2 tane alacagim eminonunden yada ikeadan bakacagim olmazsa canim tesekkürlerBilemedim bende
2 tane alacaksan boyutlarini farkli al biri daha buyuk olsun daha cok isine yarar : )
TamammmmMinnoscum yarin doktorumun anlasmali oldugu hastaneleri bi gidip gezecegim erken donersem yarin yoksa c.tesi atayim
Yok canim pahali degil. 15 tl gibi bir seydi sanirim. Iki markanin da guzeldir muhakkak.Alt acma bende babymenin 40li paketi var birde sleppy yenidogan seti siparisi verdim henuz gelmedi onun icinde de sleppynin alt acmasi varmis cok iyi oldugunu gecen bir videoda gordum o bebedordan aldigin firca pahali birsey mi ?
ayna ile bakıyorum ama oram buram sünüyor vallaHala gorebiliyosan ne alabenim özellikle o bolge seyreklesti hamilelikte ama onun yerine gobegimde cikti mesela hic cikmazdi onuda dokulur aldirma dediler aldirdim ben kila tahammulum yok
bende senelerdir ağda yapmama ramen orası sakal gibi asla incelmiyor çokta yoğunYa benim bacak falan yok.oraninda etrafi epilasyonla aldiriyorum ama kalani hep jiletle aliyordum simdi gormuyorumda ayna falan ama yok yani ertesi gun cikiyor.hamilelikten beri agdaya gidicem ama hep bahane uyduruyorum.o kadar sert ki anlatamam kafayi yedirtiyor.zaten gobegimde tuylendi millette kahverengi cizgi oluyor ya bende kildan cizgi oldu resmen.
Bende almadim daha havlu bir buyuk bir ufak buldugumda alacagim bende.bir tanede belki waikikide 15 liraya dusenlerden alirim hastane isterse oradan kan vs oluyor atiliyor diye2 tane alacagim eminonunden yada ikeadan bakacagim olmazsa canim tesekkürler
Benimde 2 tane aslinsa bi bakinayim ikisi hakkinda da hic fikrim yok cunku ins icime sinerlerTamammmmya ne güzel benim seceneğim yok anlaşmalı olduğu bir hastane var
İnşallah canım bakalım hayırlısı haftaya bi sorucam alıcammısınız diye yoksa ses yok seda yokAyyy bence deeeinş kayınpeder alır da büyüğü alır ben büyüğü daha çok beğeniyorum
Canım sana bir şey sorabilir miyim ? Sezaryende lazer dikişten bahsediyorlar,doktorun bahsetti mi hiç ? Ben daha doğum konuşmadım doktorumlaBenimde 2 tane aslinsa bi bakinayim ikisi hakkinda da hic fikrim yok cunku ins icime sinerler
Bence haftaya kadar bekleme sen şimdiden yoklaİnşallah canım bakalım hayırlısı haftaya bi sorucam alıcammısınız diye yoksa ses yok seda yok
Ortasini alsam yama olacak her yerde ki ayva tuyler karardi uzadi.boynumda sakallar var resmen kestim.makasla.onlarida.doguma yakin gidecegim agdaya mecbur en azindan ameliyatliyken azcik rahat edeyim.dokulur diyorlar boynum gobegim icin ama hic sanmiyorum : ((bende senelerdir ağda yapmama ramen orası sakal gibi asla incelmiyor çokta yoğunnasıl bi bünyem var anlamadım bende göbeğimin ortasını alırdım şimdi komple alıyorum nedir şu kıllardan çektiğimiz
Çok ortada konuşmuş insan ürkütmeyi mi seviyorlar nedir bir doktora daha gitme imkanın varmı en azından devlete perinatolojiye de gitsen böyle problem görülüp sağlıklı doğan çok bebek var iyi düşünelim iyi olsun inşallahSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı nihayetinde gittik geldik çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Ama ikili testim riskliydi birde üstüne kalpte parlaklık çıkmıştı. Doktor herşeye hazırlıklı olun dedi. İster istemez moralim düştü herşeyden hevesim kaçtı araba beşik bakıyordum bi anda hiç bişey alasım gelmediRabbim yardımcımız olsun İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim
çok fena ya benim boynumda öyle olmuş alıverdim ağdayla sinir oluyorum bana da dökülür gibi gelmiyo en fazla doğumdan sonra bi ağda daha yaparım sonrasında incelirler herhaldeOrtasini alsam yama olacak her yerde ki ayva tuyler karardi uzadi.boynumda sakallar var resmen kestim.makasla.onlarida.doguma yakin gidecegim agdaya mecbur en azindan ameliyatliyken azcik rahat edeyim.dokulur diyorlar boynum gobegim icin ama hic sanmiyorum : ((
Hayir daha konusmadim.sorayim kontrolde.Canım sana bir şey sorabilir miyim ? Sezaryende lazer dikişten bahsediyorlar,doktorun bahsetti mi hiç ? Ben daha doğum konuşmadım doktorumla
Insaallah basimiza bela olup kalmazlar.kildan tuyden ne kadar nefret edersem gelio beni buluyor.birini mi kinadim ne yaptimçok fena ya benim boynumda öyle olmuş alıverdim ağdayla sinir oluyorum bana da dökülür gibi gelmiyo en fazla doğumdan sonra bi ağda daha yaparım sonrasında incelirler herhalde
Ben bir kayıt olamadım şuraya doğuracam gözlerim açıkTablomuza ne olmuş ki böyle
bornozu carters aldım ınce havlusunun markasını unuttum carsıdan aldım yumusak begendım yoksa ozdılege bakacaktım.Merhabalar kizlar bebek havlusunu nerden aldiniz set olarakta olabilir tek havluda olabilir ben ozdilege baktim kumasi hic hosuma gitmedi hem %100 pamuk degildi bambu karisimliydi boyle mi olmasi gerekiyor bana cok sert geldi alanlar bir bilgi verebilirmi rica etsem ? Yada bilgisi olanlar ?
