Bu ne kadar?Mustela bakım çantası alanlar bu fotodaki şeylerden hariç başka ne vardı? Fotoda iki şampuan bi vücut losyonu var bu arada.
Pisik kremi sampuan bebek yagi vucut losyonu var canimMustela bakım çantası alanlar bu fotodaki şeylerden hariç başka ne vardı? Fotoda iki şampuan bi vücut losyonu var bu arada.
Ben bunu kara cuma indiriminde aldım yanında tester yağlarda göndermişler 79 liraya almıştım hepsini şimdi çok artmış fiyatı ya bunları kullanırım bida mustela almam hiç duyulmamış markalar var %100 doğal olan onlardan alırım nasılsa önemli olan doğal olması bunlar resmen isme para alıyorBu ne kadar?
Şampuan
Vücut losyonu
Yağ
Pişik kremi vardı
Yaaa ne kadar güzelBugun bebege ayiracagimiz gomme dolabi boslatti annem temizledi ve mini mini kiyafetleri renklere ayirip 5 makine yıkadı. Evin her yeri camasir asili
Hani kucuk kizlar evcilik oynar asar ya çamaşır niyetine bisiler ayni ole lego gibi puzzele gibiminicik coraplari ic ice gecirdik.nevresimlerini utuleyip yorganlarina gecirdi annem.yarinda diger herseyi utuleyip yerlestirecek.
Nerden baslasam derken yikamak ve dolabi bosaltmakla buyuk yarisi bitti şükür
Bende de iki şampuan bi vucüt losyonu var 79 liraya almıştım şimdi fiyat uçmuş resmenPisik kremi sampuan bebek yagi vucut losyonu var canim
Daha uygun markalar tabiki var organik olan hemde ama mustelada iyi bir urun ben gonul rahatligiyla kullanacagim bitince yine mustela alacagim birde barkodlarini girip orjinalligini arastirin mustelanin cok cakmasi var bilginizeBen bunu kara cuma indiriminde aldım yanında tester yağlarda göndermişler 79 liraya almıştım hepsini şimdi çok artmış fiyatı ya bunları kullanırım bida mustela almam hiç duyulmamış markalar var %100 doğal olan onlardan alırım nasılsa önemli olan doğal olması bunlar resmen isme para alıyor
Ya ewet sorma normal bakarken yüzü açık ne zaman renkli ultrosona geçio hemen kapatıo yüzünü haftaya inş gösterir saolasın canımBenimkide göstermiyor yuzunu supriz yapacaklar tahmin etmeyelim diye : ))masallah kuzuna kocamamn olmus
Bunun içinde ne vardı canım ? Önemli olan pişik kremi ve şampuan bence :)Ben bunu kara cuma indiriminde aldım yanında tester yağlarda göndermişler 79 liraya almıştım hepsini şimdi çok artmış fiyatı ya bunları kullanırım bida mustela almam hiç duyulmamış markalar var %100 doğal olan onlardan alırım nasılsa önemli olan doğal olması bunlar resmen isme para alıyor
Onı nasıl yapıyoruz canımDaha uygun markalar tabiki var organik olan hemde ama mustelada iyi bir urun ben gonul rahatligiyla kullanacagim bitince yine mustela alacagim birde barkodlarini girip orjinalligini arastirin mustelanin cok cakmasi var bilginize
Ben 182 tlye aldim birde bu indirimli normalde 200e falan satiliyor sen cok uyguna almissinBende de iki şampuan bi vucüt losyonu var 79 liraya almıştım şimdi fiyat uçmuş resmen
Hepsi birbirinden guzel, gule gule giydirin.hastane çıkışlarımı anneme götürdüm göstermek için dönerken almayı unuttum onları çarşamba günü geri alınca atabilirim ama diğerlerinden çektim. tabii hepsini değil :)
Yok canım ben trendyoldan almıştım çakma değildir de bilmiyorum bana çok fazla geldi bide %95 doğal diyor. Mesela muhendisinoğlu sayfası araştırıyor %100 olup daha uygun şampuanlar var onlardan almak daha mantıklı geliyor bana. Bazı markalar cidden isminden ötürü para ediyor mesela carters bakıyorum zıbınlarına fiyatları yüksek ama %60ı pamuk %40ı polyester. Ebebekteki zıbınların tanesi 5 lira ama en azından %100 pamukDaha uygun markalar tabiki var organik olan hemde ama mustelada iyi bir urun ben gonul rahatligiyla kullanacagim bitince yine mustela alacagim birde barkodlarini girip orjinalligini arastirin mustelanin cok cakmasi var bilginize
