2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana dedikleri bambu olmasi gerekliymis %100 pamuk olmazmis bu konuda bilgisi olan varmi acaba semsert bisey verdiler elime bebegin cildi neki bu havluyu surmeye kiyamam valla
Bambu sert olmuyor ki ozdilegin cogu havlu ve bornozu bambu yada bambu pamuk karisik ama yumusaklar sen neye baktin acaba

Aman iyi sorun olmasın hiçbirimizde inş ya Ben yaptırma taraftarı değildim aslında,doktor da yaptırma diyince sevinçten göbek atacaktım ama yaptr derse mutlaka yaptırırdım aşıyı da ona danıştım. Hakkımızda hayırısı ya inş sağ salim şu süreci atlatıp kuzuları kucaklara alalım

Ah o regl isini hic acma hamilelokte en sevdigim olay regl olmamak.evlen gecer dogur gecer ole.gecer bole gecer 35 oldum hala surunuyorum kivraniyorum igne olmaya acillere kosuyorum.
Aynen bol su ic.

yapıyorum zor güç ama bana o bile dayanmıyor 2 haftaya kalmaz çıkıyo bide sakal gibi e biraz uzamadan da ağdaya gelmiyo zaten ayva tüylerim bile uzamış
Benim cok seyreklesti ayda 1 agdaya gidiyorum yetiyor dogum zamani yaklasinca 15te 1 giderim belki ama cikmiyor o surede iste kucuk kucuk olanlarida takma canim o kadar olur

Benim cok seyreklesti ayda 1 agdaya gidiyorum yetiyor dogum zamani yaklasinca 15te 1 giderim belki ama cikmiyor o surede iste kucuk kucuk olanlarida takma canim o kadar olur
Ayy ne güzel valla bacak falan o kadar sıkıntı olmuyor da o bölge çıktımı çok fena oluyor bide beyaz tenliyim kıllarmda inadına siyah ve köklü deli oluyorum

Yaaa ze de fotoğrafını atttt

Bence küçük olan senin işini gayet görür. Sonuçta dolabı da olacak değil mi
Evet canım olucakta büyüğüde çok hoş duruyor ya eğer kayınpederim alırsa odasını ona büyüğünü aldırırım ama almazsa kendimiz alırsak küçüğünü alırım artık

kanayan yarama bastin resmen ayni seylerle ugrasiyorum
ay ne zor dimi ya ben öncesinde de çok zorlanıyordum şimdi daha fena bi ağda yapıyorum her yerim tutuluyo valla biraz zamanını geçirsem zaten almak kabus gibi artık çıktıkça çıktıkça alıcam mecbur bide batık falan oluyor püff

Merhaba, nasıl oldu bilmiyorum ama tablo bozulmuş site değişince oldu sanırım düzeltebilirmisiniz Kazen Mune

Bizim doktor 3 gün sonra ayakta duş almaya izin veriyor ,hastanede de 2 gece kalırsak ,3.gün evde oluruz,evde yıkanmam daha rahat olur diye düşünüyorum ama kendim için malzemelerimi alırım yine yanıma ,yiyenimi filan biz göbeği düşünce yıkamıştık,Hergün de pamuklu suyla silmiştik.Bu arada çok geçmiş olsun canım ben böbrek taşını Gireboru suyu ile düşürdüm ,bir doktoruna danış istersen

Ayy ne güzel valla bacak falan o kadar sıkıntı olmuyor da o bölge çıktımı çok fena oluyor bide beyaz tenliyim kıllarmda inadına siyah ve köklü deli oluyorum
Hala gorebiliyosan ne ala benim özellikle o bolge seyreklesti hamilelikte ama onun yerine gobegimde cikti mesela hic cikmazdi onuda dokulur aldirma dediler aldirdim ben kila tahammulum yok

Evet canım olucakta büyüğüde çok hoş duruyor ya eğer kayınpederim alırsa odasını ona büyüğünü aldırırım ama almazsa kendimiz alırsak küçüğünü alırım artık
Ayyy bence deee inş kayınpeder alır da büyüğü alır ben büyüğü daha çok beğeniyorum

Ya benim bacak falan yok.oraninda etrafi epilasyonla aldiriyorum ama kalani hep jiletle aliyordum simdi gormuyorumda ayna falan ama yok yani ertesi gun cikiyor.hamilelikten beri agdaya gidicem ama hep bahane uyduruyorum.o kadar sert ki anlatamam kafayi yedirtiyor.zaten gobegimde tuylendi millette kahverengi cizgi oluyor ya bende kildan cizgi oldu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…