iyi yapmışsın canım çok mesafe yoksa sıkıntı olmaz bence ilk bebekmiydi seninDoguda gorev yapiyoruz hastaneler cok iyi degil guvenemedim. Mecbur kalmasam gitmezdim. Zor olcak ama bakalim bu macerayi nasil atlaticam
Sen bilirsin tabiki. Anne sutunu sagip biberonla veriyorlar. Basima geldi ordan biliyorum. Hic birimizin hastanesi sehir disinda degil ama hastaneden verilen listede oluyor..Allah korusun öyle bi durum inşallah olmaz ama ben genede koymucam sonuçta şehir dışında değil hastane öyle bi durumda eşim gider alır ama biberona hiç alışmasını istemiyorum
Arkadaşım doğum yaptı geçen haziranda sütü gelmedi ebeler hemen mama ve biberon istedi hiç uğraşmadılar bile emzirmek için hatta ablamla biz gittik ebeye dedikki mama vermek istemiyoruz uğraşırmısınız süt gelmesi için dedik çünkü ablam doğum yaptığında ebesi yarım saat kadar uğraşmıştı hiç tınlamadı bile dediki sezaryende süt 2 hafta bile gelmeyebilir o yüzden uğraşmaya gerek yok dedi ve mama verdirdiler zorla. Arkadaşımın sütü geldi ama çocuk biberona alıştığı için asla emmedi annesini hala mama yiyorBenim gittigim hastanedeki ebeye listeyi gosterdim havlu ve biberonu o ekledi istiyolarmis bulunsun cantanda dedikullanma taraftari bende degilim ama yinede alcam yanima
Minoris baby almayi planliyordum biberon temizleyiciKızlar Bim e yine bebek ürünleri gelecekmis.
Uni baby biberon emzik temizleyicinin fiyatı uygun geldi.
Aklınızda bulunsun
Aradaki mesafe cok uzak canim ankaraya gitcem 1300 kmiyi yapmışsın canım çok mesafe yoksa sıkıntı olmaz bence ilk bebekmiydi seninvalla bende yanımda kimse istemiyorum özellikle eşimin tarafı zaten destek olacaklarına köstek olurlar benim ilk bebek umarım cahillikte çekmem de kendim baş edebilirim
Ben genel olarak tatlıyı çok severim hamilelikte 2 kat artı tabiNedir bu tatlı aşkıbu haftalarda vücut enerji istiyor sanırım bebisler sağlıklı olsun da napalım gerisi boş
Biliyorum sarılıktan yatıldığı zamanda öyle yapılıyo ama dediğim gibi o zaman gidip alınabilir ama herşey normal giderse gerek yok biberona ben su için aldım biberonu inşallah sadece su için kullanmamı nasip eder allahSen bilirsin tabiki. Anne sutunu sagip biberonla veriyorlar. Basima geldi ordan biliyorum. Hic birimizin hastanesi sehir disinda degil ama hastaneden verilen listede oluyor..
Bence gerek yok canim. Biberonu hemen yikayinca cikiyor zaten. Bekletmemek gerek sadece kurumasin. Bu arada havlu hic aklimda yoktu bende koyiim bir tane. Hazirlikli gitmekte fayda var. O telasta insan birde neyi nerden alcam diye panik yapiyorMinoris baby almayi planliyordum biberon temizleyiciama buda uygunmus tirnak makasi tarak falanda var almayanlar bakabilir birde bu biberonlari temizlemek icin ozel bir aparat almaya gerek varmi acaba ?
Ben kullanma veya alismasi taraftari degilim gerekirse kendim doktorum ailem ugrasiriz mama cok zor cünkü maddi olarak bile cok zorArkadaşım doğum yaptı geçen haziranda sütü gelmedi ebeler hemen mama ve biberon istedi hiç uğraşmadılar bile emzirmek için hatta ablamla biz gittik ebeye dedikki mama vermek istemiyoruz uğraşırmısınız süt gelmesi için dedik çünkü ablam doğum yaptığında ebesi yarım saat kadar uğraşmıştı hiç tınlamadı bile dediki sezaryende süt 2 hafta bile gelmeyebilir o yüzden uğraşmaya gerek yok dedi ve mama verdirdiler zorla. Arkadaşımın sütü geldi ama çocuk biberona alıştığı için asla emmedi annesini hala mama yiyorO yüzden ebe hemşire vs çok önemli ben götürmeyi düşünmüyorum gerekirse ebelerle tartışırımda onlar herşeyin kolayına kaçıyor genelde.
