Çeri demi? Bende öyle ama çok severim çay içmiyorum ben hiç sanırım ondan bu kadar düşkünüm domatese:)Bende : ))asla domates yoksa kalhvalti yapamam.kişin lezzet yok diye domateste sadece seker domates yiyorum .
Öylemi canım valla çok sevindim hiç tahmin edemiyorum daha önce yaşamadımya :)İnşallah canım ya bu hafta halledersem çok iyi olcak. sizin annane yardımcı olabiliyor ne güzel benim annem çalışıyor eylülde emeklilige ayrılcak.Allah onu başından eksik etmesin.
Canım bunlar seni yaza değil yaşına çıkartır nerdeyse :))
Unibaby şampuanı önermiyor,alacaklarınızı Yıldızlar Listesine göre almak daha mantıklı,o listede Unibaby yokCanım şampuanınımı aldın uni baby’nin. 2 farklı şampuanınıda inceledim ben uni baby’nin içeriğinde sodyum benzoat bulunuyor yazıyor.
Hayirli guzel.sonuclar al.ins.bende o suphe ile.fetal dna testi yaptirdim.simdi tek arter damari var belki zayif olabilir ama.cok şükür kilosu cok iyi gidiyor.benimde bir sekilde icim rahat.Cok tesekkur ederim, ama icim oyle huzurlu ve mutlu ki yasadigim seyleri kafaya takmamaya calisiyorum, bir de down sendromu suphesi var, onun icinde kan verdim, haftaya belli olacak, ama icim rahat.
Onun cesitleride mi var ? Hic bilmiyordum benim besik sabit kalacak ben alma taraftari degildim ama bizim pencerelerde sineklik yok dolayisiyla yazin dolarTarifsiz heyecanlar bunlar tadini cikar : ))
Evet alacagim mutlaka benim oturdugum site bol yesil bir sitede her odam bahceye bakiyor sinekte oluyor haliyle.cibinlik mecburi bende yani.ikeanin tavana asili modellerini sevmiyorum kizimin cilek odasi cibinligini yazin tavana asıyorum ama yatak sabit yerde simdi besik surekli yer degisecek o sebeple baska bir markada besiga takilan model begendim
Yok ceri degil daha oval şeker domates inanilmaz lezzetli .bende hic sevmem cay nadiren1 bardak ancak kahvaltida falanda aram yok.ama.haklisin cay icenler yemiyor cay icemiyorum diyorlarÇeri demi? Bende öyle ama çok severim çay içmiyorum ben hiç sanırım ondan bu kadar düşkünüm domatese:)
Ben 6 ay sonra besigi ufak odaya alicam beisigi ile takilsin orada : )olmaz mi kuzum var cesitleri.Onun cesitleride mi var ? Hic bilmiyordum benim besik sabit kalacak ben alma taraftari degildim ama bizim pencerelerde sineklik yok dolayisiyla yazin dolaren iyisi ben bi bakayim ona tesekkurler canim
Domates yiyince domates gibi kipkirmizi oluyorum ve heryerim kabariyor igne vurulmam gerekiyor yoksa en kotu sey olarak dilim sisiyorHadi ya olabilir canım. Domates yeyinde noluyor ki ay ben domatessiz yaşayamam heralde büyük konuşmayayımda kahvaltıda domates yoksa kahvaltı yapmam mesela
Oyy dudaklara bak çok tatlı ya maşallah canımm bol bol dinlen dikkat et kendineArkadaşlar bu gün gittim doktoruma vajinal muayene ile baktı ilk kez..
Plasentam rahim ağzıma çok yakınmış.. %80 yukarı çıkar dedi ve bu yüzden kanama olmuştur dedi..
Biraz yoruldun mu diye sordu bu hafta ev taşıdığımız için biraz fazla ayakta kalmıştım..
Bana şimdilik bir süre dinlen çok ayakta durma dedi..
Korkulacak bir şey yok dedi..
980 gr olmuş oğlum 34 cm
Teyzelerine selam söylüyor
Aynıyız o zaman hahaYok ceri degil daha oval şeker domates inanilmaz lezzetli .bende hic sevmem cay nadiren1 bardak ancak kahvaltida falanda aram yok.ama.haklisin cay icenler yemiyor cay icemiyorum diyorlar
inşallah bakalım sağlıklı olsunlar da çokta kilolu olması iyi değil doğum açısındanSonradan bir anda da alabilir canım benimki de inanılmaz hareketli ama kontrolde inadına yüzünü kapatıp öyle kalıo
Ben bugün hiç doymadım ya deli gibi yedim valla hala midem boş sanki gözüm döndü bugünBenim genel sorunum doyuyorum ama ilakki sonradan ağzıma atabileceğm bişiler istiyorum çoğunluklada tatlı
inşallah işe yarar da canım,bebişlerimizi rahat rahat emzirebilirizBen 34 den sonra dusunuyorum 38Haftada dogum yapacagım ıcın... hem lansınoh hemde arada zeytınyagı surücem.. ınsallah ıse yarar
Darısı bana olsun inşallah,üzerinden büyük bir yük kalkmıştır,bizimde haftaya dolabımız gelecek ,ben de yıkar ütüler yerleştiririm artıkBugun bebege ayiracagimiz gomme dolabi boslatti annem temizledi ve mini mini kiyafetleri renklere ayirip 5 makine yıkadı. Evin her yeri camasir asili
Hani kucuk kizlar evcilik oynar asar ya çamaşır niyetine bisiler ayni ole lego gibi puzzele gibiminicik coraplari ic ice gecirdik.nevresimlerini utuleyip yorganlarina gecirdi annem.yarinda diger herseyi utuleyip yerlestirecek.
