2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim bide sampuan yedekleme cunku bebege gore en en iyi dediginde konak vs yapabiliyor.baktin iyi geldi problem yok basladiginla devam edersin bence
Yok bi de arkadaşın dediğini alayım demiştim ama dediğin gibi inş uyum sağlarlar da bakalım

Merhaba canım,benim de düşük tansiyon oluyor arada. Zeytin önerdiler

Yaaaa ölünür ki buna maşallah çok tatlıııkı Allah bağışlasın inş

Yerim hepsini bizimki de en cok gece saatleri hareketli oluyor birde yemeklerden sonra
aynen su içsemmmm kopuyor helr seslı yerlerde ahhhhh yıcem totosunuuuuu dogsunnn
benimki de bi vuruyor arka arkaya patır patır patır sayamam ki sağlı sollu vuruyor valla en hareketli zamanlarıymış 27-30 hafta arası son ay artık sayarmıyız bilmiyorum
evet ama vurmayı gectıler sankı ıttırıyolar orası sısıp sısıp ınıyor mesela yan yatıyorm suan koltuga gelen kısım hopluyor bazen hem yattıgım kısım hem yukarı kısım artık ne yapıyorsa ablası da burda zıplıyor ne olcak boyle bakalım

evet benimde sanki sağa sola kollarını açıyormuş gibi hissediyorum dirseğini flan dönerken

Ben yarın sağlık ocağına tetanoz aşısının 2. Dozunu vurulmak için gitcem galiba,ebe çağırmıştı. Ama hiç gidesim yok hepiniz yaptırdınız mı 2. Dozu ?

Ben yarın sağlık ocağına tetanoz aşısının 2. Dozunu vurulmak için gitcem galiba,ebe çağırmıştı. Ama hiç gidesim yok hepiniz yaptırdınız mı 2. Dozu ?
Ben yaptırdım geçen hafta 2.dozu. Doğumdan sonra 3.doz için gidecem.5e tamamlamayı düşünüyorum

yarım tepsi börek yedm resmen garibim karnım nasıl geriliyo çocuk da sıkıştı herhalde nefes alacak yer kalmadı sola yattım kaldım şimdi
Ooo masallah ben cooooook asırı yedıgım zamanlar cooook rahatsız oluyorum gecen gece catlıcam sandım Aslında gec saat yemeyınce daha rahat mıdeler neyse arada olur

3. trimestere da cok az kaldi benim, haftaya randevum var bakalim doktorum ne diyecek. Karbonatli suyu duydum, yaparim onu. Ben bir de cok agriyinca karanfil cignedim baya iyi geldi, umarim yanlis yapmamisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…