Amiiin hepimize oyle nasip eder insallahBiliyorum sarılıktan yatıldığı zamanda öyle yapılıyo ama dediğim gibi o zaman gidip alınabilir ama herşey normal giderse gerek yok biberona ben su için aldım biberonu inşallah sadece su için kullanmamı nasip eder allah
Ben birsuru video izledim hastaneye sordum falan baya garanticiyim tatile giderken bile boyleyim huyum bu aklimda kalicagina yanimda dursun kafasi isteBence gerek yok canim. Biberonu hemen yikayinca cikiyor zaten. Bekletmemek gerek sadece kurumasin. Bu arada havlu hic aklimda yoktu bende koyiim bir tane. Hazirlikli gitmekte fayda var. O telasta insan birde neyi nerden alcam diye panik yapiyor
Benim hastane listemde de biberon var ,biberonu bizden de istediler ,ben de hastane çantamı hazırlayınca onu da kaynatıp hazırlıycamSen bilirsin tabiki. Anne sutunu sagip biberonla veriyorlar. Basima geldi ordan biliyorum. Hic birimizin hastanesi sehir disinda degil ama hastaneden verilen listede oluyor..
Ben de 3 gün sonra 29.haftaya gircem ama seni benden 2 hafta önde ye biliyordumBugün tam 29 haftaya girdim canım :) ve ne oda hazır ne kıyafetleri yıkadım ne arabasını kurduk hiç bişey hazır değil kapı süsü hastane için çikolata şeker vs. artık başlamam lazım bi yerden
Koy canım tabiki bu senin kararın. Aynen mama öyle gerçekten arkadaşım sürekli yakınıyor bu durumdan hem maddi hem manevi olarak gerçekten zor. Ben sanki konulduğu zaman kesin kullanılıcak gibi düşünüyorum o telaşla unuturum vs diye götürmezsem ama içim daha rahat edicekBen kullanma veya alismasi taraftari degilim gerekirse kendim doktorum ailem ugrasiriz mama cok zor cünkü maddi olarak bile cok zorinsallah sutumuz bol bol gelir hic gerek kalmaz ama ben çantaya koyma taraftariyim bulunmayacak alinmayacak birsey de degil ama ben biraz garanticiyim saniyorum
Benim 5. Aydan beri geliyor çok ağrı yapıyor inşallah doğumdan sonrada gelir doktorum sıkma sakın dedi ama ağrıyınca sıkmak istiyorum hafifçeBu arada benim goguslerimden arada sut geliyor sizde de oyle mi kizlar?? Bir haftadir baya agri var ..
Yok canım 29+0ım şuanBen de 3 gün sonra 29.haftaya gircem ama seni benden 2 hafta önde ye biliyordum
Valla canım stres yapma ben daha odasını yaptırmadım bile bu hafta sipariş verdirtecem inş nisan ortasına yetişsin diycem dolap yatak gelince de artık kıyafetleri yıkar yıkar asarım
Yalnız çikolata falan mevlütte yaptırcam da ama kapı süsünü ben doğum koçuma yaptırcam önceden uğraşıyormuş böyle şeylerle satışı da var şuan
Simdiden sut dolduysa dogumdan sonra hemen gelir heralde. Sıkmiyorum ben ates basiyor sadece sizliyor gece yatarken..Benim 5. Aydan beri geliyor çok ağrı yapıyor inşallah doğumdan sonrada gelir doktorum sıkma sakın dedi ama ağrıyınca sıkmak istiyorum hafifçe
Ben koymazsam hersey eksik gibi gelir ikide bir aklima takilir sinir eder koyayim ciksin aklimdanKoy canım tabiki bu senin kararın. Aynen mama öyle gerçekten arkadaşım sürekli yakınıyor bu durumdan hem maddi hem manevi olarak gerçekten zor. Ben sanki konulduğu zaman kesin kullanılıcak gibi düşünüyorum o telaşla unuturum vs diye götürmezsem ama içim daha rahat edicek
Hic gelmeyenlerde bir sikinti olacagi anlamina gelmiyordur insallahSimdiden sut dolduysa dogumdan sonra hemen gelir heralde. Sıkmiyorum ben ates basiyor sadece sizliyor gece yatarken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?