2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
yani benim bir hafta geriden geliyor ama kapatır diye düşünüyorum sezaryende olmazsa pek bayram sonrasına kalmıcak gibi öyle bi durumda nasıl oluyor acaba bayramda
Hic dusunme simdiden benim kizimda birseye denk geliyordu ama 42.hhaftaya kadar bekledi.belli olmaz iste.hem doktorun girecekse doguma bayramda olsa girer

günaydıın herkesee

hamilelik takvimimde de gördüğünüz gibi 30. haftaya girmiş bulunuyorum
şaka gibi son düzlüğe geldik resmen nasıl olacak zaman geçmiyor derken 30 ları görmek çok güzell
Yaaa cok guzel darisi basimiza 1 ay var aramizda siz dogurunca buralarda yalniz kalacagim saniyorum

Cok az kalmis canim heyecan doruktadir simdi sende ne guzel bakalim benim ne zaman olacak saglikla gelsin minigin umarim hic kuveze ihtiyac duyulmaz sapasaglam gelir bebisin

Valla bizim ailede cocuklar resmen mustela ile buyüdü bende aldim 180e ama her bebegin cildi bir degil tabi eger alerji yaparsa ihtiyac sahibi birine veririm napayim

28+6 da 6 kilo aman maşallah diyim umarım son iki ayda tavan yapmam çünkü aşırı tatlıya sardım bu aralar

Dün bı tatlı yedim adını söylemeyim şimdi bütün bi akşam durmadı bebişim hatta tiyatroya gitmiştik oyuna konsantre olamadım onun hareketlerinden coştu yani saatlerce durmadı :))) bugün de tam aksi nazlı nazlı bıkac kez hareket etti endişelenmeli miyim bilemedim

Cok az kalmis canim heyecan doruktadir simdi sende ne guzel bakalim benim ne zaman olacak saglikla gelsin minigin umarim hic kuveze ihtiyac duyulmaz sapasaglam gelir bebisin

Ayy inşallah canım benim Heyecan şimdiden tavan bende
Senin ve diğer arkadaşların da sağlıkla gelsin bebişleriniz
Zaman cidden çabuk geçiyor, tadını çıkar

Bende biraz daha bakacağım joker de var fazlaca model gidip oraya bakacağım.
Artık zamanımız da azaldı karar vermek gerekiyor :)

Yaa doğumu konuştuğumuz zamanlara mı geldik inanamıyorum ilk sen olacaksın gibi görünüyor. Sağlıkla gelsin bebiş

Aynı benimki de böyle yapıyo bigün pata küte kafa göz dalıyo bana ertesi gün bi uslu bi uslu. Başlarda korkuyodum artık öğrendim huyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…