Doğum zamanını konuştuğumuza insan inanamıyor değil mi
Bana da hayal kuruyormuşum hissi veriyor böyle konuşunca
Ama az kaldı benimkine işte
Sayılı gün çabuk geçiyor
İlginçtir kan aldırmadan serumdan falan korkmam hatta severim ama aşı bilmiyorum ya çocukluk travması mıdır nedir bi de ilk dozu oldum 3-4 gün ağrıdı kolum,sonra geçti dünyanın sonu gelmedi yani ama korkak oldum bi anda
Ben igneden asidan hic rahatsiz olmam da korkmamda ama benim ikinci dozda ciddi ates yapti ilac aldim biraz zor oldu nedense korkutmak gibi olmasin ama tabiki yinede vurdur
Bende 29. Haftaya girdim bugün itibariyle 6-6buçuk arası gidip geliyorum ama asıl bundan sonra alıcakmışız Haftaya randevum var bebiş kaç kilo oldu çok merak ediyorum şöyle 1 buçuk kilo falan olmuştur inşallah
Bende 29. Haftaya girdim bugün itibariyle 6-6buçuk arası gidip geliyorum ama asıl bundan sonra alıcakmışız Haftaya randevum var bebiş kaç kilo oldu çok merak ediyorum şöyle 1 buçuk kilo falan olmuştur inşallah
Arkadaşlar bu gün gittim doktoruma vajinal muayene ile baktı ilk kez..
Plasentam rahim ağzıma çok yakınmış.. %80 yukarı çıkar dedi ve bu yüzden kanama olmuştur dedi..
Biraz yoruldun mu diye sordu bu hafta ev taşıdığımız için biraz fazla ayakta kalmıştım..
Bana şimdilik bir süre dinlen çok ayakta durma dedi..
Korkulacak bir şey yok dedi..
980 gr olmuş oğlum 34 cm
Teyzelerine selam söylüyor
Ayy inşallah canım benim Heyecan şimdiden tavan bende
Senin ve diğer arkadaşların da sağlıkla gelsin bebişleriniz
Zaman cidden çabuk geçiyor, tadını çıkar
Listedeki favorim eş kıyafeti oldu eşimin ne giyeceğini konuştuk da onu yanına alınacaklar listesine koymak aklıma gelmemişti ama çok mantıklı ona bırakmak yerine yanına almak çok aşırı mantıklı hem de bu arada listede biberon eksik tercih meselesi tabi ama hastanede yanında olması gerekenler arasında söyleniyor haberin olsun
Listedeki favorim eş kıyafeti oldu eşimin ne giyeceğini konuştuk da onu yanına alınacaklar listesine koymak aklıma gelmemişti ama çok mantıklı ona bırakmak yerine yanına almak çok aşırı mantıklı hem de bu arada listede biberon eksik tercih meselesi tabi ama hastanede yanında olması gerekenler arasında söyleniyor haberin olsun
Listede yaziyorda cikmamis alt kismi cekmemisim havlunun altinda kalmis en son eklemisim onu benim gece esim kalacak hem onun icin hemde cekim yaptiracagiz onun icin kiyafet lazim bizimki o telasla kendini zor getirir onceden onlari da bebek deterjaniyla yikayacagim kucagimiza alacagimiz icin sonra kiliflar alicam eminonunden onlarin icine ayri ayri koyacagim ustune de yazacagim hem kolay bulunur orda zorluk yasamayiz
Dogumu sadece ebelerin yaptirmasi yasak artik doktor olmadan doguma almazlar. Bebegin geriden gelmesiyle ilgisi olmaz zaten dogumun. Sancina suyuna tansiyonuna gore zamani belli olur akisina birak. 36. Haftalari bir gorelim zaten belli olur dururumumuz cok heyecanliyim ama bakalim bizi neler bekliyor..
Aynen canım kadın doktoru ve çocuk doktoru yoksa almıyorlar bakalım nasıl olacak tabi normal doğum planlanan bir şey olmuyor normal olabilecek mi bir de o var 30 a geldik nerdeyse düşünceler aldı başını gidiyor
Merhaba yazılanları ilk günden beri okuyorm ama 2 yaşındaki yaramazdan pek vakit bulup yazamadım pek..bebek arabası için ufak bi öneride bulunabilirim bende ilk bebişte çok araştırdm tabi birazda bütçe işi bunlar .. easywalker diye bir marka var, baston gibi toplanması fln ama bebek arabası gibi de görüntüsi var 7-8 marka pusetlede uyumlu bi aparat var onunla puseti bağlıyorsunuz.. bebek oturma pozisyonunu alıncada hafif ve şık bi bebek arabası (baston )oluyor. Ve ben çok memnunum.. fikir olsun dedim biraz uzun yazdım ama