Hic dusunme simdiden benim kizimda birseye denk geliyordu ama 42.hhaftaya kadar bekledi.belli olmaz iste.hem doktorun girecekse doguma bayramda olsa girer
Listede yaziyorda cikmamis alt kismi cekmemisim havlunun altinda kalmis en son eklemisim onu benim gece esim kalacak hem onun icin hemde cekim yaptiracagiz onun icin kiyafet lazim bizimki o telasla kendini zor getirir onceden onlari da bebek deterjaniyla yikayacagim kucagimiza alacagimiz icin sonra kiliflar alicam eminonunden onlarin icine ayri ayri koyacagim ustune de yazacagim hem kolay bulunur orda zorluk yasamayiz
Biz de çekim için kıyafeti ayarladık ama dediğin gibi kocam kesin o gün şaşkınlık yapar ve eşofmanları gelir iyi oldu hatırlattığın benim de kıyafetleri yıkama fikrim öyle doğal bebek bebek koksun diye bı de o gün duşta duş jeli falan kullanmayı düşünmüyoruz vücudumuzda başka baskın bı koku olmasın diye
Sende mi not alanlardansın eşim benimle dün akşam dalga geçiyor “ödevine mi çalışıyorsun “diye ,anne listesini henüz yapmadım ben ,çünkü kendime henüz hiçbir şey almadım ,Bebek listemizde hemen hemen aynı ,ben havlu götürmeyeceğim ,yıkanmıyor bebiş diye biliyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
Aynen canım kadın doktoru ve çocuk doktoru yoksa almıyorlar bakalım nasıl olacak tabi normal doğum planlanan bir şey olmuyor normal olabilecek mi bir de o var 30 a geldik nerdeyse düşünceler aldı başını gidiyor
Sag salim bir kucagimiza alsaydik. Bende arada dusunup panikliyorum aslinda ama dusunmemek gerek. O gun geldiginde hersey bir anda olup bitiyor.. dogumdan sonrada gazi var uyumuyor diye paylasimlara baslariz artik
Canım eline sağlık Ama biberon götürmeni önermem hastaneye mama falan içicek olurlarsa en mantıklısı şırıngayla vermekmiş veya kaşıkla bi kaç ebe takip ediyorum onlar asla götürmeyin diyolar aklında bulunsun diye söyliyim dedim canım ama emzik götürücem ben alışır inşallah
Sag salim bir kucagimiza alsaydik. Bende arada dusunup panikliyorum aslinda ama dusunmemek gerek. O gun geldiginde hersey bir anda olup bitiyor.. dogumdan sonrada gazi var uyumuyor diye paylasimlara baslariz artik
aynen öyle canım ben aslında daha sonrası için daha çok endişeleniyorum allah güç kuvvet akıl sağlığı versin hepimize valla etraftaki insanlar da çok önemli
Sende mi not alanlardansın eşim benimle dün akşam dalga geçiyor “ödevine mi çalışıyorsun “diye ,anne listesini henüz yapmadım ben ,çünkü kendime henüz hiçbir şey almadım ,Bebek listemizde hemen hemen aynı ,ben havlu götürmeyeceğim ,yıkanmıyor bebiş diye biliyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
Yok canim yikanmiyor benim ebe sarmak uzerinde ki kani vs silmek icin istedi havluyu havlu ve biberonu ondan ekledim. Ben liste yapmadan not almadan hicbirsey yapamayanlardanim bende kendime henuz hicbirsey almadim ama liste hazir olsun belki dedim eklemeler cikarmalar yaparim
Canım eline sağlık ☺ Ama biberon götürmeni önermem hastaneye mama falan içicek olurlarsa en mantıklısı şırıngayla vermekmiş veya kaşıkla bi kaç ebe takip ediyorum onlar asla götürmeyin diyolar aklında bulunsun diye söyliyim dedim canım ama emzik götürücem ben alışır inşallah
Canim allah korusun erken dogum olup bebek kuvoze girerse biberon istiyorlar yinede nolur nolmaz yaninizda bulunsun. Insallah bebisler zamaninda saglikla gelirler ama herseyi dusunmek gerek
Canım eline sağlık ☺ Ama biberon götürmeni önermem hastaneye mama falan içicek olurlarsa en mantıklısı şırıngayla vermekmiş veya kaşıkla bi kaç ebe takip ediyorum onlar asla götürmeyin diyolar aklında bulunsun diye söyliyim dedim canım ama emzik götürücem ben alışır inşallah
aynen öyle canım ben aslında daha sonrası için daha çok endişeleniyorum allah güç kuvvet akıl sağlığı versin hepimize valla etraftaki insanlar da çok önemli
Ben birde baska bir sehire gidip dogum yapicam kismetse o kismi dusunmek bile sinir ediyor. Hem annem hem kayinvalidem mudahale edip beni deli ederler artik
Kızlar merhaba öncelikle herkese sağlıklı bir Doğum diliyorum inş. Daha önce burada konusu geçmiş diye soruyorum kalpte parlaklık çıkan arkadaşlar varmış acaba ne oldu süreç ?
Ben birde baska bir sehire gidip dogum yapicam kismetse o kismi dusunmek bile sinir ediyor. Hem annem hem kayinvalidem mudahale edip beni deli ederler artik
Biz de çekim için kıyafeti ayarladık ama dediğin gibi kocam kesin o gün şaşkınlık yapar ve eşofmanları gelir iyi oldu hatırlattığın benim de kıyafetleri yıkama fikrim öyle doğal bebek bebek koksun diye bı de o gün duşta duş jeli falan kullanmayı düşünmüyoruz vücudumuzda başka baskın bı koku olmasın diye
Aynen bende oyle dusunmustum ben dogumdan sonra hastanede dua almayi planliyorum normal olursa insallah hastaneye onlari da goturcem sampuan vs falan bazi hastanelerde olmuyormus oyle bir secenek onu bi sorcam ama ben roll on falan bile aldim kokusuz bebise bizim kokumuzdan baska birsey gitmesin diye
Canim allah korusun erken dogum olup bebek kuvoze girerse biberon istiyorlar yinede nolur nolmaz yaninizda bulunsun. Insallah bebisler zamaninda saglikla gelirler ama herseyi dusunmek gerek
Allah korusun öyle bi durum inşallah olmaz ama ben genede koymucam sonuçta şehir dışında değil hastane öyle bi durumda eşim gider alır ama biberona hiç alışmasını istemiyorum