Benimde yüzüm falan çok hassastır yumurta yesem pütür pütür bişeyler çıkar ama artık takmıyorum bebiş için yiyorum napıyım inşallah bebeğin alerjisi olmaz yumurta çok önemli çünkü benim arkadaşımın oğlu ne zaman yumurta yese kusuyomuş alerjisi yok ama içinde yumurta olan bişey yese dahi kusuyomuş çok ilginç :/Benim alerjim var umarim bizim oglan bana cekmez bana islak mendil bile kullanamiyorlarmis bebekken
Canim bide sampuan yedekleme cunku bebege gore en en iyi dediginde konak vs yapabiliyor.baktin iyi geldi problem yok basladiginla devam edersin bence
Evet şuan 500 ml + 100 ml mustela şampuan var bide şimdi siveno 250 ml şampuan aldım bunlar baya bi gider bence yazı çıkarırım heraldeOnu bilmiyorum henüz araştırmadım ama senin mustela da yetermiş bakalım tükenmeye yakın alırız
Atarim tabi : ))Yaaa yerim dolabini duzenleyince bir foto isterimiyi yapmissin 28. Hafta gayet uygun bence biz badana yapcaz yeni mobilya gelecek falan 30. Haftayida geceriz belki hepsini operek koyacaksin eminim
Ben hamileligim boyunca hic yumurta yiyemedim hala tiksiniyorum hepsi gecti bu gecmedi halbuki cok severdim et yiyorum tahil baklagil falan ordan alir diyorum napimBenimde yüzüm falan çok hassastır yumurta yesem pütür pütür bişeyler çıkar ama artık takmıyorum bebiş için yiyorum napıyım inşallah bebeğin alerjisi olmaz yumurta çok önemli çünkü benim arkadaşımın oğlu ne zaman yumurta yese kusuyomuş alerjisi yok ama içinde yumurta olan bişey yese dahi kusuyomuş çok ilginç :/
Şuan 26+5 iz canım geç döllenme vardı kapatmıştı doktorumu değiştirdim oda kapatmamış dedi ama satı baz alıcaz doğum da dedi doktorun doğum için söylediği tarihi işaretledim takvimdeMaşallah Mira ya annesi kızlar nazlıdır kuzum benim.canim senin takvim degistimi benden bikaç gün küçüktü diye hatırlıyorum.
Başlamak bitirmenin yarısıdır ne güzel.bende yapılması gerekenler vardı dolap işi hafsonu yaptırdım eşime tüm hepsini topladım bu hafta yıkıcaktım hava yagmurlu kaldı yarına inşallah.
Bende arada cikarip cikarip aldiklarimi seviyorum dunyanin en guzel olaylarindan biri beklemesi ayri guzel kucagina almasi ayriAtarim tabi : ))
Esim.isten geldi uzanacakti oda da asili camasirlarda kalk biraz izleyelim mi camasirligi nasil huzurlu dimi diyorum : ))
Bende bu ay sonu besigi kurduracagim bir carsaf atarim uzerine havalansin iyice.
30 32 arasi yaparsin sende en gec baslayinca gerisi geliyor is baslamakta : )
Ahah aynen benim ki ole.her randevuya ins bu defa gosterir diye gidiyorum.
Insaallah bir daha ki kontrole gorebiliriz ikimizde
Hadi ya olabilir canım. Domates yeyinde noluyor ki ay ben domatessiz yaşayamam heralde büyük konuşmayayımda kahvaltıda domates yoksa kahvaltı yapmam meselaBen hamileligim boyunca hic yumurta yiyemedim hala tiksiniyorum hepsi gecti bu gecmedi halbuki cok severdim et yiyorum tahil baklagil falan ordan alir diyorum napimbenim domates ve cilege alerjim var nadiren 1 2 tane cilek yerim ama benim annemde yumurta yiyince kusuyor alerjiside yok bunyesi kaldirmiyormus demisti doktorlar
Sonradan bir anda da alabilir canım benimki de inanılmaz hareketli ama kontrolde inadına yüzünü kapatıp öyle kalıomaşallah cimcimeyebenimki de 25 haftada 730 gramdı bizimki biraz minnoş mu olacak acaba çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar oldu merak içindeyim bazen ne yapsan rahatlarını bozmuyor minnoşlar benimde çok hareketli ama bazen ne kadar dürtsende banamısın demiyor
Bende : ))asla domates yoksa kalhvalti yapamam.kişin lezzet yok diye domateste sadece seker domates yiyorum .Hadi ya olabilir canım. Domates yeyinde noluyor ki ay ben domatessiz yaşayamam heralde büyük konuşmayayımda kahvaltıda domates yoksa kahvaltı yapmam mesela
Kizlar merhaba herkesin keyfi yerindedir umarim. Ben biraz agirlasmaya basladim ama mecbur calismaya devam, toplam 8 kilo aldim, bakalim kac kiloyla tamamlayacagim. Oglumda neredeyse 22 kilo almistim ki 3 hafta da erken dogmasina ragmen, ama hepsini 6-7 ayda vermistim, metabolizmam hizli galiba bir de emzirmek ise yaradi.
Nacizane bir tavsiye vermek istiyorum, oglumda sampuan olsun sabun olsun her banyoda kullanmadim, atiyorum birgun sampuanladiysam ertesi gun sadece suyla yikadim, sizin de akliniza yatarsa oyle yapabilirsiniz, bebeklerin cok kirlendiklerini dusunmuyorum.
