Merhaba arkadaşlar beni merak eden arkadaşlar olmuş tşk ederim hepinize.Eve geldim çok şükür bebiste bende iyiyiz.doguma kadar yorulmak iş yapmak yok bol bol yatacakmisim.Bebisler iyi olsun da biz herşeye raziyiz.
Kızlar merhaba öncelikle herkese sağlıklı bir Doğum diliyorum inş. Daha önce burada konusu geçmiş diye soruyorum kalpte parlaklık çıkan arkadaşlar varmış acaba ne oldu süreç ?
Kızlar Nisan annelerinde doğumlar başlamış,biz de Mayıs’ın 15’inden sonra teker teker dökülür ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah,Hazirana çok az kişi kalır burda ❤❤❤
Benim her doktora gitmem de tarih öne geliyor çok haklısın hazirandan 30 mayısa kadar indik bakalım hayırlısı.. Nisan kontrolünde 30 lu haftalardan sonra daha da netleşir durumlar..
Ayy sanırım öyle olacaakkk
Çok heyecanlıyım, ama bir yandan da düşünceler içerisindeyim.
Bebeğim iyi olur umarım, sağlıklı olur umarım, kuvözde az kalır umarım diye...
Bugün tam 29 haftaya girdim canım :) ve ne oda hazır ne kıyafetleri yıkadım ne arabasını kurduk hiç bişey hazır değil kapı süsü hastane için çikolata şeker vs. artık başlamam lazım bi yerden
Benim her doktora gitmem de tarih öne geliyor çok haklısın hazirandan 30 mayısa kadar indik bakalım hayırlısı.. Nisan kontrolünde 30 lu haftalardan sonra daha da netleşir durumlar..
Ayy sanırım öyle olacaakkk
Çok heyecanlıyım, ama bir yandan da düşünceler içerisindeyim.
Bebeğim iyi olur umarım, sağlıklı olur umarım, kuvözde az kalır umarım diye...
Cnm planlı erken doğumlarda ciğer geliştirici iğne yaptıkları için kuvezde kalma süreleri çok azalıyor diye duydum.İnsalah seninde herşey çok güzel olacak kalbini ferah tut sonuçta planlı ve doktor kontrolünde olacaksin.Bugunlerin heyecanlı bekleyisinin keyfini çıkar bence :)
Bayram 4-5-6 tarihine geliyor ,senin bebeğinin ultrasyon gelişimi nasıl?Mesela benimki önden gidiyor,hamilelik takviminde zaten haziranın başı gözüküyor o takvim 40 haftaya göre hesaplanıyor ,bakalım bebiş 40 hafta duracak mı,belki bayramdan önce gelir annesi,size de sürpriz yapar
Bayram 4-5-6 tarihine geliyor ,senin bebeğinin ultrasyon gelişimi nasıl?Mesela benimki önden gidiyor,hamilelik takviminde zaten haziranın başı gözüküyor o takvim 40 haftaya göre hesaplanıyor ,bakalım bebiş 40 hafta duracak mı,belki bayramdan önce gelir annesi,size de sürpriz yapar
benimki bir hafta geriden geliyor arayı kapatmazsa ama 37 den sonra her an doğum olabilir gözüyle bakıldığı için tabi içine bayram da giriyor bizimde şansımız pek parlak değildir o konularda ahah kesn bayramda falan gelir bu bebiş dedm öyle olursa naparız acaba ya devlette yapıcam bide gerçi doktorla konuşuruz bu durumları illaki
yani benim bir hafta geriden geliyor ama kapatır diye düşünüyorum sezaryende olmazsa pek bayram sonrasına kalmıcak gibi öyle bi durumda nasıl oluyor acaba bayramda
Kalsiyum ilacı olarak ne kullanıyorsun,dişlerimde şu anda bir sorun yok ama o kadar korkuyorum ki,çok acı çektim ,eğer olmazsa doktor kontrolünde ben de o ilaçtan alıyım
Osteozinc benim ictigimin markasi ssk karsilamiyor bunu ama disi temizlettigimden mi yoksa bu ilactan mi bilmiyorum agrim cok cok hafifledi hissetmiyorum bile artik cok sükür aylarca suründüm resmen Allah kimseye yasatmasin