2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aradaki mesafe cok uzak canim ankaraya gitcem 1300 km iki kaybim oldu bundan once ilk olcak insallah. Oyuzdende cok sabirsizim cok kiymetli bu seferki ic gudulerimizle hallederiz kimse dogustan ogrenmiyor ki. Ustesinden geliriz bence
Benimde 1 kaybım oldu dığduktan 8 ay sonra kaybettim bende bebeğimi.

İçini karartma lütfen hepimiz sağ salim kucağımiza alırız inşallah. Dualarım seninle ve kendim dahil tüm hamilelerle..
Bunları duyup bebeği sağlıklı olan çok kişi var.

Son düzenleme:
Canım sana bir şey sorabilir miyim ? Sezaryende lazer dikişten bahsediyorlar,doktorun bahsetti mi hiç ? Ben daha doğum konuşmadım doktorumla
Ben konuştum doktorumla lazer dikiş mi bilmiyorum ama yapıştırma dikiş yapıyorlarmış

Evet canim sen batmandaydin galiba ben siirtteyim 30 haftalikken gitmeyi dusunuyorum. En azindan son kontrollerde bir aksilik olursa buraya guvenemiyorum. hazirlikta yapamadim ankaradan eksikleri tamamlamam gerekli. Sen hastaneye karar verdin mi? Ben doktorumla hastane isini bile daha konusamadim. Bakalim bizi neler bekliyor bir perisanliktir gidiyor

Canım sana bir şey sorabilir miyim ? Sezaryende lazer dikişten bahsediyorlar,doktorun bahsetti mi hiç ? Ben daha doğum konuşmadım doktorumla
Benım o sekılde yapıldı... yapıstırma dıyorlar sanırım oyuzden zaten orda hemen banyomu yaptım cıkınca yapıskanlı bantı degıstırdıler yenısını taktılar okadar eve gel yine banyo yap hıc bısey olmuyor orada ıncecık ufack cızgı hatıra kalıyor :)

Ben birsuru video izledim hastaneye sordum falan baya garanticiyim tatile giderken bile boyleyim huyum bu aklimda kalicagina yanimda dursun kafasi iste
Bende oyleyim aslinda. Bazi ise yaramicak seyler var arkadaslarimdan tuyolari aldim azaltmaya calisiyorum. Yoksa cok temkinliyimdir. Hemde stokcu

Kuzum halletim sayılır lokman hekim akay hastanesini düşünüyoruz bakalım. Ama tamda karar veremedim iki hastanedede kayıt açtırdım benim sezeryan olacağı için doktorların her ikisiylede konuştum yarı yolda kalmamak son dakika doktorsuz kalmamak için. Diğer doktorum devlet hastanesinden, 1 arkadaşım onda doğum yaptı hem hastane hem doktor olarak çok çok memnun kaldı. Devletteki doktorum şeker gibi aynı özel gibi hiç bir farkı yok 15-20 dakika sonra odasından çıkıyorum hastanede yeni bina zaten.

Başın sağolsun canını yakmazsa neydi sebep
Bağışıklık yetmezliği vardı meleğimde. Tıp dilinde immün yetmezliği diyorlar. İlik nakli olması gerekiyordu. İmtihanımız buymuş inşallah şefaatçi olacak yavrum babasıyla bana. Tek tesellimiz bu. Bu bebeğim abisinin o mis kokusuyla ilaç gibi gelecek bize inşallah. Ben kimseye yaklaştırmayı düşünmüyorum bebeğimi. Canımız çok yandı o hastane sürecinde. Gerekirse misafir bile kabul etmeyeceğim,öyle kucaktan kucağa elden ele gezmiyecek bebeğim.

Evet biliyorum o hastaneyi. Benimde doktorum var aslinda gidemedim ankaraya uzun zamandir. Gazide prof ama muayenehanesi var ben oraya gidiyorum. Tobbla anlasmali sanirim. Gazide yapiyorsa orda isticem dogumu ozellere guvenemiyorum artik. Bende sezeryan olcam bundan onceki kaybimda sezeryan olmustum mecburum. Devletteki doktorun kim bu arada??

hepimizin problemleri ne kadar benzer. resmen kıçımızın üstüne oturamıyoruz. gülesim geliyor. ben de kabızlıktan hemoroid oldum. bir günde geçiyor ama dört gün sonra tekrar tuvalete çıkınca yine tekrarlıyor. allah hepimize dayanma gücü sabır versin.

kıl tüy meseleleri de can sıkıcı. benim boynumda da deli gibi çıktı. veet'in sir ağda bantlarından aldım iki haftada bir onla alıyorum. boğazlı kazak badi devri de geçti ne yapacağız sıcaklarda bilmiyorum. sinirlerim bozuluyor. analık ne zor işmiş ya.

bir de hemoroidi olanlara normal doğum önermiyorlarmış doğru mu? ıkınmaktan kötü oluyormuş sonrasında hem dikiş acısı hem hemoroid acısı çekiyormuşsun. buna benzer şeyler okudum üzüldüm. normal zamanda bile çekilir ağrı değil çünkü. bilen yaşayan varsa aydınlatsın lütfen.

İnşallah canım sağlıkla alacaksın kucağına için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın bence de bunun için alınacak varsa da kendi bilir

Benimde ilki özelde sezeryan oldu. Buda o yüzden sezeryan olacak birde iki doğum arası çok kısa benim, 2 yıl var arada. Bi kaç sene daha fazla olsa sezeryan sonrası vajinal doğum düşünebilirdim. Senin kaybın neden oldu canım eğer özel değilse tabi?

Bende kan ilacından ishal oluyorum normalde kabız yapar bir gün içmesem iyiyim devam edince gene aynı doktora sorucam bakalım değişmesi mi lazım bide boynunuzda nasıl çıkıyor kızlar ben beyaz tenli siyah saçlıyım fakat hiç kıl görmüyorum boynumda hatta kaşlarım ayda bir bile çıkmıyor hamile kaldığımdan beri

Benim yengemde vardı hemoroid ama onunki baya ilerlemişti o yüzden 3.bebeği mecbur sezeryan oldu ilk ikisi normaldi.

İnşallah canım sağlıkla alacaksın kucağına için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın bence de bunun için alınacak varsa da kendi bilir
İnşallah kuzum. Zaten gereken herşeyi söyledim ben herkese eşimin tarafıda dahil kim küserse küssün dediğin gibi umrumda olmaz artık. Anlayışla karşılamaları lazım. Sağdan soldan duyuyorum “yok üstüne çok düşme” “ne gelirse başa annenin babanın nazarından gelir” “çok sakınma,sakınan göze çöp batar” bu tarz şeyleri çok duyuyorum ama gerekli cevabı herkesi veriyorum. Benim çektiğim acıyı sanki onlar çekmiş gibi konuşuyorlar basit bişeymiş gibi. Rabbim düşmanıma dahil yaşatmasın evlat acısını.

Amin herkes kendi çektiği acıyı bilir bebek doğunca herkes mükemmel annelik bilgilerini paylaşmak istiyor oysa sadece sorarsak söyleseler ne güzel olur Allah’ın izniyle iyi düşünelim iyi olsun

Şuan bacak ağrısından uyuyamıyorum resmen alt bacağımın arka kısmı kemiklerimin olduğu yer ağrıyor sanki tonlarca ağırlık var gibi bazı geceler böyle oluyo sizde yaşıyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…