Nerden baslasam derken yikamak ve dolabi bosaltmakla buyuk yarisi bitti şükür
her dönemde olabilir sanıyorum canım bazen pas vermiyorlar uyuyorlarsa28,29 haftalardamı oluyor dürtunce hiç tepki vermemesi
Ben şuan 23+3üm bazen maşallahi var bazende yavrucağı taciz edip duruyorum hiç tepki vermiyor demekki her dönemde oluyormuş bu
Ha ha, hamilelik boyunca ortak noktalarimiz olmus baya desenize:) Ozellikle dis konusunda ne yaptiginizi merak ettim, okudugum kadariyla hamilelikten dolayi bir islem pek yapilmiyormus ama benim bu dis ya dolgu yapilir ya tamamen cekilir, curuk bir dis. Cok agrimiyor ama disciye bir gostericegim.Ultrason konusunda belki seninki daha iyidir bilrmedim simdi evet insan cok ozluyor cok merak ediyor ama bir sıkıntı yoksa cok sukur cok sık girilmese daha iyi gibi geliyor banabunu diyen 1 ay gormeyince cildiriyor o ayri ama degisik surprizli olur ne guzel peki detayli falan ikili test vs demi yok o ilgincmis gercekten bende 5 aya yakin kustum arti dustum arti disten cok cektim ama sukur suan iyiyiz
Ayy kıyamam ya çok üzüldüm gerçekten seviyomusun peki normaldeDomates yiyince domates gibi kipkirmizi oluyorum ve heryerim kabariyor igne vurulmam gerekiyor yoksa en kotu sey olarak dilim sisiyor
Ben bir ay diş ağrısı çektim ,2.trimesterde diş ile ilgili işlem yaptırılabiliyor,Doktorun onayı dahilinde.Ben bir tane dişimi çektirdim ,çok az narkozla,bir de diş etlerimi temizlettim...Onun dışında diş ile ilgili haftada 3-4 kere karbonatlı suyla gargara yap,vitaminlerini de mutlaka iç dedi.Geçmiş olsun,diş ağrısı çok zorHa ha, hamilelik boyunca ortak noktalarimiz olmus baya desenize:) Ozellikle dis konusunda ne yaptiginizi merak ettim, okudugum kadariyla hamilelikten dolayi bir islem pek yapilmiyormus ama benim bu dis ya dolgu yapilir ya tamamen cekilir, curuk bir dis. Cok agrimiyor ama disciye bir gostericegim.
Ultrasonun bildigim kadariyla saglik acisindan bebege hicbir zarari yok, burada saglik pahali oldugundan az bakiyorlar. Hamilelik oncesi ve sonrasi kontrolleri sigortalar tamamen karsilamak zorunda, o yuzden minumumda tutuyorlar ultrason sayisini. Ikili test mi uclu test mi bilmiyorum ama 3 tane gene baktiklari bir test var onu yapiyorlar ve sigorta karsiliyor. Seker yuklemesi, tetanoz asisi, grip asisi, 2-3 kere yapilan kan tahlili gibi seyler de dahil. Hatta bende kaplte parlaklik ciktigi icin Nifty denen testi de yaptirdim ve sigorta karsilayacak, tabi bunun icin biraz ugrastim, doktordan rapor aldim sigortayla konustum falan. Sonrasinda suprizle karsilasmak istemedim, bir arkadasima Nifty icin 7500 $ fatura geldi daha yeni, neyseki onun da sigorta karsiliyormus da odemesine gerek kalmadi.
Genel olarak kilo, tansiyon, idrar kontrolu yapiliyor, bebegin kalp atislarini dinliyoruz, gobegim olculuyor, sorularimi soruyorum bu kadar. Araya bir iki ultrason daha sikistirsalardi fena olmazdi, ben cebimden odeyerek yaptirabilirim galiba ama bosver bebegin bir ihtiyacini alirim diyiyorum, meraksizmiyim ne biraz:)
Evet canım bende öyle biliyorum. O yüzden minoris düşünüyorum.Unibaby şampuanı önermiyor,alacaklarınızı Yıldızlar Listesine göre almak daha mantıklı,o listede Unibaby yok
MaşallahArkadaşlar bu gün gittim doktoruma vajinal muayene ile baktı ilk kez..
Plasentam rahim ağzıma çok yakınmış.. %80 yukarı çıkar dedi ve bu yüzden kanama olmuştur dedi..
Biraz yoruldun mu diye sordu bu hafta ev taşıdığımız için biraz fazla ayakta kalmıştım..
Bana şimdilik bir süre dinlen çok ayakta durma dedi..
Korkulacak bir şey yok dedi..
980 gr olmuş oğlum 34 cm
Teyzelerine selam söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?