2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doğum zamanını konuştuğumuza insan inanamıyor değil mi
Bana da hayal kuruyormuşum hissi veriyor böyle konuşunca
Ama az kaldı benimkine işte
Sayılı gün çabuk geçiyor
Bir yanım hemen bebeğime kavuşmak istiyor bir yanım da hamilelik hemen bitmesin istiyor sen de öyle mi hissediyosun

Ben idil baby nin kutulu bi havlu seti vardı onu aldım güzeldi canım

Ben e bebekten aldım bugün
49 tl
Çok çok iyi değil ama idare eder

Bugun doktora gıttık mınık kızım iyiydi çok şükür
Bırdaha 32 . Haftada gıdıcem randevuya sonrasını ıkı hafta seklınde al dedı 34-36 sonra kı gidecegım 38 ınsallah doğum
Sonra kı randevu da dogum ıcın günüm ayarlancak muhtemelen 27 mayıs olacak
Doktor bakarken oyle bır vuruyor kı doktorun cıhazı hopluyordu

Idrar konusunda burda konuşmuştuk enfeksıyon yokmuş oyuzden ılac vermedi kum dokuyorum kesın herzaman kı gıbı ama doğal bısey onerdı alıcam eczaneden... bu konu cok canımı yakıyor sancısı cok kötü
Bu arada kafası asagı pozısyonu almış degısırmı bılmem dedı....
Bizde durum bu hayırlısıyla dogum zaamanlarına bır gelsek ahhh

Vayyy be bircok kisinin dogum zamanlari asagi yukari belli olmus darisi oglumla bana insallah saglikla gelsinler insallah

Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ve gebeligin başından beri ara ara burnum kanıyor.
Ama senin gibi degil canim. Şar şar bir kanama yok. Mendilimde görüyorum. Hapsurunca oluyor.
Dr a sordum bu sekilde anlattim. Gebelikte normal dedi.
Senin kanama aşırı geldi bana. Çünkü kansız kalırsın boyle. Drunla mutlaka görüş canim. Gecmis olsun

Kuruluktan oldugunu dusunuyorsan burun icine kulak cubuguyla zeytin yagi sür

Durduramıyoruz madem yiyelim gitsin ozaman

Bende dün ilk kez dün gördüm çok güzel gerçekten hatta sizede atayım küçüğüde var eşime dedimki acaba küçüğünümü alsak çünkü benim beğendiğim baya bi büyükmüş eşimde yok büyük olsun dedi ama kararsız kaldımm çünkü fiyat olarak baya farkediyo

Eklentiler

• 3D999A11-7BA9-4E76-8F45-63F01120C7EA.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 988B58F0-786E-41BB-AB09-20765D72F9AB.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar çantalar hazirlanmaya başlamış.
Hastaneye götüreceğiniz bebek havlusu cok kaliteli bisey olmasin. Karmasada atilabiliyor da cunku
Ayrica normal dogum yapacak arkadaşlar kendize de havlu almayi unutmayin. Dr soylerse dus alabilirsiniz
Bir de yaniniza en kucuk gramajli bir mamasi almayi unutmayin. Ben aptamilin 1 numarasini aldim.

Canim ben ozdilekten aldim. Bambu degil ama Yumusakti benim aldigim. Bornozlu set almadim tekli havlu aldim fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-14-19-53-56.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
Ben de almayı düşünüyorum,tabiki de inşallah sütümüz gelir ve mamaya gerek kalmaz ama biz yine de tedbirimizi alalım

Cok heycanlı dımı ben randevu gunu bıle bır garip oluyorum dogum yaklasınca dogum heycanı baslar bende

Amınnn canım ınsallah❤
Benim de büyük ihtimalle o tarihlerde alacak doktorumuz ,çok çok heyecanlı,ben haftaya da kıyafetlerini yıkalayıp ütüleyip hazırlıycam

Aramızda 1 gün var. Ben de 5,5 kilo ile devam ediyorum :) bundan sonra da çok alamam gibi gebelik şekerim çıktı bir çok şeyi yemem yasak
Çok çok geçmiş olsun canım ya umarım düzelir ve sürekli diyet yapmak zorunda kalmazsın

Hastane veriyor mamayı diye biliyorum

Benim de büyük ihtimalle o tarihlerde alacak doktorumuz ,çok çok heyecanlı,ben haftaya da kıyafetlerini yıkalayıp ütüleyip hazırlıycam

Ozel hastanelerde mamaya gerek kalmıyor dıye bılıyorum onlarda oluyor o cantada olmasada olur gıbı bılemedım yukarda yazılmış...

Bende kıyafetlerını tamamladım 32ye kadar bıtırırım. Tum odayı kızım kaplıyordu duzen getırmem lazım yer paylasımı falan onu ayarlayıp hemen yıkar utulerım. Ay ufacık seyler bır ugrastırıyor kı sormaaa agırlasmadan sıcaklar gelmeden yapın gıtsın :))

Aynı zamanlar dogumumuz olacak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…