucağını da bilmiyorum yaşaya yaşaya öğrenicez inşallah canım :)
Kizimda rüyamda görmüştüm uyanip test yapmıştım.Kizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Valla bende öyle bulursam yiyorum böyle giderse ilk aylardan 5 kilo alıcazBen yeterım artarım
Kız ben çok fena yıyorum
Karnım patlıcak yakında
Ağzım 5 dk boş durmuyo
5 dk önce söz verdım kendıme su hariç hiçbirşey yemıcem daaa
İnşallah haftaya hepimiz duymuş oluruz :))Bende haftaya gıdıp duyucam ınsallah rabbım ızın verırse gorucez ogunlerı
Bende gördüm hatta bir gorumcem hamile dediki rüyamda gördüm bebegimi emziriyordun bende çok korktum günüm 18 gün geçti korka korka test yaptım nasip isteKizimda rüyamda görmüştüm uyanip test yapmıştım.
Bunda arkadasim soyledi sen hamilesin dedi hic sirasi degil dedim ama icime şüphe düştü test yaptim ogrendim
Bende sıgara kullanıyordum.. ılk gebelıkte kan verdım hemen olucagını dusunmedıgımden hamılesın denılınce paketı cope fırlattım :)Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
Sen çok almissin ben 25 kilo aliyorum ama daha eski hamileliğin kilosu hepsi gitmedi o yüzden en fazla 10 kilo almak istiyorum bir bilgisi olan var mi az almak icinBen ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
İlk hamileliğimde 15 kilo aldım bu sefer bakalım ne olacak iki hamileliğimdede 60la hamileliğme başladımKizlar ben çok kilo alıyorum ilk hamileliğin de çok kilo alan varmi ben.ccok kilo almak istemiyorum
Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?