Bu arada size ozenmiyor degilim, masallah kilosunu boyunu takip ediyorsunuz, ben yurtdisinda oldugun icin toplamda iki kere ultrasona girdim (10. hafta ve 18. hafta), bebegin boyu kilosu hakkinda suanda hicbir bilgim yok. Kontrollerde gobegimi mezurayla olcup, tamam haftasiyla uyumlu demiyorlar mi kafayi yiyecegim:)
Hayirlisiyla kucagima alsam baska birsey istemiyorum, buna da sukur ama bu hamilelikte basima gelmeyen kalmadi:) Ilk 4-5 ay kustum, biopsy oldum, yururken buzda kaydim dustum, yemek yerken disim kirildi, ve ben kirilan disimi yemekten cikan tas zannettim sonradan ayri baslayinca farkina vardim:) Bir de dusuk tansiyon icin tavsiyeleriniz var mi, en son kontrolde 8.4/5.6 cikti.
Ay kiyamam hersey uste uste gelmis ins son aylarin rahatlikla gecer arkadasim.Kizlar merhaba herkesin keyfi yerindedir umarim. Ben biraz agirlasmaya basladim ama mecbur calismaya devam, toplam 8 kilo aldim, bakalim kac kiloyla tamamlayacagim. Oglumda neredeyse 22 kilo almistim ki 3 hafta da erken dogmasina ragmen, ama hepsini 6-7 ayda vermistim, metabolizmam hizli galiba bir de emzirmek ise yaradi.
Nacizane bir tavsiye vermek istiyorum, oglumda sampuan olsun sabun olsun her banyoda kullanmadim, atiyorum birgun sampuanladiysam ertesi gun sadece suyla yikadim, sizin de akliniza yatarsa oyle yapabilirsiniz, bebeklerin cok kirlendiklerini dusunmuyorum.
Bu arada size ozenmiyor degilim, masallah kilosunu boyunu takip ediyorsunuz, ben yurtdisinda oldugun icin toplamda iki kere ultrasona girdim (10. hafta ve 18. hafta), bebegin boyu kilosu hakkinda suanda hicbir bilgim yok. Kontrollerde gobegimi mezurayla olcup, tamam haftasiyla uyumlu demiyorlar mi kafayi yiyecegim:)
Hayirlisiyla kucagima alsam baska birsey istemiyorum, buna da sukur ama bu hamilelikte basima gelmeyen kalmadi:) Ilk 4-5 ay kustum, biopsy oldum, yururken buzda kaydim dustum, yemek yerken disim kirildi, ve ben kirilan disimi yemekten cikan tas zannettim sonradan ayri baslayinca farkina vardim:) Bir de dusuk tansiyon icin tavsiyeleriniz var mi, en son kontrolde 8.4/5.6 cikti.
Benim genel sorunum doyuyorum ama ilakki sonradan ağzıma atabileceğm bişiler istiyorum çoğunluklada tatlıben bugün ne yesem doğmuyorum sofradan kalktım gene açım son aylarda kilolar çabuk geliyormuş ya şimdi anladım valla
İnşallah canım ya bu hafta halledersem çok iyi olcak. sizin annane yardımcı olabiliyor ne güzel benim annem çalışıyor eylülde emeklilige ayrılcak.Allah onu başından eksik etmesin.Ah sorma buyuk yuk kalkti
artik aldigimida duzenli koyarim
Bir kalir nisan ayina buyuk temizlik
Evet hava yagmurli ama ben hazir annem dun gelince yapıştım kal kal diye mecbur yaptik.ins sende hemencik halledersin : )
Canım bunlar seni yaza değil yaşına çıkartır nerdeyse :))Evet şuan 500 ml + 100 ml mustela şampuan var bide şimdi siveno 250 ml şampuan aldım bunlar baya bi gider bence yazı çıkarırım heralde
Tarifsiz heyecanlar bunlar tadini cikar : ))Bende arada cikarip cikarip aldiklarimi seviyorum dunyanin en guzel olaylarindan biri beklemesi ayri guzel kucagina almasi ayriben bu ay sonu hemen hemen 28.hafta giricem badana biter ise ozamana ufak ufak baslarim bende ki son halini mutlaka paylasicam bu arada sen cibinlik aldinmi gerek varmi ona ? Besigi ikeadan alcam ben olmazsa cibinlikte bakayim dedim ?
28,29 haftalardamı oluyor dürtunce hiç tepki vermemesimaşallah cimcimeyebenimki de 25 haftada 730 gramdı bizimki biraz minnoş mu olacak acaba çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar oldu merak içindeyim bazen ne yapsan rahatlarını bozmuyor minnoşlar benimde çok hareketli ama bazen ne kadar dürtsende banamısın demiyor
Cok tesekkur ederim, ama icim oyle huzurlu ve mutlu ki yasadigim seyleri kafaya takmamaya calisiyorum, bir de down sendromu suphesi var, onun icinde kan verdim, haftaya belli olacak, ama icim rahat.Ay kiyamam hersey uste uste gelmis ins son aylarin rahatlikla gecer arkadasim.
Aminn arkadasim.olsun annende napsin varligi yeter eylulden sonra seve seve yapar o da herseyini allah yokluklarini gostermesin : )İnşallah canım ya bu hafta halledersem çok iyi olcak. sizin annane yardımcı olabiliyor ne güzel benim annem çalışıyor eylülde emeklilige ayrılcak.Allah onu başından eksik etmesin.
Canım bunlar seni yaza değil yaşına çıkartır nerdeyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?