ayyy allah kolaylık versın dustunmu dedı doktor ben dustum hamıleyken ama yan dustum oyle popo ustu degıl hıc sanmıyorum yanı... ınsallah bıtınce gecer yaa senın ıcın cok zormuşCanim bende o agri hepinizden bir tik fazla hamilelikte olmasi normalmis ama benim o kemik kucukken ters kaynamis kirildiktan sonrauzun sure oturursam surunduruyor resmen bazen koltugun ucuna falan otyrsam dedigin gibi sicratiyor evin icinde ve yakin akraba misafirliginde simitle yasiyorumm simit dedigimse emzirme yastigi hayat kurtariyor tavsiye ederim disardada sert yerlere uzun sure oturmamaya bakiyorum benim yurumesemde yorulmasamda agri mutlaka var gececek insallah
Aman iyi sorun olmasın hiçbirimizde inş yaBen yaptırma taraftarı değildim aslında,doktor da yaptırma diyince sevinçten göbek atacaktım ama yaptr derse mutlaka yaptırırdım aşıyı da ona danıştım. Hakkımızda hayırısı ya inş sağ salim şu süreci atlatıp kuzuları kucaklara alalım
ahh bana da yaaaa of of emzırırken de baya olmazsın dedıler emzırıyordum ama 6.ay hemen oldumAh o regl isini hic acma hamilelokte en sevdigim olay regl olmamak.evlen gecer dogur gecer ole.gecer bole gecer 35 oldum hala surunuyorum kivraniyorum igne olmaya acillere kosuyorum.
Aynen bol su ic.
ben yıkandım odamda kı banyoda annem yardım ettı cok rahatlamıştım hemde süt ıcınde ıyıymıs gogusler rahatlıyor benım kuzenın sutu gelmemıstı evde banyodan sonra geldı bu arada aklınızda olsun...bebısı de yıne eve gelınce hafıften yıkarım zaten oyle aman aman ayrıntılı yıkama degıl Ahh ev mis kokacak misss tum ev bebek kokacak ınsallahhhhBizim doktor 3 gün sonra ayakta duş almaya izin veriyor ,hastanede de 2 gece kalırsak ,3.gün evde oluruz,evde yıkanmam daha rahat olur diye düşünüyorum ama kendim için malzemelerimi alırım yine yanıma ,yiyenimi filan biz göbeği düşünce yıkamıştık,Hergün de pamuklu suyla silmiştik.Bu arada çok geçmiş olsun canım ben böbrek taşını Gireboru suyu ile düşürdüm ,bir doktoruna danış istersen
İnşallah bende düşünüyorum normal doğumda dikişim falan olursa naparım aşağsını dikişler iyileşene kadar ağda da yapılmaz ormana döner artıkInsaallah basimiza bela olup kalmazlar.kildan tuyden ne kadar nefret edersem gelio beni buluyor.birini mi kinadim ne yaptim
Canım aynı durumdayız biz seninle sanırım. Bende doğuma ankaraya gideceğim annemin yanına şuan görevdeyiz. Kaç haftalıkken gitmeyi düşünüyosun acaba? Ben uçakla seyahat edeceğim doktoruma sordum 34 den sonrasına bırakma dedi ama ben internetten araştırdığım kadarıyla 36 ya kadar alıyomuşlar uçağa.Aradaki mesafe cok uzak canim ankaraya gitcem 1300 kmiki kaybim oldu bundan once ilk olcak insallah. Oyuzdende cok sabirsizim cok kiymetli bu seferki ic gudulerimizle hallederiz kimse dogustan ogrenmiyor ki. Ustesinden geliriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?