2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım benim eşim de çok karşıydı sonra letgo dan tertemiz bir araba denk geldi kızları varmış sonra ikizleri olmuş arka arkaya araba kalmış öyle :) nasip kısmet Meselesi gittik gördük beğendik aldık :)
günaydıın herkesee

hamilelik takvimimde de gördüğünüz gibi 30. haftaya girmiş bulunuyorum
şaka gibi son düzlüğe geldik resmen nasıl olacak zaman geçmiyor derken 30 ları görmek çok güzell
Ayyyyy çok heyecanlı yaaaaaa 30. hafta Tam 1 ay var aramızda

Cnm bizim sat ımızda aynı ama ben sezeryan olucam nasip olursa 15 gün önce sayıp mutlu olmaya çalışıyorum
Bizim bebis dogum pozisyonuna girdigi icin doktorum 37. Haftadan itibaren gelebilir seninki dedi donmezse tabi senin haziranin basi olur benimde ortasi tahminen

Yaaa 30. Hafta suan bana rüya gibi onumuzdekiay basi 30a girecegim

Evet burda sanırım en erken benim olacak doğum

Gitmediğim mağaza kalmadı. Travel sistemler çok ağır. Kraft chicco inanılmaz hantal. Johnson teslayı beğendim modeli güzel çok ağır ve kabada değil. Civilde gittim gördüm sadece teşhir kalmıştı almadık grisini istiyorum

yani benim bir hafta geriden geliyor ama kapatır diye düşünüyorum sezaryende olmazsa pek bayram sonrasına kalmıcak gibi öyle bi durumda nasıl oluyor acaba bayramda
Canim simdiden dusunme bunlari. Bayramda da doguma aliyorlar zaten 3 gun bayram. Ozele gidiyorsan doktorun gelir. Devlete gidiosan nobetci doktor ilgilenir. Hepimizinki o tarihe denk geliyor. 40 haftaya kalmayabiliriz yani bakalim kimler kacinci haftada dogum yapcak

İki kez kan alınıyor canım içmeden önce ve ictikten 1 saat sonra

Aynen canım bende 40a kalmaz diye düşünüyorm ama bir hafta da geriden geliyor bakalım nasip bende devlete gidiyorum bir tane doktor var inşallah bi dktor daha gelirde çoğu zaman nöbetçi olmuyor

Evet ciğer geliştirici iğne yapılacak zaten Ama yine de dua ediyorum umarım bir sorun olmaz diye
İnşallah her şey güzel olacak Bugünlerin keyfini çıkarmaya çalışıyorum

doğuma ebeler giriyormuş ama doktor da yoksa almıyorlarmış
Dogumu sadece ebelerin yaptirmasi yasak artik doktor olmadan doguma almazlar. Bebegin geriden gelmesiyle ilgisi olmaz zaten dogumun. Sancina suyuna tansiyonuna gore zamani belli olur akisina birak. 36. Haftalari bir gorelim zaten belli olur dururumumuz cok heyecanliyim ama bakalim bizi neler bekliyor..

Kilonuz ne alemde ben 8 kilo almışım o kadar çikolata ve tatlıya yine az almışım son bir anda gelmesse kilolar tabi

Kilonuz ne alemde ben 8 kilo almışım o kadar çikolata ve tatlıya yine az almışım son bir anda gelmesse kilolar tabi

benim 10 u geçti sanırım artık ama hepsi göbekte hala ilginç bi şekilde 36 beden kıyafetlerimi giyebiliyorm göbüş kısmı bol oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…