Bu mustela set resmen karaborsa gibi sürekli artıyor her defasInda yok ya almıcam diyorum arkadaşımın bebeğine alerji yaptı çok da pahalı diye sonra bi fiyata bakıyorum yine artmış 180 lerde olan yok en uygun 195 gördüm
Arkadaşlar bu gün gittim doktoruma vajinal muayene ile baktı ilk kez..
Plasentam rahim ağzıma çok yakınmış.. %80 yukarı çıkar dedi ve bu yüzden kanama olmuştur dedi..
Biraz yoruldun mu diye sordu bu hafta ev taşıdığımız için biraz fazla ayakta kalmıştım..
Bana şimdilik bir süre dinlen çok ayakta durma dedi..
Korkulacak bir şey yok dedi..
980 gr olmuş oğlum 34 cm
Teyzelerine selam söylüyor
Plasentam rahim ağzıma çok yakınmış.. %80 yukarı çıkar dedi ve bu yüzden kanama olmuştur dedi..
Biraz yoruldun mu diye sordu bu hafta ev taşıdığımız için biraz fazla ayakta kalmıştım..
980 gr olmuş oğlum 34 cm
Hayırlı geceler kızlar ben son bir aydan beri burun kanaması yaşıyorum tek taraftan. Clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma sürem uzun o yüzden yaklaşık 5-10 dk sürüyo. Burnum çok kuruyor ondan olduğunu düşünüyorum acaba nasıl geçer bi bilgisi olan var m? Burun damarlarında çatlak olunca olur diyorlar kulak burun Boğaz uzmanı damarı kaynatıyormuş bildiğim kadarıyla ama hamilelikte de olur mu bu korkuyorum açıkçası
980 gr olmuş oğlum 34 cm
Hayırlı geceler kızlar ben son bir aydan beri burun kanaması yaşıyorum tek taraftan. Clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma sürem uzun o yüzden yaklaşık 5-10 dk sürüyo. Burnum çok kuruyor ondan olduğunu düşünüyorum acaba nasıl geçer bi bilgisi olan var m? Burun damarlarında çatlak olunca olur diyorlar kulak burun Boğaz uzmanı damarı kaynatıyormuş bildiğim kadarıyla ama hamilelikte de olur mu bu korkuyorum açıkçası
Bende de oldu buurn icini suyla yikadim gun içinde
Nemlendirmiştim
Gunduz odayi havalandirip gece kalorifer yakmadim
Biraz daha iyi gibiyim
Takvimine ne oldu?
Bende de oldu buurn icini suyla yikadim gun içinde
Nemlendirmiştim
Gunduz odayi havalandirip gece kalorifer yakmadim
Biraz daha iyi gibiyim
Takvimine ne oldu?
Burnumun çok derinlerinde nemlendirici gitmiyo o derinlere:) kalorifer gündüz açık gece kapalı hepsinde suluk var ama yine de ev çok kuru. Nem ölçerde %50 yi geçmiyor. Takvimim bi geliyo bi gidiyo:)
Bende sabah akşam bakıyorum yok içime sinmiyor çokkk pahalanmış istediğim modeller. Letgoya bile baktım adamlar sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar eşimde ikinci el istemiyor pis mi temiz mi diye haklıda.. ama doğru düzgün bişeyde yok ki