İki şampuan bi vücut losyonu vardı ben zaten sudacremin pişik kremini almıştım ondan gerek duymadım canımBunun içinde ne vardı canım ? Önemli olan pişik kremi ve şampuan bence :)
Sudocremi de çok önermiyorlar sanki canım mühendisoğlu diyorsu sankiİki şampuan bi vücut losyonu vardı ben zaten sudacremin pişik kremini almıştım ondan gerek duymadım canım
Yerim hepsiniMuhtemelen ozamanlar kucuktu suan kocaman oldularMasallah masallah bende sabaha karsı ıcımde gerınmelerıne ıttırmelerıne uyandım sıgmıyor evlat ahh yandık uyutmaz bunlar biziiiiiiii
Evet canım korkmadan panıklemeden doguma kadar dıkkatlı olalım ❤
Canım şampuanınımı aldın uni baby’nin. 2 farklı şampuanınıda inceledim ben uni baby’nin içeriğinde sodyum benzoat bulunuyor yazıyor.Ben dün uni baby aldım onuda öneriyor o sayfada
Valla ben kime sorduysam çok memnun kalmış bende ondan aldım bayada büyük almıştım artık yapcak bişey yok mesela şimdi sivenonun bebek şampuanını aldım %100 doğalmış musteladan da daha uygunSudocremi de çok önermiyorlar sanki canım mühendisoğlu diyorsu sanki
Maşallah Mira ya annesi kızlar nazlıdır kuzum benim.canim senin takvim degistimi benden bikaç gün küçüktü diye hatırlıyorum.Kontrolden geldim 26+5 günlüğüz 950 gr 33 cm olmuş normal standartlarda bir bebek ne uzun ne kısa yada ne zayıf ne şişman dedi herşeyi iyi suyumda gayet iyiymiş ne yaptıysak yüzünü yine göremedik baya baya uğraştı sarstı ama yok rahatsız bile olmadı cimcime haftaya çikolata yiyip yine gel yüzüne bakalım dedi
Başlamak bitirmenin yarısıdır ne güzel.bende yapılması gerekenler vardı dolap işi hafsonu yaptırdım eşime tüm hepsini topladım bu hafta yıkıcaktım hava yagmurlu kaldı yarına inşallah.Bugun bebege ayiracagimiz gomme dolabi boslatti annem temizledi ve mini mini kiyafetleri renklere ayirip 5 makine yıkadı. Evin her yeri camasir asili
Hani kucuk kizlar evcilik oynar asar ya çamaşır niyetine bisiler ayni ole lego gibi puzzele gibiminicik coraplari ic ice gecirdik.nevresimlerini utuleyip yorganlarina gecirdi annem.yarinda diger herseyi utuleyip yerlestirecek.
Nerden baslasam derken yikamak ve dolabi bosaltmakla buyuk yarisi bitti şükür
Diyorumya daha uyguna illaki bulursun yani aslinda bu tarz seyler biraz tercih meselesi pahali mi pahali ama benim cevremde herkes bundan cok memnun mesela o yuzden de tercih ettim biraaz acikcasi ama baby me var minoris baby falan var bunlarda uygun mesela carters bana pahali geliyor kiyafete bu kadar para harcanmasini cok mantikli bulmuyorum dolayisiyla almiyorum ama bakim urunlerinden vs kesmem mesela yani hangisi icime en cok siniyorsa onu alirim fiyatina cok bakmamYok canım ben trendyoldan almıştım çakma değildir de bilmiyorum bana çok fazla geldi bide %95 doğal diyor. Mesela muhendisinoğlu sayfası araştırıyor %100 olup daha uygun şampuanlar var onlardan almak daha mantıklı geliyor bana. Bazı markalar cidden isminden ötürü para ediyor mesela carters bakıyorum zıbınlarına fiyatları yüksek ama %60ı pamuk %40ı polyester. Ebebekteki zıbınların tanesi 5 lira ama en azından %100 pamuk
Evet canım iyi geliyormuş popişlere ama dediğim gibi çok önermiyorlarValla ben kime sorduysam çok memnun kalmış bende ondan aldım bayada büyük almıştım artık yapcak bişey yok mesela şimdi sivenonun bebek şampuanını aldım %100 doğalmış musteladan da daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?