2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar bebek arabasını casual alan var mi ? Veya yakının da casual kullanan..
Bebek arabası tavsiyesine ihtiyacım var.

Merhaba, ben Cadillac Casual Air Trona aldım. Çok araştırarak aldım. Bundan kullanan arkadaşlarım da var, onlar da çok tavsiye ettiler.

evet cnm öylemiş bugün verdim benm doktorum 50lik diye belirtmiş bir sefer aldılar peki şeker yüklemeden sonra bebek hareketlerinde değişiklik oldu mu
yok canım aynı hareketli şekilde devam ediyor. benim gebelik şekerim çıktı maalesef diyet yapıyorum. ama şeker yüklemesinden sonra 3 gün boyunca boğazımda hep yanma oldu sürekli şeker tadı vardı boğazımda..

Ne tarz istiyorsun
Çünkü kullanimsekine goreher tip araba var
Buyukmu kucukmu hafifmi agirmi vs
Hafif olması ilk tercihim ve tabi ben minyon biri olarak küçük olsun benden büyük durmasın kaba durmasın. .

Merhaba, ben Cadillac Casual Air Trona aldım. Çok araştırarak aldım. Bundan kullanan arkadaşlarım da var, onlar da çok tavsiye ettiler.

Bende casualın iki modeline baktım Trona ve Quantum..

Biz casual cadillac air aldık. Görünüş olarak diğer arabalara göre daha kaliteli duruyo ve puseti diğer pusetlerden daha hafifti
Hafif olması benim ilk tercihim birde benim baktığım yerde iki model vardı Trona ve Quantum yakından ikisini gordum diğer markalardan beğendiğim olmadı..
Pier cardin görmek istedim ama yoktu

Bende aynı durumdayım içime sinen yok ama benim kardeşim alacak canım parası pek fark etmiyor tabi o alacak diye de fazla açılmam.Bende ikinci el düşünmem eşyalara kullananların enerjisi geçer diye düşünüyorum sonuçta kim kullanıyor bilmiyorsun onun yerine bütçene göre tercih edersin. Ancak tanıdığım sevdiğim biri olursa alabilirim.

günaydıın herkesee

hamilelik takvimimde de gördüğünüz gibi 30. haftaya girmiş bulunuyorum
şaka gibi son düzlüğe geldik resmen nasıl olacak zaman geçmiyor derken 30 ları görmek çok güzell

Ben de yarın 29.haftaya giriyorum Bugün 28. haftanın son günü
Çok az kaldı sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Benim son 5 haftam kaldı doğuma. Burada herkesten önce ben doğum yapıcam sanırım
Kardiyoloji doktorum ve kadın doğumcum beraber 32yada 33.haftada almaya karar verdiler.

Çok şükür cnm demek ki plesanta aşağıda olunca yorulmamak lazımmış bunu öğrenmiş olduk.İyi olmana sevindim maşallah kuzuya çok tatlı görünüyor.Allah hepimizin bebislerini korusun.Doguma çok az kaldı

Ay maşallah ilk doğum haberini senden alacaz desene cnm.Cok heyecanlı günler geliyor artık çok mutluyum

yaa senin iyice az kaldı
Şimdilik bende casuala yakınım pek olumsuz yorum yok.
aynen canım biz araştırıken mamas papas ve casual arasında kaldık. onda da trone ile air arasında tekerlek farkı gibi bişey vardı. o yüzden tercihimizi air olandan yana kullandık.

Kızlar çatı ağrılarınız başladı mı?
canım yok, nasıl anlarız ki onu yaşasak

günaydınn kızlarr malum az kaldı doğumlarımıza acaba bu kontrollerimiz ne zaman sıklaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…