2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla ben kime sorduysam çok memnun kalmış bende ondan aldım bayada büyük almıştım artık yapcak bişey yok mesela şimdi sivenonun bebek şampuanını aldım %100 doğalmış musteladan da daha uygun
Sudocrem bende almistim ebebek indirimden icinde katki maddeleri falan varmis muhendisoglu incelemisti bende kendime kullaniyorum agda sonrasi falan bebege kullanirmiyim bilmiyorum ama cok iyi oldugunu bende en yakinlarimdan duydum bu arada sudocremden daha uygun ve katki maddesiz hametan var onuda cok oneriyorlar

Canim mustelanin sampuani cok uzun sure gidiyormus bence simdiden ekstra sampuan alma cok az kullaniyorsun cünkü

Canim mustelanin sampuani cok uzun sure gidiyormus bence simdiden ekstra sampuan alma cok az kullaniyorsun cünkü
Feeling07 bi de şunu farkettim kızlar, bu siveno 250ml 20 tl mustelanın 500ml şampuanı 50 küsür. Yani arada az fark var ve ml farkı var. S Serylady dediğin gibi çok gidiyormuş. Bitmeye yakın yine indirim kollarım

Doğrudur canım araştırsak gerçekten uygun şeyler ama hep en iyisi en çok duyulandır diye aklımıza yer etmiş deneye deneye bulcaz bence iyisini kötüsünü inşallah bebişlerin ciltleri hassas olmazda deneyebiliriz

Benim arkadasim solemisti bana bu tarz seyleri fazla alma ozellikle sampuani baya gidiyor demisti bakalim bitsinde belki bende baska sampuan bakarim

Yok ben degıl konusulmuşta bilgi verdim :) az ise genelde doktorlar sayılmasını ıster onemlı cunku...
Benımkı de öyleee ikinci zıpzıpım gelıyor
benimki de bi vuruyor arka arkaya patır patır patır sayamam ki sağlı sollu vuruyor valla en hareketli zamanlarıymış 27-30 hafta arası son ay artık sayarmıyız bilmiyorum

O zaman mustelayı tek almak daha mantıklı sanki birde baby me nin şampuanı var mesela oda doğalmış onunda 250 ml şampuanı 13 lira falan çok uygun

Benim alerjim var umarim bizim oglan bana cekmez bana islak mendil bile kullanamiyorlarmis bebekken

Yaaa ne kadar güzel ozan güle gule kullansin ev senlenmistir simdi bende 30.haftamda yapacagim kismetse zor bekliyorum
canimm tesekkur ederiz.
Aynen evin havasi degisti heryerde minicik kiyafetler.en azından artik aldığımi duzenli koyarim yerine.
Yani bende bugun 28i doldurdum iste annemin 3 aylar kuranlari baslamadan yakalamisken hadi dedim nine kalda hallet bunlari : )

Yaaa yerim dolabini duzenleyince bir foto isterim iyi yapmissin 28. Hafta gayet uygun bence biz badana yapcaz yeni mobilya gelecek falan 30. Haftayida geceriz belki hepsini operek koyacaksin eminim

Ya ewet sorma normal bakarken yüzü açık ne zaman renkli ultrosona geçio hemen kapatıo yüzünü haftaya inş gösterir saolasın canım
Ahah aynen benim ki ole.her randevuya ins bu defa gosterir diye gidiyorum.
Insaallah bir daha ki kontrole gorebiliriz ikimizde

maşallah cimcimeye benimki de 25 haftada 730 gramdı bizimki biraz minnoş mu olacak acaba çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar oldu merak içindeyim bazen ne yapsan rahatlarını bozmuyor minnoşlar benimde çok hareketli ama bazen ne kadar dürtsende banamısın demiyor

Ah sorma buyuk yuk kalkti
artik aldigimida duzenli koyarim
Bir kalir nisan ayina buyuk temizlik
Evet hava yagmurli ama ben hazir annem dun gelince yapıştım kal kal diye mecbur yaptik.ins sende hemencik halledersin : )

O zaman mustelayı tek almak daha mantıklı sanki birde baby me nin şampuanı var mesela oda doğalmış onunda 250 ml şampuanı 13 lira falan çok uygun
Onu bilmiyorum henüz araştırmadım ama senin mustela da yetermiş bakalım tükenmeye yakın alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…