2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Alt acma bende babymenin 40li paketi var birde sleppy yenidogan seti siparisi verdim henuz gelmedi onun icinde de sleppynin alt acmasi varmis cok iyi oldugunu gecen bir videoda gordum o bebedordan aldigin firca pahali birsey mi ?
Yok canim pahali degil. 15 tl gibi bir seydi sanirim. Iki markanin da guzeldir muhakkak.

Hala gorebiliyosan ne ala benim özellikle o bolge seyreklesti hamilelikte ama onun yerine gobegimde cikti mesela hic cikmazdi onuda dokulur aldirma dediler aldirdim ben kila tahammulum yok
ayna ile bakıyorum ama oram buram sünüyor valla benimde hiç tahammülüm yok boynumdaki ayva tüyler uzamış sinir oldum vurdum ağdayı dökülecek olan gene dökülür doğumdan sonra olan tüylerimiz uzayıp kalınlaşıyor çünkü

bende senelerdir ağda yapmama ramen orası sakal gibi asla incelmiyor çokta yoğun nasıl bi bünyem var anlamadım bende göbeğimin ortasını alırdım şimdi komple alıyorum nedir şu kıllardan çektiğimiz

Bugün egzersize gittim,markete gittim poşet taşıdım,baya yürüdüm,eve geldim pasta yaptım falan... Belim akşamdan beri kopuyor resmen Korkmamaya,kendimi teselli etmeye,basit bir şey olduğunu düşünmeye çalışıyorum. Sizin önerileriniz neler güzel kızlar ? Bi de temizlik canım çekiyordu yapacaktım,doğum koçu sakın yapma tehlikeli haftalar dedi tırstım

Benimde 2 tane aslinsa bi bakinayim ikisi hakkinda da hic fikrim yok cunku ins icime sinerler
Canım sana bir şey sorabilir miyim ? Sezaryende lazer dikişten bahsediyorlar,doktorun bahsetti mi hiç ? Ben daha doğum konuşmadım doktorumla

Ortasini alsam yama olacak her yerde ki ayva tuyler karardi uzadi.boynumda sakallar var resmen kestim.makasla.onlarida.doguma yakin gidecegim agdaya mecbur en azindan ameliyatliyken azcik rahat edeyim.dokulur diyorlar boynum gobegim icin ama hic sanmiyorum : ((

Çok ortada konuşmuş insan ürkütmeyi mi seviyorlar nedir bir doktora daha gitme imkanın varmı en azından devlete perinatolojiye de gitsen böyle problem görülüp sağlıklı doğan çok bebek var iyi düşünelim iyi olsun inşallah

çok fena ya benim boynumda öyle olmuş alıverdim ağdayla sinir oluyorum bana da dökülür gibi gelmiyo en fazla doğumdan sonra bi ağda daha yaparım sonrasında incelirler herhalde

çok fena ya benim boynumda öyle olmuş alıverdim ağdayla sinir oluyorum bana da dökülür gibi gelmiyo en fazla doğumdan sonra bi ağda daha yaparım sonrasında incelirler herhalde
Insaallah basimiza bela olup kalmazlar.kildan tuyden ne kadar nefret edersem gelio beni buluyor.birini mi kinadim ne yaptim

bornozu carters aldım ınce havlusunun markasını unuttum carsıdan aldım yumusak begendım yoksa ozdılege bakacaktım.
ayyy allah kolaylık versın dustunmu dedı doktor ben dustum hamıleyken ama yan dustum oyle popo ustu degıl hıc sanmıyorum yanı... ınsallah bıtınce gecer yaa senın ıcın cok zormuş
bende aşı da yaptırmayınca gobek atacaktım neyse kı kurtuldum
Ah o regl isini hic acma hamilelokte en sevdigim olay regl olmamak.evlen gecer dogur gecer ole.gecer bole gecer 35 oldum hala surunuyorum kivraniyorum igne olmaya acillere kosuyorum.
Aynen bol su ic.
ahh bana da yaaaa of of emzırırken de baya olmazsın dedıler emzırıyordum ama 6.ay hemen oldum yıne basa donerızz cılemızz buuu bızımm
ben yıkandım odamda kı banyoda annem yardım ettı cok rahatlamıştım hemde süt ıcınde ıyıymıs gogusler rahatlıyor benım kuzenın sutu gelmemıstı evde banyodan sonra geldı bu arada aklınızda olsun...bebısı de yıne eve gelınce hafıften yıkarım zaten oyle aman aman ayrıntılı yıkama degıl Ahh ev mis kokacak misss tum ev bebek kokacak ınsallahhhh

Insaallah basimiza bela olup kalmazlar.kildan tuyden ne kadar nefret edersem gelio beni buluyor.birini mi kinadim ne yaptim
İnşallah bende düşünüyorum normal doğumda dikişim falan olursa naparım aşağsını dikişler iyileşene kadar ağda da yapılmaz ormana döner artık aslında benim kıllar tam lazerlik ama hamilelikte o bile geri tepiyormuş

Aradaki mesafe cok uzak canim ankaraya gitcem 1300 km iki kaybim oldu bundan once ilk olcak insallah. Oyuzdende cok sabirsizim cok kiymetli bu seferki ic gudulerimizle hallederiz kimse dogustan ogrenmiyor ki. Ustesinden geliriz bence
Canım aynı durumdayız biz seninle sanırım. Bende doğuma ankaraya gideceğim annemin yanına şuan görevdeyiz. Kaç haftalıkken gitmeyi düşünüyosun acaba? Ben uçakla seyahat edeceğim doktoruma sordum 34 den sonrasına bırakma dedi ama ben internetten araştırdığım kadarıyla 36 ya kadar alıyomuşlar uçağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…