Kizlar merhaba herkesin keyfi yerindedir umarim. Ben biraz agirlasmaya basladim ama mecbur calismaya devam, toplam 8 kilo aldim, bakalim kac kiloyla tamamlayacagim. Oglumda neredeyse 22 kilo almistim ki 3 hafta da erken dogmasina ragmen, ama hepsini 6-7 ayda vermistim, metabolizmam hizli galiba bir de emzirmek ise yaradi.
Nacizane bir tavsiye vermek istiyorum, oglumda sampuan olsun sabun olsun her banyoda kullanmadim, atiyorum birgun sampuanladiysam ertesi gun sadece suyla yikadim, sizin de akliniza yatarsa oyle yapabilirsiniz, bebeklerin cok kirlendiklerini dusunmuyorum.
Bu arada size ozenmiyor degilim, masallah kilosunu boyunu takip ediyorsunuz, ben yurtdisinda oldugun icin toplamda iki kere ultrasona girdim (10. hafta ve 18. hafta), bebegin boyu kilosu hakkinda suanda hicbir bilgim yok. Kontrollerde gobegimi mezurayla olcup, tamam haftasiyla uyumlu demiyorlar mi kafayi yiyecegim:)
Hayirlisiyla kucagima alsam baska birsey istemiyorum, buna da sukur ama bu hamilelikte basima gelmeyen kalmadi:) Ilk 4-5 ay kustum, biopsy oldum, yururken buzda kaydim dustum, yemek yerken disim kirildi, ve ben kirilan disimi yemekten cikan tas zannettim sonradan ayri baslayinca farkina vardim:) Bir de dusuk tansiyon icin tavsiyeleriniz var mi, en son kontrolde 8.4/5.6 cikti.