Yaşın ve başlangıç kilon ilk hamileliğim ile aynı :)Bende 24 yaşndayım 56 kiloyum . Korkutuyosuun benı
aten ben böyle gidersem 100 kilo alırım kesınde
ne rekor ama sorma47mıııı wuuuuu rekorrrrr ılkkez duydummm
hayırlı olsun.Merhaba hanimlar
Daha önce Ağustos 2012 anneleri olarak burada çok paylaşımlarınız oldu. İlk bebeğimdi ve bu topikten bebeğimi buyuturken çok şey öğrendim. Eminim yine en yakınımıza anlatamadığımiz sorunlarımızı üzüntülerimizi birbirimize destek çıkarak atlatacagiz.
Beni de listeye ekler misiniz?Feeling07
Yaş. 34
Sat.06.09.2018
Kaçıncı bebek. 2
Yaşadığım şehir. Izmir
Hic midem bulanmamıştı dogum yaptigim gune kadar gezip tozdum en ufak agrim olmamisti bide o zaman bilincsizdim belki.dikkat ederim bu defa diyorum da kunefe getir hemen diye esimi arayip durmaya basladim
Haha kunefede koptm olsada yesekne rekor ama sorma
vallahi aynı beni anlattım bazen yemeğin başında başım dönüyor lokmayı zor ağzıma götürüyorumYediklerim sağlıklı .Kuruyemiş , ceviz , fındık falan yıyorum bırde meyve
Akıntı normal . Çok az bazen olmuyor .
Kasık ağrım ara ara giiriyor ama geçiyor .
Kabızlık problemım vardı . Çok şükür o geçti .
Gaz durumları hala devam .
Şuan belimde ağrı varBirde akşam oldugunda acayip yorgun oluyorum . başım dönuyo .
2 Gündür saat 9 da uyuyorum . Yine de sabah ölü gibi kalkıyorum
Ben seni hatırlayamadım ama konuşmalardan hatırlarım belki ben bayağıdır giremiyorum gerçekten zor süreçler atlattık Rabbim mukafatini verir insallahİnşallah canım şimdiden gözün Aydın hatırlıyorum ben seni “her ay bekleyenler “topiklerinden inş sorunsuz sağlıklı hamileliklerimiz olsun yetsin beklediklerimiz
ne kadar içiyosun günde. canın istediğinde küllük kokla özellikle suyun içinde söndürülmüş izmarit kokusuBen kizimda birakamadim cok icmistim.
O zaman midemde bulanmadi hic.10 yil gecti aradan bu defa bulanir midem.tiksinirim ins birakabilirim.
Kizim var 10 yasinda : ))kizimda 1 kac defa karpuz istedi canim basla birsey istemedi ne bulsam yiyordum zatenHaha kunefede koptm olsada yesekkızın mı var oğlun mu?
Ben asırı tatlıcı cıkolataxı oldum kı ben hııııc sevmezdımmmm kızım oldu :) sımdıde sankı tatlıya dusuyorum bakalım ne olcak
yok aksine yardım için yazdım kuzum bende bugün son sigarayı içtim ve tövbe ettim gerçekten değerli bişey olamazBende sıgara kullanıyordum.. ılk gebelıkte kan verdım hemen olucagını dusunmedıgımden hamılesın denılınce paketı cope fırlattım :)
Emzırdım yıne ıcmedım sonra basladım tabı bıldıgın ıcıcıyım yanı
bunda da sılık gordum hemen paket çöpeee..
kı ben onceden denemıs ve bırakamamıs bırıyım ama hamıleyım kesınlıklee bundan degerlı hıc bırsey olamaz kesınlkllee kafanda bıtıyor. Yanı ben bebek yokken cabaladım bırakamadım ama nasıl bıraktım kaç haftadır ıcmıyorum bıtmıstır. Icenlerın yanında durmuyorum ınsallah bıdaha baslamam... bak cok zararlı bılıyosun ama bebegın dogdugunda ona zararı buyuk dokunabılır.
