yok canım aynı hareketli şekilde devam ediyor. benim gebelik şekerim çıktı maalesef diyet yapıyorum. ama şeker yüklemesinden sonra 3 gün boyunca boğazımda hep yanma oldu sürekli şeker tadı vardı boğazımda..
Merhaba arkadaşlar beni merak eden arkadaşlar olmuş tşk ederim hepinize.Eve geldim çok şükür bebiste bende iyiyiz.doguma kadar yorulmak iş yapmak yok bol bol yatacakmisim.Bebisler iyi olsun da biz herşeye raziyiz.
hamilelik takvimimde de gördüğünüz gibi 30. haftaya girmiş bulunuyorum
şaka gibi son düzlüğe geldik resmen nasıl olacak zaman geçmiyor derken 30 ları görmek çok güzell
yok canım aynı hareketli şekilde devam ediyor. benim gebelik şekerim çıktı maalesef diyet yapıyorum. ama şeker yüklemesinden sonra 3 gün boyunca boğazımda hep yanma oldu sürekli şeker tadı vardı boğazımda..
Hafif olması benim ilk tercihim birde benim baktığım yerde iki model vardı Trona ve Quantum yakından ikisini gordum diğer markalardan beğendiğim olmadı..
Pier cardin görmek istedim ama yoktu
Bende sabah akşam bakıyorum yok içime sinmiyor çokkk pahalanmış istediğim modeller. Letgoya bile baktım adamlar sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar eşimde ikinci el istemiyor pis mi temiz mi diye haklıda.. ama doğru düzgün bişeyde yok ki
Bende aynı durumdayım içime sinen yok ama benim kardeşim alacak canım parası pek fark etmiyor tabi o alacak diye de fazla açılmam.Bende ikinci el düşünmem eşyalara kullananların enerjisi geçer diye düşünüyorum sonuçta kim kullanıyor bilmiyorsun onun yerine bütçene göre tercih edersin. Ancak tanıdığım sevdiğim biri olursa alabilirim.
hamilelik takvimimde de gördüğünüz gibi 30. haftaya girmiş bulunuyorum
şaka gibi son düzlüğe geldik resmen nasıl olacak zaman geçmiyor derken 30 ları görmek çok güzell
Ben de yarın 29.haftaya giriyorum Bugün 28. haftanın son günü
Çok az kaldı sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Benim son 5 haftam kaldı doğuma. Burada herkesten önce ben doğum yapıcam sanırım
Kardiyoloji doktorum ve kadın doğumcum beraber 32yada 33.haftada almaya karar verdiler.
Arkadaşlar bu gün gittim doktoruma vajinal muayene ile baktı ilk kez..
Plasentam rahim ağzıma çok yakınmış.. %80 yukarı çıkar dedi ve bu yüzden kanama olmuştur dedi..
Biraz yoruldun mu diye sordu bu hafta ev taşıdığımız için biraz fazla ayakta kalmıştım..
Bana şimdilik bir süre dinlen çok ayakta durma dedi..
Korkulacak bir şey yok dedi..
980 gr olmuş oğlum 34 cm
Teyzelerine selam söylüyor
Çok şükür cnm demek ki plesanta aşağıda olunca yorulmamak lazımmış bunu öğrenmiş olduk.İyi olmana sevindim maşallah kuzuya çok tatlı görünüyor.Allah hepimizin bebislerini korusun.Doguma çok az kaldı
Benim son 5 haftam kaldı doğuma. Burada herkesten önce ben doğum yapıcam sanırım
Kardiyoloji doktorum ve kadın doğumcum beraber 32yada 33.haftada almaya karar verdiler.
aynen canım biz araştırıken mamas papas ve casual arasında kaldık. onda da trone ile air arasında tekerlek farkı gibi bişey vardı. o yüzden tercihimizi air olandan yana kullandık.
Kızlar Nisan annelerinde doğumlar başlamış,biz de Mayıs’ın 15’inden sonra teker teker dökülür ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah,Hazirana çok az kişi kalır burda ❤❤❤