2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa doğumu konuştuğumuz zamanlara mı geldik inanamıyorum ilk sen olacaksın gibi görünüyor. Sağlıkla gelsin bebiş ❤

Doğum zamanını konuştuğumuza insan inanamıyor değil mi
Bana da hayal kuruyormuşum hissi veriyor böyle konuşunca
Ama az kaldı benimkine işte
Sayılı gün çabuk geçiyor

kızlar üstümde aşırı bir duygusallık var yarın kardeşim askere gidecek bu hafta hergün ağladım bebişim etkilenir mi acaba

Ben igneden asidan hic rahatsiz olmam da korkmamda ama benim ikinci dozda ciddi ates yapti ilac aldim biraz zor oldu nedense korkutmak gibi olmasin ama tabiki yinede vurdur

Bende 29. Haftaya girdim bugün itibariyle 6-6buçuk arası gidip geliyorum ama asıl bundan sonra alıcakmışız Haftaya randevum var bebiş kaç kilo oldu çok merak ediyorum şöyle 1 buçuk kilo falan olmuştur inşallah

Kızlar Bebek için hastane çantasında bir eksiğimiz var mı ,kontrol edermisiniz,sizin de ekleyecekleriniz varsa ,önerilerinize açığım
Benim soyle bir listem var nacizane karsilastirabilirsin azaltip cogaltilabilir tabiki

Eklentiler

• 15525676189704122069721312910158.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 60
Olmuştur olmuştur annesi biz sağlıklı beslendiğimiz sürece az da alsa sağlıklı olsun

Yaaa masallah agzini burnunu yerim ben kocaman olmus bu cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun canim imsallah

Ayy inşallah canım benim Heyecan şimdiden tavan bende
Senin ve diğer arkadaşların da sağlıkla gelsin bebişleriniz
Zaman cidden çabuk geçiyor, tadını çıkar
Bana gecmiyor gibi geliyor ama evet cok cabuk geciyor tadini cikarmak gerek mutlaks haber ver bize doguma giderken

Benim soyle bir listem var nacizane karsilastirabilirsin azaltip cogaltilabilir tabiki
Listedeki favorim eş kıyafeti oldu eşimin ne giyeceğini konuştuk da onu yanına alınacaklar listesine koymak aklıma gelmemişti ama çok mantıklı ona bırakmak yerine yanına almak çok aşırı mantıklı hem de bu arada listede biberon eksik tercih meselesi tabi ama hastanede yanında olması gerekenler arasında söyleniyor haberin olsun

Listede yaziyorda cikmamis alt kismi cekmemisim havlunun altinda kalmis en son eklemisim onu benim gece esim kalacak hem onun icin hemde cekim yaptiracagiz onun icin kiyafet lazim bizimki o telasla kendini zor getirir onceden onlari da bebek deterjaniyla yikayacagim kucagimiza alacagimiz icin sonra kiliflar alicam eminonunden onlarin icine ayri ayri koyacagim ustune de yazacagim hem kolay bulunur orda zorluk yasamayiz

Aynen canım kadın doktoru ve çocuk doktoru yoksa almıyorlar bakalım nasıl olacak tabi normal doğum planlanan bir şey olmuyor normal olabilecek mi bir de o var 30 a geldik nerdeyse düşünceler aldı başını gidiyor

Merhaba yazılanları ilk günden beri okuyorm ama 2 yaşındaki yaramazdan pek vakit bulup yazamadım pek..bebek arabası için ufak bi öneride bulunabilirim bende ilk bebişte çok araştırdm tabi birazda bütçe işi bunlar .. easywalker diye bir marka var, baston gibi toplanması fln ama bebek arabası gibi de görüntüsi var 7-8 marka pusetlede uyumlu bi aparat var onunla puseti bağlıyorsunuz.. bebek oturma pozisyonunu alıncada hafif ve şık bi bebek arabası (baston )oluyor. Ve ben çok memnunum.. fikir olsun dedim biraz uzun yazdım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…