Bende sabah akşam bakıyorum yok içime sinmiyor çokkk pahalanmış istediğim modeller. Letgoya bile baktım adamlar sıfır fiyatına satmaya çalışıyorlar eşimde ikinci el istemiyor pis mi temiz mi diye haklıda.. ama doğru düzgün bişeyde yok ki
Canım benim eşim de çok karşıydı sonra letgo dan tertemiz bir araba denk geldi kızları varmış sonra ikizleri olmuş arka arkaya araba kalmış öyle :) nasip kısmet Meselesi gittik gördük beğendik aldık :)
hamilelik takvimimde de gördüğünüz gibi 30. haftaya girmiş bulunuyorum
şaka gibi son düzlüğe geldik resmen nasıl olacak zaman geçmiyor derken 30 ları görmek çok güzell
yani benim bir hafta geriden geliyor ama kapatır diye düşünüyorum sezaryende olmazsa pek bayram sonrasına kalmıcak gibi öyle bi durumda nasıl oluyor acaba bayramda
Bizim bebis dogum pozisyonuna girdigi icin doktorum 37. Haftadan itibaren gelebilir seninki dedi donmezse tabi senin haziranin basi olur benimde ortasi tahminen
Canım benim eşim de çok karşıydı sonra letgo dan tertemiz bir araba denk geldi kızları varmış sonra ikizleri olmuş arka arkaya araba kalmış öyle :) nasip kısmet Meselesi gittik gördük beğendik aldık :)
Ayyyyy çok heyecanlı yaaaaaa 30. hafta ❤ Tam 1 ay var aramızda
aynen canım biz araştırıken mamas papas ve casual arasında kaldık. onda da trone ile air arasında tekerlek farkı gibi bişey vardı. o yüzden tercihimizi air olandan yana kullandık.
Hafif olması ilk tercihim ve tabi ben minyon biri olarak küçük olsun benden büyük durmasın kaba durmasın. .
Bende casualın iki modeline baktım Trona ve Quantum..
Hafif olması benim ilk tercihim birde benim baktığım yerde iki model vardı Trona ve Quantum yakından ikisini gordum diğer markalardan beğendiğim olmadı..
Pier cardin görmek istedim ama yoktu
Bende aynı durumdayım içime sinen yok ama benim kardeşim alacak canım parası pek fark etmiyor tabi o alacak diye de fazla açılmam.Bende ikinci el düşünmem eşyalara kullananların enerjisi geçer diye düşünüyorum sonuçta kim kullanıyor bilmiyorsun onun yerine bütçene göre tercih edersin. Ancak tanıdığım sevdiğim biri olursa alabilirim.
Gitmediğim mağaza kalmadı. Travel sistemler çok ağır. Kraft chicco inanılmaz hantal. Johnson teslayı beğendim modeli güzel çok ağır ve kabada değil. Civilde gittim gördüm sadece teşhir kalmıştı almadık grisini istiyorum
yani benim bir hafta geriden geliyor ama kapatır diye düşünüyorum sezaryende olmazsa pek bayram sonrasına kalmıcak gibi öyle bi durumda nasıl oluyor acaba bayramda
Canim simdiden dusunme bunlari. Bayramda da doguma aliyorlar zaten 3 gun bayram. Ozele gidiyorsan doktorun gelir. Devlete gidiosan nobetci doktor ilgilenir. Hepimizinki o tarihe denk geliyor. 40 haftaya kalmayabiliriz yani bakalim kimler kacinci haftada dogum yapcak
kızlar şeker yüklemesi yapanlar bakabilir mi sağlık ocağında yaptıracağm yarın sabah 8 de glikoz içip 9 da da kan alınacakmış bitti bu kadar...bazı arkadaşlarım 3 kez kan alındığını söyledi sizde nasıl oldu
Canim simdiden dusunme bunlari. Bayramda da doguma aliyorlar zaten 3 gun bayram. Ozele gidiyorsan doktorun gelir. Devlete gidiosan nobetci doktor ilgilenir. Hepimizinki o tarihe denk geliyor. 40 haftaya kalmayabiliriz yani bakalim kimler kacinci haftada dogum yapcak
Aynen canım bende 40a kalmaz diye düşünüyorm ama bir hafta da geriden geliyor bakalım nasip bende devlete gidiyorum bir tane doktor var inşallah bi dktor daha gelirde çoğu zaman nöbetçi olmuyor
Cnm planlı erken doğumlarda ciğer geliştirici iğne yaptıkları için kuvezde kalma süreleri çok azalıyor diye duydum.İnsalah seninde herşey çok güzel olacak kalbini ferah tut sonuçta planlı ve doktor kontrolünde olacaksin.Bugunlerin heyecanlı bekleyisinin keyfini çıkar bence :)
Evet ciğer geliştirici iğne yapılacak zaten Ama yine de dua ediyorum umarım bir sorun olmaz diye
İnşallah her şey güzel olacak Bugünlerin keyfini çıkarmaya çalışıyorum
Dogumu sadece ebelerin yaptirmasi yasak artik doktor olmadan doguma almazlar. Bebegin geriden gelmesiyle ilgisi olmaz zaten dogumun. Sancina suyuna tansiyonuna gore zamani belli olur akisina birak. 36. Haftalari bir gorelim zaten belli olur dururumumuz cok heyecanliyim ama bakalim bizi neler bekliyor..