2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuyruk sokumum bır aydır agrıyor belkı fazla ozellıkle yorulduysam cok yuruduysem ustune sandalyeye oturduysam Aklıma hemen sen gelıyorsun S Serylady sende sureklımı var bazen cok yogun oluyor Resmen yatagın kenarına otursam ahh dıyorum bazen
Ayyy bır dogursak

Küçük olan 700 küsurdu canım büyük olan 1350 lira

Gozun aydin canim guzel haberler almissin.ins sancinda gecer bir an once : ((
Bende doktorumla simdilik olesine tahmini konuştum 27si olabilir demisti : )

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı nihayetinde gittik geldik çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Ama ikili testim riskliydi birde üstüne kalpte parlaklık çıkmıştı. Doktor herşeye hazırlıklı olun dedi. İster istemez moralim düştü herşeyden hevesim kaçtı araba beşik bakıyordum bi anda hiç bişey alasım gelmedi Rabbim yardımcımız olsun İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim

Gozun aydin canim guzel haberler almissin.ins sancinda gecer bir an once : ((
Bende doktorumla simdilik olesine tahmini konuştum 27si olabilir demisti : )
Sagol canımCok sukur ınsallah hepımız sorunsuz atlatırz
Insallah gecerrrr o cok zor senelerdır bıktım bıcak gıbı oturup aglatacak agrı
Ayyhh aynı gün dogumumuz olacak belkıdeeee cok heycanlı yaaa

sıkma canını sakın ben ikili üçlü yatırmadım detaylıda böbreklerde büyüme görüldü aynı şekilde riskli dedi doktor amniyosentez falan önerdi yaptırmadım şimdi yavaş yavaş bebek büyüdükçe böbrekleri de küçülüyor bu tarz şeyler bir çok kişide görülüyor bir sonraki kontrolde bir bakmışsın parlaklık geçmiş olabilir zaten tek başına da bir anlam ifade etmiyor sakın kötü düşünüp stres etme kendini

Sagol canımCok sukur ınsallah hepımız sorunsuz atlatırz
Insallah gecerrrr o cok zor senelerdır bıktım bıcak gıbı oturup aglatacak agrı
Ayyhh aynı gün dogumumuz olacak belkıdeeee cok heycanlı yaaa
1 defa kum doktum onume gelene kufur ediyordum ki kufur etmem ben herkesden nefret etmistim o donem tahmin ediyorum simdi senin hem hamilelik agrilari hem bu hem evde bir cocuk allah yardimcin olsun bitsin dok.kurtul bir an once.
Yaa hemde nasil heyecanli denk gelmeside buyuk ihtimal.ins hersey yolunda gider zamaninda gelirler

Nihayet dolao bitti kiyafetler yerlesti.sabit dolap oldugu icin raf vs yoktu duzenleyiciler sagolsun cekmecelerede dolap icinede onlarsan koyduk annemle yerlstirdik.simdi valiz icin kiyafet keselerimi bekliyorum gelsinler valizide hazirlayacagim.sonrada yatarim dinlenirim.benimde kuyruk sokumum sagolsun canima okuyor

şimdi gördüm canım maşallah bebişe kilosu falan ne kadarmış peki kum çok zor ya gilaboru suyu diye bir şey var o çok güzel döküyor ama o tarz şeyler de hamilelikte olmaz sanırım bol bol su iç canım atlatırsın inşallah benim bebişte sürekli dönme peşinde ne zaman sabitlenecek bakalım

ben nst ye başladım bile burda 24 den sonra alyorlarmış bidahaki kontrolümde çarşamba günü artık 30 un içinde olucam 2 haftaya düşer demekki bu çatı muaynesi ne zaman oluyor acaba
aaa sen baya erken baslamıssın Burda daha baslamıyor bıldıgım kadarıyla :)) catıyı bılmıyorum ama benım ılkı normal doguma yonelık ılerlerken dogum zamanı bakılıyor dıye bılıyorum banada bakıldı dogum oncesı ama hafta olarak bakan varmıdır bılmıyorum.
sagolasın canım...
Yooook benım ınsaat bıtmez gülüyorum ama guldugume bakma ahhh!! Cocukluguktan kalma ne zaman usutsem dokuyorum malesef... bır de benım regller agrılı tepınmelı gecer calısırken ızın alcak dereceye gelırdım oturamazdım bazen regl ıle kum dokerdım offfff sen dusunnnnn Artık kafamı duvarlara vurmak ıstıyordum cok kotu oluyor... normal dogursaydım belkı bana normal gelırdı :))
ne yapalım cekıcemmmmm elden bısey gelmıyor bol suu...

Tablomuza ne olmuş ki böyle

anladım canım ben gene de tedbirli gideyim burda belli olmuyor kıl tüy işleri ile başım fena dertte nst ye girdim ama bebişi yakalayamadılar ki

Meraba kızlar bugün doktur a gittim bebeğimin göbek kısmı 2 hafta geriden geliyrmus devlet hastanesine gittim ultrasondan olabilir mi kendi dokturum birşey söylenedi bana

Canim bende o agri hepinizden bir tik fazla hamilelikte olmasi normalmis ama benim o kemik kucukken ters kaynamis kirildiktan sonra uzun sure oturursam surunduruyor resmen bazen koltugun ucuna falan otyrsam dedigin gibi sicratiyor evin icinde ve yakin akraba misafirliginde simitle yasiyorumm simit dedigimse emzirme yastigi hayat kurtariyor tavsiye ederim disardada sert yerlere uzun sure oturmamaya bakiyorum benim yurumesemde yorulmasamda agri mutlaka var gececek insallah

evet bebıs yıkanmıyor hastanede ama sen yıkanabılırsın doktoruna baglı ben yıkanmıstım.
Bebegı eve gelınce yıkadım doktorun yıka demıstı yanı 3.gunu yıkanmıs oldu sanırım gobek bagına bısey sıkıyorduk hıc sorun yasamadık sukur kendı kendıne dusmustu... bazıları gobek bagı dusene kadar bebegı yıkamıyor benım tercıhım degıl cunku 10gunu falan bulmuştu bence cok uzun

Benim aldigimda bambu karisimiymis simdi gordum kutu icinde olan havlulardan almistim yumusak benimki. Belki farkli seriden gostermislerdir. Birtane de yedek alcam ben onuda farkli markadan bakiyorum karar veremedim..
Bana dedikleri bambu olmasi gerekliymis %100 pamuk olmazmis bu konuda bilgisi olan varmi acaba semsert bisey verdiler elime bebegin cildi neki bu havluyu surmeye kiyamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…