2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gercekten yuk kalkti.odaya girip bakip eyvah diyip cikiyordum.baslaninca ardi geliyor hafifliyorsun.ins sende basitce halleder rahatlarsin : )

Bu mustela set resmen karaborsa gibi sürekli artıyor her defasInda yok ya almıcam diyorum arkadaşımın bebeğine alerji yaptı çok da pahalı diye sonra bi fiyata bakıyorum yine artmış 180 lerde olan yok en uygun 195 gördüm

Oyyyyyyy masallah kuzuyu böyleeee görünceee ınsan cok tuhaf oluyor yaaa ınsallah Rabbım saglıkla zamanında dogmayı nasip etsın Hepimize

Ya sen ne guzelsin masallah kocaman olmuş. Iyi olmanada cok sevindim hersey yapilir hallolur sen sadece yat dinlen

Hayırlı geceler kızlar ben son bir aydan beri burun kanaması yaşıyorum tek taraftan. Clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma sürem uzun o yüzden yaklaşık 5-10 dk sürüyo. Burnum çok kuruyor ondan olduğunu düşünüyorum acaba nasıl geçer bi bilgisi olan var m? Burun damarlarında çatlak olunca olur diyorlar kulak burun Boğaz uzmanı damarı kaynatıyormuş bildiğim kadarıyla ama hamilelikte de olur mu bu korkuyorum açıkçası

MâşâAllah canım Rabbim esirgesin sağ Salim vakti zamanı gelince gelsin kuzularımız İnşâAllah hepimizin

Cok sinir bozucu istemeden oluyor sabahlari hep bir sanciyla uyaniyorum nedense elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum iste
Hayırlı geceler

Benim de ilk defa dün oldu uyanır uyanmaz bi gerildim karnıma sanci girdi sanki bişeyler koptu karnımdan. İstem dışı olunca yapacak bişey yok cnm.

kızlar bebek arabasını casual alan var mi ? Veya yakının da casual kullanan..
Bebek arabası tavsiyesine ihtiyacım var.
Biz casual cadillac air aldık. Görünüş olarak diğer arabalara göre daha kaliteli duruyo ve puseti diğer pusetlerden daha hafifti

Bende de oldu buurn icini suyla yikadim gun içinde
Nemlendirmiştim
Gunduz odayi havalandirip gece kalorifer yakmadim
Biraz daha iyi gibiyim
Takvimine ne oldu?

Bende de oldu buurn icini suyla yikadim gun içinde
Nemlendirmiştim
Gunduz odayi havalandirip gece kalorifer yakmadim
Biraz daha iyi gibiyim
Takvimine ne oldu?
Burnumun çok derinlerinde nemlendirici gitmiyo o derinlere:) kalorifer gündüz açık gece kapalı hepsinde suluk var ama yine de ev çok kuru. Nem ölçerde %50 yi geçmiyor. Takvimim bi geliyo bi gidiyo:)

kızlar bebek arabasını casual alan var mi ? Veya yakının da casual kullanan..
Bebek arabası tavsiyesine ihtiyacım var.
Bende sabah akşam bakıyorum yok içime sinmiyor çokkk pahalanmış istediğim modeller. Letgoya bile baktım adamlar sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar eşimde ikinci el istemiyor pis mi temiz mi diye haklıda.. ama doğru düzgün bişeyde yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…