2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu arada ben seker yuklemesı yaptırmıyorum doktor ıstemedı galıba aclık tokluk normal cıktıgı ıcın hemde ıkıncı oldugu ıcın gerek gormedı... ılkınde yaptırmıstım

Ohhh masallah

Kızlar okuduğum bir haberi paylaşmak istiyorum johnson s bebek pudrasi kanserojen madde içeriyormus yurt dışında bir kullanıcı Bu üründen kanser olduğunu söyleyip dava açmış ve davayı kazanmış. Ben hiçbir ürününü kullanmayı düşünmüyorum ve ağdaya gittiğimde bazen pudra döküyorlar artık onunda markasına dikkat edicem..

Yarın sağlık ocağına gitçem haftalık iğne için ( rahim kuvvetlensin diye progestan) aç gidip ebeye söylesem diyorum şeker yüklemesini yaparlarmı ki

Bende ilk oraya baktim ama bana gösterdikleri semsert birseydi bu senin aldigin yumusakmi sitesinden bakayim olmazsa ?
Benim aldigimda bambu karisimiymis simdi gordum kutu icinde olan havlulardan almistim yumusak benimki. Belki farkli seriden gostermislerdir. Birtane de yedek alcam ben onuda farkli markadan bakiyorum karar veremedim..

Aradaki fiyat farkı ne ? Çünkü senin beğendiğin küçüğünün resmen iki katı ben de o büyük olanı beğendim o modeli yaptırmayı düşünüyordum işte. Ama dolabıma 4 çekmece koycam ve hiç olmadı ikedan düzenleyici renkli kutular var onlardan alırım. Şimdilik benim durum fikrim böyle

Bu arada ben seker yuklemesı yaptırmıyorum doktor ıstemedı galıba aclık tokluk normal cıktıgı ıcın hemde ıkıncı oldugu ıcın gerek gormedı... ılkınde yaptırmıstım
Bana da gerek görmedi. Açlık tokluk zaten azdı,yaşım da 25 yaş altı olduğu için gerek yok dedi

Bana da gerek görmedi. Açlık tokluk zaten azdı,yaşım da 25 yaş altı olduğu için gerek yok dedi
Bana ılkınde yaptılar ılkınde sorunum yoktu dıye galıba cunku saglık ocagında dedı ılkınde yasamadıysan yaptırmaz tahlılerın temız dedıBen yapılması taraftarıyım seker onemlı aman... ama doktorun demek kı gerek gormemıs olablır canım.

Öyle bir şey yok malesef İlkinde olmasa da ikinci de çokabilir ne yazık ki,önemsiyorsan bi baktır yine

Zaten pudraların sağlıklo olmadığını söylüyolar markası ne olursa olsun

Benim ilk gebeliğim. Açlık ve tokluk normal çıkıyordu. 3 aylık ortalama şekeri veren birşey e bakılıyormuş kanda o da normal çıktı. Ama yükleme yapılınca 1.saat tokluk yüksek çıktı şimdi diyet yapıp sürekli şekerimi ölçüyorum

Sordum doktora canım gebelikte normal dedi her gebede olurmuş kbb git dicem ama yapacak çok bişey Yok dedi. Zeytinyağını bi deneyeyim canım sağol

Olabılır tabı dıkkat et cokmu yuksek cıktı? Benım ıkı sekerımde mesela baya alt sınıra yakın zaten ortalarda bıle degıl... kg az aldım karnımda ufak ılk gebelıkte sıkıntı yasamadık yuklemede oyle demek kı ondan gerek gormedı.. ılk gebelıgınız de yapılması daha ıyı olmuş tabı... Allah kolaylık versın ınsallah sorunsuz atlatırsın

Aradaki mesafe cok uzak canim ankaraya gitcem 1300 km iki kaybim oldu bundan once ilk olcak insallah. Oyuzdende cok sabirsizim cok kiymetli bu seferki ic gudulerimizle hallederiz kimse dogustan ogrenmiyor ki. Ustesinden geliriz bence
oy allah sağ salim kavuştursun inşallah canım o zaman senin 34 35 de gitmen lazım inşallah çevremizdekiler de yardımcı olur da bunalımsız atlatırız şu süreci

Öyle bir şey yok malesef☹ İlkinde olmasa da ikinci de çokabilir ne yazık ki,önemsiyorsan bi baktır yine
Yok canım bende sıkıntı oldugunu sanmıyorummesela bebek cok iri olursa suphelenıyorlar ya da gobegın cok buyukse vs ama oyle olup sekerı olmayan da var.. doktor anlattı bu sekılde zaten tıtız bır kadın oyle olsa hemen ısterdı...bak senden ıstememıs mesela ama arkadas ıkısı temız oldugu halde yuklemede cıkmıs benımde aynı sekılde bılemedım belkı bır sınırı vs vardır.
Doktorlar ne dıyorsa onu yapıyoruz ınsallah sorun yasamayız.

Yazdım ama gormezsın belkı bundan sonra kı randevum 32 sonrakıler ıkı haftada bır son hafta sancı kontrllerı oluyor vs :)
ben nst ye başladım bile burda 24 den sonra alyorlarmış bidahaki kontrolümde çarşamba günü artık 30 un içinde olucam 2 haftaya düşer demekki bu çatı muaynesi ne zaman oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…