2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu ne kadar?
Şampuan
Vücut losyonu
Yağ
Pişik kremi vardı
Ben bunu kara cuma indiriminde aldım yanında tester yağlarda göndermişler 79 liraya almıştım hepsini şimdi çok artmış fiyatı ya bunları kullanırım bida mustela almam hiç duyulmamış markalar var %100 doğal olan onlardan alırım nasılsa önemli olan doğal olması bunlar resmen isme para alıyor

Yaaa ne kadar güzel ozan güle gule kullansin ev senlenmistir simdi bende 30.haftamda yapacagim kismetse zor bekliyorum

Daha uygun markalar tabiki var organik olan hemde ama mustelada iyi bir urun ben gonul rahatligiyla kullanacagim bitince yine mustela alacagim birde barkodlarini girip orjinalligini arastirin mustelanin cok cakmasi var bilginize

Bunun içinde ne vardı canım ? Önemli olan pişik kremi ve şampuan bence :)

Daha uygun markalar tabiki var organik olan hemde ama mustelada iyi bir urun ben gonul rahatligiyla kullanacagim bitince yine mustela alacagim birde barkodlarini girip orjinalligini arastirin mustelanin cok cakmasi var bilginize
Onı nasıl yapıyoruz canım

Yok canım ben trendyoldan almıştım çakma değildir de bilmiyorum bana çok fazla geldi bide %95 doğal diyor. Mesela muhendisinoğlu sayfası araştırıyor %100 olup daha uygun şampuanlar var onlardan almak daha mantıklı geliyor bana. Bazı markalar cidden isminden ötürü para ediyor mesela carters bakıyorum zıbınlarına fiyatları yüksek ama %60ı pamuk %40ı polyester. Ebebekteki zıbınların tanesi 5 lira ama en azından %100 pamuk

Yerim hepsini bizimki de en cok gece saatleri hareketli oluyor birde yemeklerden sonra

Sudocremi de çok önermiyorlar sanki canım mühendisoğlu diyorsu sanki
Valla ben kime sorduysam çok memnun kalmış bende ondan aldım bayada büyük almıştım artık yapcak bişey yok mesela şimdi sivenonun bebek şampuanını aldım %100 doğalmış musteladan da daha uygun

Eklentiler

• 61FF3C86-895E-40C6-9A88-301C9A0348A7.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah Mira ya annesi kızlar nazlıdır kuzum benim.canim senin takvim degistimi benden bikaç gün küçüktü diye hatırlıyorum.
Başlamak bitirmenin yarısıdır ne güzel.bende yapılması gerekenler vardı dolap işi hafsonu yaptırdım eşime tüm hepsini topladım bu hafta yıkıcaktım hava yagmurlu kaldı yarına inşallah.

Diyorumya daha uyguna illaki bulursun yani aslinda bu tarz seyler biraz tercih meselesi pahali mi pahali ama benim cevremde herkes bundan cok memnun mesela o yuzden de tercih ettim biraaz acikcasi ama baby me var minoris baby falan var bunlarda uygun mesela carters bana pahali geliyor kiyafete bu kadar para harcanmasini cok mantikli bulmuyorum dolayisiyla almiyorum ama bakim urunlerinden vs kesmem mesela yani hangisi icime en cok siniyorsa onu alirim fiyatina cok bakmam

Valla ben kime sorduysam çok memnun kalmış bende ondan aldım bayada büyük almıştım artık yapcak bişey yok mesela şimdi sivenonun bebek şampuanını aldım %100 doğalmış musteladan da daha uygun
Evet canım iyi geliyormuş popişlere ama dediğim gibi çok önermiyorlar Peki bu ne kadar? Link atar mısın tatlım ?
Ben başka şampuan araştırmadım,arkadaşımın bebeği 4 aylık hala kullanıyorum dedi. Ama alayım yedek kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…