2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar Bim e yine bebek ürünleri gelecekmis.
Uni baby biberon emzik temizleyicinin fiyatı uygun geldi.
Aklınızda bulunsun

Eklentiler

• 20190314_160824.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 63
Biz de çekim için kıyafeti ayarladık ama dediğin gibi kocam kesin o gün şaşkınlık yapar ve eşofmanları gelir iyi oldu hatırlattığın benim de kıyafetleri yıkama fikrim öyle doğal bebek bebek koksun diye bı de o gün duşta duş jeli falan kullanmayı düşünmüyoruz vücudumuzda başka baskın bı koku olmasın diye

Benim soyle bir listem var nacizane karsilastirabilirsin azaltip cogaltilabilir tabiki
Sende mi not alanlardansın eşim benimle dün akşam dalga geçiyor “ödevine mi çalışıyorsun “diye ,anne listesini henüz yapmadım ben ,çünkü kendime henüz hiçbir şey almadım ,Bebek listemizde hemen hemen aynı ,ben havlu götürmeyeceğim ,yıkanmıyor bebiş diye biliyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

Sag salim bir kucagimiza alsaydik. Bende arada dusunup panikliyorum aslinda ama dusunmemek gerek. O gun geldiginde hersey bir anda olup bitiyor.. dogumdan sonrada gazi var uyumuyor diye paylasimlara baslariz artik

Benim soyle bir listem var nacizane karsilastirabilirsin azaltip cogaltilabilir tabiki
Canım eline sağlık Ama biberon götürmeni önermem hastaneye mama falan içicek olurlarsa en mantıklısı şırıngayla vermekmiş veya kaşıkla bi kaç ebe takip ediyorum onlar asla götürmeyin diyolar aklında bulunsun diye söyliyim dedim canım ama emzik götürücem ben alışır inşallah

Sag salim bir kucagimiza alsaydik. Bende arada dusunup panikliyorum aslinda ama dusunmemek gerek. O gun geldiginde hersey bir anda olup bitiyor.. dogumdan sonrada gazi var uyumuyor diye paylasimlara baslariz artik
aynen öyle canım ben aslında daha sonrası için daha çok endişeleniyorum allah güç kuvvet akıl sağlığı versin hepimize valla etraftaki insanlar da çok önemli

Yok canim yikanmiyor benim ebe sarmak uzerinde ki kani vs silmek icin istedi havluyu havlu ve biberonu ondan ekledim. Ben liste yapmadan not almadan hicbirsey yapamayanlardanim bende kendime henuz hicbirsey almadim ama liste hazir olsun belki dedim eklemeler cikarmalar yaparim

Canim allah korusun erken dogum olup bebek kuvoze girerse biberon istiyorlar yinede nolur nolmaz yaninizda bulunsun. Insallah bebisler zamaninda saglikla gelirler ama herseyi dusunmek gerek

Benim gittigim hastanedeki ebeye listeyi gosterdim havlu ve biberonu o ekledi istiyolarmis bulunsun cantanda dedi kullanma taraftari bende degilim ama yinede alcam yanima

aynen öyle canım ben aslında daha sonrası için daha çok endişeleniyorum allah güç kuvvet akıl sağlığı versin hepimize valla etraftaki insanlar da çok önemli
Ben birde baska bir sehire gidip dogum yapicam kismetse o kismi dusunmek bile sinir ediyor. Hem annem hem kayinvalidem mudahale edip beni deli ederler artik

Aynen bende oyle dusunmustum ben dogumdan sonra hastanede dua almayi planliyorum normal olursa insallah hastaneye onlari da goturcem sampuan vs falan bazi hastanelerde olmuyormus oyle bir secenek onu bi sorcam ama ben roll on falan bile aldim kokusuz bebise bizim kokumuzdan baska birsey gitmesin diye

Canim allah korusun erken dogum olup bebek kuvoze girerse biberon istiyorlar yinede nolur nolmaz yaninizda bulunsun. Insallah bebisler zamaninda saglikla gelirler ama herseyi dusunmek gerek
Allah korusun öyle bi durum inşallah olmaz ama ben genede koymucam sonuçta şehir dışında değil hastane öyle bi durumda eşim gider alır ama biberona hiç alışmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…