Sözlerım umarım agır gelmez tamamen ıyılıgınız ıcın dıyorum ve senı anlıyorum
Hahaha tatlı yıyormuydun dıye merak ettımKizim var 10 yasinda : ))kizimda 1 kac defa karpuz istedi canim basla birsey istemedi ne bulsam yiyordum zaten
Normalde 1 paket bitiyor gunde kizimda malesed aynen devam etmiştim. Simdi hafif bulanti gibi bir huzursuz midem ama yinede 10 tane falan iciyorum sanirim.bide uyusuk yorgunum useniyorum balkona gitmeye ins midem bulansa tiksinsem.ne guzel.olurne kadar içiyosun günde. canın istediğinde küllük kokla özellikle suyun içinde söndürülmüş izmarit kokusu
Ayy lütfeeen ıcmeeee bak ben cok okudum sıgara ıcenler cocukları genelde hava va alıyolar dıye. He ıcmesek olmazmı ? Evet olabılır ama senın sucun degıl sonucta onu dusunnnn ve ıcme ığrenc pis pis kokuyo ıyyyyyy cocuguda havasızmı bırakalım ohhhh ıcme mis gibi havayı ıcıne cek ynında sıgara ıctırme uzaklas. Hadı ınsallahyok aksine yardım için yazdım kuzum bende bugün son sigarayı içtim ve tövbe ettim gerçekten değerli bişey olamaz
Aynen çok haklısın şuan zzararlı hiçbir şey yemıyorum . İnşallah böyle devam ederYaşın ve başlangıç kilon ilk hamileliğim ile aynı :)
Son 3 ay çok zorlu bir süreç en çok kiloyu o dönem alıyorsun, bilinçli beslenmeyi öğrenmemiz gerek.
çok içiyon kuzum ben öğrendiğimde 5e düşürdüm sonra 3 bugün 3 tane içtim ve sonuncu bu deyip söndürdm bir daha asla ağzıma almicam diye söz verdimNormalde 1 paket bitiyor gunde kizimda malesed aynen devam etmiştim. Simdi hafif bulanti gibi bir huzursuz midem ama yinede 10 tane falan iciyorum sanirim.bide uyusuk yorgunum useniyorum balkona gitmeye ins midem bulansa tiksinsem.ne guzel.olur
Aşkolsun 47 kilo bu tatli eksi aci ne bulsam yiyordum : ))ben durum belirleyici olmaz cinsiyete.Hahaha tatlı yıyormuydun dıye merak ettımsuan adım atsam herkes hamıle cevremde cınsıyet olaylanı çözümlemeeye calısıyorum o kaldıydı
İşte bana destek yok içen ortamdayımAyy lütfeeen ıcmeeee bak ben cok okudum sıgara ıcenler cocukları genelde hava va alıyolar dıye. He ıcmesek olmazmı ? Evet olabılır ama senın sucun degıl sonucta onu dusunnnn ve ıcme ığrenc pis pis kokuyo ıyyyyyy cocuguda havasızmı bırakalım ohhhh ıcme mis gibi havayı ıcıne cek ynında sıgara ıctırme uzaklas. Hadı ınsallah
Inş birakirim bende.yakip yarim yarim iciyorum ama hic yakmamak lazimçok içiyon kuzum ben öğrendiğimde 5e düşürdüm sonra 3 bugün 3 tane içtim ve sonuncu bu deyip söndürdm bir daha asla ağzıma almicam diye söz verdim
bende kız hıssedıyorum tabııııı önce saglık ama ben kız delisiyimmmmAşkolsun 47 kilo bu tatli eksi aci ne bulsam yiyordum : ))ben durum belirleyici olmaz cinsiyete.
Simdi yine kiz geciyor icimden ama kizim kiskanir mi diye dusunuyorum.
Sol meme sagdan buyukse erkek diye duydum
Bide karninin uzerinde yuzuk cevir bakalim ne çıkacak
içme canım yazık o can'a..Inş birakirim bende.yakip yarim yarim iciyorum ama hic yakmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?