2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canm çok teşekkür ederim endokrinoloğa soracağm artık

Yediklerim sağlıklı .Kuruyemiş , ceviz , fındık falan yıyorum bırde meyve
Akıntı normal . Çok az bazen olmuyor .
Kasık ağrım ara ara giiriyor ama geçiyor .
Kabızlık problemım vardı . Çok şükür o geçti .
Gaz durumları hala devam .

Şuan belimde ağrı var Birde akşam oldugunda acayip yorgun oluyorum . başım dönuyo .
2 Gündür saat 9 da uyuyorum . Yine de sabah ölü gibi kalkıyorum

Kizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Bata 4 varken idrar testiyle öğrendım

İlk denememizdi acaba oldu mu dıye yapmıştım .
Bata 3 varken kasık ağrılarım ve bel ağrım başladı .

Ben kizimda birakamadim cok icmistim.
O zaman midemde bulanmadi hic.10 yil gecti aradan bu defa bulanir midem.tiksinirim ins birakabilirim.

İnşallah canım şimdiden gözün Aydın hatırlıyorum ben seni “her ay bekleyenler “topiklerinden inş sorunsuz sağlıklı hamileliklerimiz olsun yetsin beklediklerimiz

Bende haftaya gıdıp duyucam ınsallah rabbım ızın verırse gorucez ogunlerı

Kizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Kizimda rüyamda görmüştüm uyanip test yapmıştım.
Bunda arkadasim soyledi sen hamilesin dedi hic sirasi degil dedim ama icime şüphe düştü test yaptim ogrendim

Ben yeterım artarım

Kız ben çok fena yıyorum
Karnım patlıcak yakında
Ağzım 5 dk boş durmuyo
5 dk önce söz verdım kendıme su hariç hiçbirşey yemıcem daaa
Valla bende öyle bulursam yiyorum böyle giderse ilk aylardan 5 kilo alıcaz

Reactions: H E
Kizimda rüyamda görmüştüm uyanip test yapmıştım.
Bunda arkadasim soyledi sen hamilesin dedi hic sirasi degil dedim ama icime şüphe düştü test yaptim ogrendim
Bende gördüm hatta bir gorumcem hamile dediki rüyamda gördüm bebegimi emziriyordun bende çok korktum günüm 18 gün geçti korka korka test yaptım nasip iste

Bende sıgara kullanıyordum.. ılk gebelıkte kan verdım hemen olucagını dusunmedıgımden hamılesın denılınce paketı cope fırlattım :)

Emzırdım yıne ıcmedım sonra basladım tabı bıldıgın ıcıcıyım yanı
bunda da sılık gordum hemen paket çöpeee..
kı ben onceden denemıs ve bırakamamıs bırıyım ama hamıleyım kesınlıklee bundan degerlı hıc bırsey olamaz kesınlkllee kafanda bıtıyor. Yanı ben bebek yokken cabaladım bırakamadım ama nasıl bıraktım kaç haftadır ıcmıyorum bıtmıstır. Icenlerın yanında durmuyorum ınsallah bıdaha baslamam... bak cok zararlı bılıyosun ama bebegın dogdugunda ona zararı buyuk dokunabılır.

Sözlerım umarım agır gelmez tamamen ıyılıgınız ıcın dıyorum ve senı anlıyorum

Bende sigara kullanırken hamile kaldım ama bıraktım sonra. Tabi birden zor oluyor ben önce iyice azalttım sonra bıraktım. Normalde bir paket 2 gün gidiyordu 3 haftalıkken öğrendim hamileliğimi öğrendiğim gün direnmeye başladım. İnşallah sende bırakırsın.

Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz

İlk hamileliğimde 14 kilo almıştım 2-3 kilosu kaldı tam 5 sene oldu vermek için de çok uğraşmadım ama gitmedi.

Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim6 ay sonra yine 50 olmuştum
Ama bu defa en fazla 15 olur ins.daha 2 yil once karin kaslarimi memelerimi yaptirdim.47 alirsam yine hos olmaz
Sen çok almissin ben 25 kilo aliyorum ama daha eski hamileliğin kilosu hepsi gitmedi o yüzden en fazla 10 kilo almak istiyorum bir bilgisi olan var mi az almak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…