2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Eskiden asla devlete gitmem diye büyük konuşurdum.
Ama yolum düştü ve memnun kaldım.
Her bölümde ayni mi bilmiyorum ama kadın doğum gebeler için sıra beklerken kiminle konuşuyorsam memnun.(bir kaçkişi hariç)
Ve gittiğim hastane Bakırköy Sadi Konuk.
Istanbul'un en kalabalık hastanelerinden

Muhtemelen ozamanlar kucuktu suan kocaman oldular Masallah masallah bende sabaha karsı ıcımde gerınmelerıne ıttırmelerıne uyandım sıgmıyor evlat ahh yandık uyutmaz bunlar biziiiiiiii
Evet canım korkmadan panıklemeden doguma kadar dıkkatlı olalım

hareketleri mi saymaya başladınız benim bebişte öyle ittiriyor geriniyor hareketleri de sayamayacağım kadar çok

50 lik yükleme de 1 sefer alınıyormuş canım. Benim 75lik ti 3 sefer kan alındı

hareketleri mi saymaya başladınız benim bebişte öyle ittiriyor geriniyor hareketleri de sayamayacağım kadar çok
Yok ben degıl konusulmuşta bilgi verdim :) az ise genelde doktorlar sayılmasını ıster onemlı cunku...
Benımkı de öyleee ikinci zıpzıpım gelıyor

Nerdeyse ayni paraya almisiz ates olcer benimde aklimda bakiniyorum ama hala bu aralar onu da alirim gibi sen ne marka alcaksin ?
Ben de tam bugün beurer ft 70 aldım canım. Gittigidiyor bana 20 tl kupon vermişti,198 tlye denk geldi ateş ölçer Ben de aradaydım alıverdim valla kupon da varken. İnsin diye bekliyordum fiyatı ama baktım son 3 aydr azalma ypk fiyatta aldım. Sen ne alcan canım ??

Kızlar ya instagramda muhendisinoğlunu takip edenleriniz vardır. “Minoris”adlı şampuan ve deterjanı almayı düşünüyorum. Ürün incelemesinde organik olduğu katkı maddesi içermediği filan yazıyor hoşuma gitti açıkcası ayrıca baya bi indirimede girmiş. Almayı düşüneniniz varmı aranızda siz ne düşünüyorsunuz?

Ben dün uni baby aldım onuda öneriyor o sayfada

Kontrolden geldim 26+5 günlüğüz 950 gr 33 cm olmuş normal standartlarda bir bebek ne uzun ne kısa yada ne zayıf ne şişman dedi herşeyi iyi suyumda gayet iyiymiş ne yaptıysak yüzünü yine göremedik baya baya uğraştı sarstı ama yok rahatsız bile olmadı cimcime haftaya çikolata yiyip yine gel yüzüne bakalım dedi

Almadim canim ama ya beurer yada medisana alacagim aklimdaki bunlar hangisini indirimde yakalarsam artik

Bugun bebege ayiracagimiz gomme dolabi boslatti annem temizledi ve mini mini kiyafetleri renklere ayirip 5 makine yıkadı. Evin her yeri camasir asili
Hani kucuk kizlar evcilik oynar asar ya çamaşır niyetine bisiler ayni ole lego gibi puzzele gibiminicik coraplari ic ice gecirdik.nevresimlerini utuleyip yorganlarina gecirdi annem.yarinda diger herseyi utuleyip yerlestirecek.
Nerden baslasam derken yikamak ve dolabi bosaltmakla buyuk yarisi bitti şükür

Mustela bakım çantası alanlar bu fotodaki şeylerden hariç başka ne vardı? Fotoda iki şampuan bi vücut losyonu var bu arada.

Eklentiler

• B1116978-EB44-44BB-BC8A-4928DC970383.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 41
Benimkide göstermiyor yuzunu supriz yapacaklar tahmin etmeyelim diye : ))masallah kuzuna kocamamn olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…