Ikea ve cilekte gecikme durumu olmaz canim ekstra birsey ekletmiyorsan bir ozellik cekmece gibi onda bile en fazla 4 gun gecikme olur bize oyle demislerdi
Ben koymazsam hersey eksik gibi gelir ikide bir aklima takilir sinir eder koyayim ciksin aklimdan senden habersiz kullanamazlar canim nasil yapacaklar onu tabiki her annenin kendi tercihi insanlar bir kabul etse evlatlar icin en iyisini yalniz anneler bilir yani kararlarimizi sorgulamasalar keske dusunki bana tetanoz asisi olma diyen vardi ondan sen karar ver bitti
Benden habersiz değilde o an ki heycanla telaşla belki sesimi çıkaramam ondan dedim ebeler mama vermek isterse direk biberon istiyolar ben en azından yok derim bahanem olur şırıngayla versinler inşallah sütlerimiz bol bol gelirde hiç birine gerek olmaz
Ben igneden asidan hic rahatsiz olmam da korkmamda ama benim ikinci dozda ciddi ates yapti ilac aldim biraz zor oldu nedense korkutmak gibi olmasin ama tabiki yinede vurdur
Minoris baby almayi planliyordum biberon temizleyici ama buda uygunmus tirnak makasi tarak falanda var almayanlar bakabilir birde bu biberonlari temizlemek icin ozel bir aparat almaya gerek varmi acaba ?
Sleepy nin alt acma ortusunu merak ettim bende nasil acaba ?
Kardesim uni baby i kullaniyor. 1 damlasi bile fazlasiyla köpürüyormuş.
Bebedor Biberon ve emzik temizleme fırçası aldım ben canım.
Ikea ve cilekte gecikme durumu olmaz canim ekstra birsey ekletmiyorsan bir ozellik cekmece gibi onda bile en fazla 4 gun gecikme olur bize oyle demislerdi
Yok canım ekstra bişey istemicem ama genede belli mi olur korktum arkadaş öyle deyince kayınpederimle konuşucaz o alcak gibiydi odayı bakalım ne dicek alamam derse naparız onuda bilmiyorum bi şekilde alırızda inşallah onlar alır
Sanmam canim ya. Benim bundan onceki gebelikte boyle olmamisti sezeryan olmama ragmen hemen sutum geldi. Icin rahat olsun. Dogumdan sonra hemen su icmeye basla etkisini gorursun. Birde humananin caylari var sut gelmesi icin ben ondan icmistim faydasi oldu sanirim. Hastane cantasina koycam zaten.
Sanmam canim ya. Benim bundan onceki gebelikte boyle olmamisti sezeryan olmama ragmen hemen sutum geldi. Icin rahat olsun. Dogumdan sonra hemen su icmeye basla etkisini gorursun. Birde humananin caylari var sut gelmesi icin ben ondan icmistim faydasi oldu sanirim. Hastane cantasina koycam zaten.
Ben simdiden kilo kilo su iciyorum hem bebise faydali hem enfeksiyon riskini azaltiyor hem kilo alimini dengeliyormuş falan birsuru artisi var diye midembulanana kadar su iciyorum artik olumsuzu dusunmeyelim hepimizin gelecek sakir sakir sütleri insallah iyi dusun iyi olsun
Yok canım ekstra bişey istemicem ama genede belli mi olur korktum arkadaş öyle deyince kayınpederimle konuşucaz o alcak gibiydi odayı bakalım ne dicek alamam derse naparız onuda bilmiyorum bi şekilde alırızda inşallah onlar alır
Sleepy nin alt acma ortusunu merak ettim bende nasil acaba ?
Kardesim uni baby i kullaniyor. 1 damlasi bile fazlasiyla köpürüyormuş.
Bebedor Biberon ve emzik temizleme fırçası aldım ben canım.
Alt acma bende babymenin 40li paketi var birde sleppy yenidogan seti siparisi verdim henuz gelmedi onun icinde de sleppynin alt acmasi varmis cok iyi oldugunu gecen bir videoda gordum o bebedordan aldigin firca pahali birsey mi ?
Aynen bende oyle dusunmustum ben dogumdan sonra hastanede dua almayi planliyorum normal olursa insallah hastaneye onlari da goturcem sampuan vs falan bazi hastanelerde olmuyormus oyle bir secenek onu bi sorcam ama ben roll on falan bile aldim kokusuz bebise bizim kokumuzdan baska birsey gitmesin diye
Ben de hamilelik öncesi çok severdim tatlıyı hamilelikte son haftalara kadar yemez olmuştum ama son haftalarda yemediğim günlerin acısını çıkarıyorum sanırım amaaaan afiyet olsun yarasın bebişlerimize
Valla olabiliyormus asiyi yaparken uyardilar ilkinde olmamisti ikincide atesim cikti ilac aldim hatta mecburen minoset onu da solemislerdi ikinci doz biraz daha agir oluyormus saniyorum canim ama ben de oldu diye sende olacak diye birsey yok ben ilk asida hicbirsey hissetmemistim dusun
Benden habersiz değilde o an ki heycanla telaşla belki sesimi çıkaramam ondan dedim ebeler mama vermek isterse direk biberon istiyolar ben en azından yok derim bahanem olur şırıngayla versinler inşallah sütlerimiz bol bol gelirde hiç birine gerek olmaz ☺
Yok ben arkadaşıma yaptırıyorum odayı anne yanı beşiğini inş o da bana 1 hafta önce söylesen yeter dedi de ben işimi garantiye alıp şimdiden diycem gecikmesin diye ayrıca senin şifonyeri gördüm bayıldım yaptıracaktım onu da ama yerim dar eşim kalsın sonra yaparz istersen,onun yerine çadır alırız odada çadırla falan oynar dedi. Tamam dedim ben de
Merhabalar kizlar bebek havlusunu nerden aldiniz set olarakta olabilir tek havluda olabilir ben ozdilege baktim kumasi hic hosuma gitmedi hem %100 pamuk degildi bambu karisimliydi boyle mi olmasi gerekiyor bana cok sert geldi alanlar bir bilgi verebilirmi rica etsem ? Yada bilgisi olanlar ?
Valla olabiliyormus asiyi yaparken uyardilar ilkinde olmamisti ikincide atesim cikti ilac aldim hatta mecburen minoset onu da solemislerdi ikinci doz biraz daha agir oluyormus saniyorum canim ama ben de oldu diye sende olacak diye birsey yok ben ilk asida hicbirsey hissetmemistim dusun