2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nasıl yani ben 7 kilo verdim ilk üç ayda şimdi geri alıyorum hamile kaldığım kiloya geri dönmek üzereyim 7 kilo mu almış oluyorum şimdi
sonuçta veriliyo ama geri alıyoruz ya sayıyorlar sanırım o konuda benmde kafam karışık haftaya kontrolüm bakalım sorucam

Benim ki hareketli bir bebek zaten uyumadigi zamanlarda 20 30 kez vurdugu oluyor benim detayli doktorum 12 saatte 10 kez demişti dedigim gibi belki haftamla alakalidir benim zaten oynamayinca hemen yemek yiyorum cikolata veya sese de cok tepki veriyor onlardan birini yapiyorum ben bunda korkacak birsey yok dikkat etmek lazim

Nerdeyse ayni paraya almisiz ates olcer benimde aklimda bakiniyorum ama hala bu aralar onu da alirim gibi sen ne marka alcaksin ?
Ben de 184 tlye aldım canım n11 den yani ben de fiyatın iki katı öıkmasına aşırı şaşırdım ve ateş ölçeri de artmadan alayım diyorum artık

kızlar şeker yüklemesi yapanlar bakabilir mi sağlık ocağında yaptıracağm yarın sabah 8 de glikoz içip 9 da da kan alınacakmış bitti bu kadar...bazı arkadaşlarım 3 kez kan alındığını söyledi sizde nasıl oldu

Yok ya bizim eltinin arkadasi toplamda 4.5kilo ile doguma gitti sok olduk yani oyle olanlara cok kiziyorum ben aldim herkes alsin

Kizlar sabahlari refleks olarak geriliyorum ve yan taraflarima siddetli bir sanci girip geciyor yapmamaya calisiyorum ama uyku sersemi oluyor bunun bebise bir zarari olurmu ki ?
E-bebek'in videosunda görmüştüm, bu haftalar için, anneciğim fazla gerilme, liflerimiz zarar görebilir, gibi birşey diyordu. Az gerilmeye bak kuzum.

Ben Benim bir kez 9'da, bir kez 11'de bakıldı açlık ve tokluk olarak. Ben de 3 kez bakılan arkadaşlar duydum, şüpheye göre mi oluyor, bilmiyorum.

Yok ya bizim eltinin arkadasi toplamda 4.5kilo ile doguma gitti sok olduk yani oyle olanlara cok kiziyorum ben aldim herkes alsin
nasıl beslendi acaba bende bebiş için almak istiyorum nasıl olsa eriyip gidicem sonrasında metabolizma meselesi sanırım ya bide ben hiç öyle hamile moduna giremedim ilk bir iki hafta iştahsızlık dışında belirtim falan bile olmadı o zaman bile 2 kilo vermiştim tamamen kusmam falan olsa herhalde hiç kilo almazdım bence seninde hemen gider sonrasında zaten zayıftım baya diyorsun ama tabi emziriyoruz diye şerbetleri tatlıları götürmemek lazım bazıları da almayıp lohusayken alıyo

Evet ben aldim ama dogumdan 10 15 gun once kullanacagim simdilik bazen kantron yagi bazen tatli baden yagi suruyorum
Selam canım benim bebeğim de sezeryan olacak ,bizimki de bir hafta önden gidiyor 28.haftamdayım şu an Doktorun sana tarih verdi mi

Once glukaz almadan kan aliniyor sonra ictikten bir saat sonra aliniyor sonra 1 saat gecince tekrar aliniyor.

Katılıyorum.
Hem beş kuruş harcamadan hem de tüm detaylarıyla gözlem altında olmak,gerçekten çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…