Valla ben kime sorduysam çok memnun kalmış bende ondan aldım bayada büyük almıştım artık yapcak bişey yok mesela şimdi sivenonun bebek şampuanını aldım %100 doğalmış musteladan da daha uygun
Sudocrem bende almistim ebebek indirimden icinde katki maddeleri falan varmis muhendisoglu incelemisti bende kendime kullaniyorum agda sonrasi falan bebege kullanirmiyim bilmiyorum ama cok iyi oldugunu bende en yakinlarimdan duydum bu arada sudocremden daha uygun ve katki maddesiz hametan var onuda cok oneriyorlar
Evet canım iyi geliyormuş popişlere ama dediğim gibi çok önermiyorlar Peki bu ne kadar? Link atar mısın tatlım ?
Ben başka şampuan araştırmadım,arkadaşımın bebeği 4 aylık hala kullanıyorum dedi. Ama alayım yedek kalsın
Feeling07
bi de şunu farkettim kızlar, bu siveno 250ml 20 tl mustelanın 500ml şampuanı 50 küsür. Yani arada az fark var ve ml farkı var. SSerylady
dediğin gibi çok gidiyormuş. Bitmeye yakın yine indirim kollarım
Sudocrem bende almistim ebebek indirimden icinde katki maddeleri falan varmis muhendisoglu incelemisti bende kendime kullaniyorum agda sonrasi falan bebege kullanirmiyim bilmiyorum ama cok iyi oldugunu bende en yakinlarimdan duydum bu arada sudocremden daha uygun ve katki maddesiz hametan var onuda cok oneriyorlar
Doğrudur canım araştırsak gerçekten uygun şeyler ama hep en iyisi en çok duyulandır diye aklımıza yer etmiş deneye deneye bulcaz bence iyisini kötüsünü inşallah bebişlerin ciltleri hassas olmazda deneyebiliriz
Feeling07
bi de şunu farkettim kızlar, bu siveno 250ml 20 tl mustelanın 500ml şampuanı 50 küsür. Yani arada az fark var ve ml farkı var. SSerylady
benimki de bi vuruyor arka arkaya patır patır patır sayamam ki sağlı sollu vuruyor valla en hareketli zamanlarıymış 27-30 hafta arası son ay artık sayarmıyız bilmiyorum
Feeling07
Doğrudur canım araştırsak gerçekten uygun şeyler ama hep en iyisi en çok duyulandır diye aklımıza yer etmiş deneye deneye bulcaz bence iyisini kötüsünü inşallah bebişlerin ciltleri hassas olmazda deneyebiliriz ☺
Yaaa yerim dolabini duzenleyince bir foto isterim iyi yapmissin 28. Hafta gayet uygun bence biz badana yapcaz yeni mobilya gelecek falan 30. Haftayida geceriz belki hepsini operek koyacaksin eminim
Kontrolden geldim 26+5 günlüğüz 950 gr 33 cm olmuş normal standartlarda bir bebek ne uzun ne kısa yada ne zayıf ne şişman dedi herşeyi iyi suyumda gayet iyiymiş ne yaptıysak yüzünü yine göremedik baya baya uğraştı sarstı ama yok rahatsız bile olmadı cimcime haftaya çikolata yiyip yine gel yüzüne bakalım dedi
maşallah cimcimeye benimki de 25 haftada 730 gramdı bizimki biraz minnoş mu olacak acaba çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar oldu merak içindeyim bazen ne yapsan rahatlarını bozmuyor minnoşlar benimde çok hareketli ama bazen ne kadar dürtsende banamısın demiyor
Maşallah Mira ya annesi kızlar nazlıdır kuzum benim.canim senin takvim degistimi benden bikaç gün küçüktü diye hatırlıyorum.
Başlamak bitirmenin yarısıdır ne güzel.bende yapılması gerekenler vardı dolap işi hafsonu yaptırdım eşime tüm hepsini topladım bu hafta yıkıcaktım hava yagmurlu kaldı yarına inşallah.
Ah sorma buyuk yuk kalkti
artik aldigimida duzenli koyarim
Bir kalir nisan ayina buyuk temizlik
Evet hava yagmurli ama ben hazir annem dun gelince yapıştım kal kal diye mecbur yaptik.ins sende hemencik halledersin : )