- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Bir yanım hemen bebeğime kavuşmak istiyor bir yanım da hamilelik hemen bitmesin istiyor sen de öyle mi hissediyosunDoğum zamanını konuştuğumuza insan inanamıyor değil mi
Bana da hayal kuruyormuşum hissi veriyor böyle konuşunca
Ama az kaldı benimkine işte
Sayılı gün çabuk geçiyor
Ben idil baby nin kutulu bi havlu seti vardı onu aldım güzeldi canımMerhabalar kizlar bebek havlusunu nerden aldiniz set olarakta olabilir tek havluda olabilir ben ozdilege baktim kumasi hic hosuma gitmedi hem %100 pamuk degildi bambu karisimliydi boyle mi olmasi gerekiyor bana cok sert geldi alanlar bir bilgi verebilirmi rica etsem ? Yada bilgisi olanlar ?
Aramızda 1 gün var. Ben de 5,5 kilo ile devam ediyorum :) bundan sonra da çok alamam gibi gebelik şekerim çıktı bir çok şeyi yemem yasak28.haftamda 6 kg ile devam ediyorum
Ben e bebekten aldım bugünOyun halısı bende alayım dedim baktım kalmamış. Sağlık ocağına gidiyordum geç kalırım diye girmedim çok kalabalıktı. Biberon aldım sadece. Diğer şeylerin kalitesi pek hoş değildi. Eşime diyeyim akşam baksın başka BİM'lere. Civilde de oyun halısı şuan indirimde bi bakmak lazım.
Yumusakmiydi fiyati neydi birde internettenmi aldin ?Ben idil baby nin kutulu bi havlu seti vardı onu aldım güzeldi canım
Vayyy be bircok kisinin dogum zamanlari asagi yukari belli olmusBugun doktora gıttık mınık kızım iyiydi çok şükür
Bırdaha 32 . Haftada gıdıcem randevuya sonrasını ıkı hafta seklınde al dedı 34-36 sonra kı gidecegım 38 ınsallah doğum❤
Sonra kı randevu da dogum ıcın günüm ayarlancak muhtemelen 27 mayıs olacak❤
Doktor bakarken oyle bır vuruyor kı doktorun cıhazı hopluyordu
Idrar konusunda burda konuşmuştuk enfeksıyon yokmuş oyuzden ılac vermedi kum dokuyorum kesın herzaman kı gıbıama doğal bısey onerdı alıcam eczaneden... bu konu cok canımı yakıyor sancısı cok kötü
Bu arada kafası asagı pozısyonu almış degısırmı bılmem dedı....
Bizde durum bu hayırlısıyla dogum zaamanlarına bır gelsek ahhh
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ve gebeligin başından beri ara ara burnum kanıyor.Hayırlı geceler kızlar ben son bir aydan beri burun kanaması yaşıyorum tek taraftan. Clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma sürem uzun o yüzden yaklaşık 5-10 dk sürüyo. Burnum çok kuruyor ondan olduğunu düşünüyorum acaba nasıl geçer bi bilgisi olan var m? Burun damarlarında çatlak olunca olur diyorlar kulak burun Boğaz uzmanı damarı kaynatıyormuş bildiğim kadarıyla ama hamilelikte de olur mu bu korkuyorum açıkçası
Durduramıyoruz madem yiyelim gitsin ozamanBen de hamilelik öncesi çok severdim tatlıyı hamilelikte son haftalara kadar yemez olmuştum ama son haftalarda yemediğim günlerin acısını çıkarıyorum sanırımamaaaan afiyet olsun yarasın bebişlerimize
Bende dün ilk kez dün gördüm çok güzel gerçekten hatta sizede atayım küçüğüde var eşime dedimki acaba küçüğünümü alsak çünkü benim beğendiğim baya bi büyükmüş eşimde yok büyük olsun dedi ama kararsız kaldımm çünkü fiyat olarak baya farkediyoYok ben arkadaşıma yaptırıyorum odayı anne yanı beşiğini inşo da bana 1 hafta önce söylesen yeter dedi de ben işimi garantiye alıp şimdiden diycem gecikmesin diye ayrıca senin şifonyeri gördüm bayıldım yaptıracaktım onu da ama yerim dar eşim kalsın sonra yaparz istersen,onun yerine çadır alırız odada çadırla falan oynar dedi. Tamam dedim ben de
Cok heycanlı dımıVayyy be bircok kisinin dogum zamanlari asagi yukari belli olmusdarisi oglumla bana insallah saglikla gelsinler insallah
Canim ben ozdilekten aldim. Bambu degil ama Yumusakti benim aldigim. Bornozlu set almadim tekli havlu aldim fotosunu ekliyorumMerhabalar kizlar bebek havlusunu nerden aldiniz set olarakta olabilir tek havluda olabilir ben ozdilege baktim kumasi hic hosuma gitmedi hem %100 pamuk degildi bambu karisimliydi boyle mi olmasi gerekiyor bana cok sert geldi alanlar bir bilgi verebilirmi rica etsem ? Yada bilgisi olanlar ?
Ben de almayı düşünüyorum,tabiki de inşallah sütümüz gelir ve mamaya gerek kalmaz ama biz yine de tedbirimizi alalımKızlar çantalar hazirlanmaya başlamış.
Hastaneye götüreceğiniz bebek havlusu cok kaliteli bisey olmasin. Karmasada atilabiliyor da cunku
Ayrica normal dogum yapacak arkadaşlar kendize de havlu almayi unutmayin. Dr soylerse dus alabilirsiniz
Bir de yaniniza en kucuk gramajli bir mamasi almayi unutmayin. Ben aptamilin 1 numarasini aldim.
Benim de büyük ihtimalle o tarihlerde alacak doktorumuz ,çok çok heyecanlı,ben haftaya da kıyafetlerini yıkalayıp ütüleyip hazırlıycamCok heycanlı dımıben randevu gunu bıle bır garip oluyorum dogum yaklasınca dogum heycanı baslar bende
Amınnn canım ınsallah❤
Çok çok geçmiş olsun canım ya umarım düzelir ve sürekli diyet yapmak zorunda kalmazsınAramızda 1 gün var. Ben de 5,5 kilo ile devam ediyorum :) bundan sonra da çok alamam gibi gebelik şekerim çıktı bir çok şeyi yemem yasak
Hastane veriyor mamayı diye biliyorumKızlar çantalar hazirlanmaya başlamış.
Hastaneye götüreceğiniz bebek havlusu cok kaliteli bisey olmasin. Karmasada atilabiliyor da cunku
Ayrica normal dogum yapacak arkadaşlar kendize de havlu almayi unutmayin. Dr soylerse dus alabilirsiniz
Bir de yaniniza en kucuk gramajli bir mamasi almayi unutmayin. Ben aptamilin 1 numarasini aldim.
Benim de büyük ihtimalle o tarihlerde alacak doktorumuz ,çok çok heyecanlı,ben haftaya da kıyafetlerini yıkalayıp ütüleyip hazırlıycam
Yazdım ama gormezsın belkı bundan sonra kı randevum 32 sonrakıler ıkı haftada bır son hafta sancı kontrllerı oluyor vs :)günaydınn kızlarr malum az kaldı doğumlarımıza acaba bu kontrollerimiz ne zaman sıklaşacak
Bende ilk oraya baktim ama bana gösterdikleri semsert birseydi bu senin aldigin yumusakmi sitesinden bakayim olmazsa ?Canim ben ozdilekten aldim. Bambu degil ama Yumusakti benim aldigim. Bornozlu set almadim tekli havlu aldim fotosunu ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?