2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben yarın sağlık ocağına tetanoz aşısının 2. Dozunu vurulmak için gitcem galiba,ebe çağırmıştı. Ama hiç gidesim yok hepiniz yaptırdınız mı 2. Dozu ?
Canim bende asidan korkuyorum normalde cildimde cok hassas. Ilk dozunda hic hissetmedim agrim olmadi. Ikinci dozda da cok hafif sizladi bir gun hemen gecti. Korkma vurun bence..

Aa neden hiç bişey yok hissetmiyosun bile daha sonra biraz ağırlık hissediyosun ama oda geçiyo bi iki gün sonra hiç korkmam aşıdan kan aldırmadan serumdan iğneden falan
İlginçtir kan aldırmadan serumdan falan korkmam hatta severim ama aşı bilmiyorum ya çocukluk travması mıdır nedir bi de ilk dozu oldum 3-4 gün ağrıdı kolum,sonra geçti dünyanın sonu gelmedi yani ama korkak oldum bi anda

Canim bende asidan korkuyorum normalde cildimde cok hassas. Ilk dozunda hic hissetmedim agrim olmadi. Ikinci dozda da cok hafif sizladi bir gun hemen gecti. Korkma vurun bence..
Gidip vurunayım ya ilk dozumda 3-4 gün aşrıdı kolum inş bu sefer ağrımaz

Ayh hadi gözünaydin. Yazmamistim ama son birkaç gündür durumunu merak ediyordum. Haydi hayırlısı, maşallah yavruşuna da ,boyu kilosu da yerinde, surat da çok tatli.

Korkma bişey olmaz ikinci doz daha rahat geçiyomuş. Yarın bebişler olunca onlara yapılan aşıları gördükçe keşke bize yapılsa dicez

Kızlar Bebek için hastane çantasında bir eksiğimiz var mı ,kontrol edermisiniz,sizin de ekleyecekleriniz varsa ,önerilerinize açığım

Eklentiler

• 3F630551-881C-41FF-BAEB-DE1C5C01EE3C.webp
    325,1 KB · Görüntüleme: 102
Hahaha bizimkinin evde misafir olsun biraz fazla ses olsun hop hop hoplayasi tutuyor usttende gorebiliyorum artik oglusumun hareketlerini ama video cekince duruyor bir türlü yakalayamadim

kızlar bebek arabasını casual alan var mi ? Veya yakının da casual kullanan..
Bebek arabası tavsiyesine ihtiyacım var.

Saglik acisindan sorun oldugundan demedim ultrasonu canim ben hani boyle surpriz oluyor ne bilim biraz eski usul gibi ya ondan hosuma gidiyor ama dedigim gibi kendim yapamayanlardanim disim icin benim doktor isleme izin vermedi antibiyotik kullandim dogumdan hemen sonra cektiricem 20lik dis benimki sadece temizlik yaptirdim ve kalsiyum hapina basladim o zamandan beri biraz daha iyi yani agrisi hafif dayanabiliyorum insallah nifty testi sonucun temuz cikmistir burda saglik ocaklari tansiyon vs herseye bakiyor ultrason haric onun gibi saniyorum

Şuan 26+5 iz canım geç döllenme vardı kapatmıştı doktorumu değiştirdim oda kapatmamış dedi ama satı baz alıcaz doğum da dedi doktorun doğum için söylediği tarihi işaretledim takvimde
Anladım canım sata göre güncelledin ozaman doğrusuda o zaten diğer türlü yanıltır insanı.
Ablamda yurt dışında anlatıyor şaşkınlıkla dinliyorum biz burda devlet hastanelerini beğenmiyoruz ama orda çok daha kötü.geçen anlatıyor hatta arkadaşı hamile, böbrekleri ağrıyor hastaneye gidiyor bebek büyüdüğü baskı yaptığı için ağrıdığını söylüyorlar ber seferinde kadın taş düşürüyor sonra anlıyorlar.bizim burda olsa olacakları tahmin edersin :)) Atam boşuna dememiş beni türk hekimlerine emanet edin diye
Aminn arkadasim.olsun annende napsin varligi yeter eylulden sonra seve seve yapar o da herseyini allah yokluklarini gostermesin : )
Amin canım kurban olurum ben ona canları sağolsun onların varlıkları yeter.bugün bana yaptıklarından yollamış sağolsun.
Öylemi canım valla çok sevindim hiç tahmin edemiyorum daha önce yaşamadımya :)
Bende unuttum aslında bazı şeyleri ne yalan söyleyim sil baştan çocuk büyütecegim sanki :)
Maşallah Ayaz a
Hadi sevindim cok şükür canım çok yorma bi daha kendini

Kalsiyum ilacı olarak ne kullanıyorsun,dişlerimde şu anda bir sorun yok ama o kadar korkuyorum ki,çok acı çektim ,eğer olmazsa doktor kontrolünde ben de o ilaçtan alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…