2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben pozitif düşünmeye çalıştıkça doktorum bunları söylemek zorundayım söylemeyin ben farkındayım herşeyin diyorum. Ne diyeyim İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız. Ben ikili yaptırdım hala niye yaptırdın diyor oh olsun dedi bide Yaptırmasam sanki sonuç değişecek
Sorma ya değiştirmeyi çok istedim ama bi türlü cesaret edemedim çok eskiden beri gittiğim güvendiğim bi doktor iki kere ameliyat oldum orda. Perinatoloji Benimde aklımda ama randevu bulanıyorum. Dediğin gibi güzel düşünelim güzel olsun İnşâAllah
İçini karartma lütfen hepimiz sağ salim kucağımiza alırız inşallah. Dualarım seninle ve kendim dahil tüm hamilelerle..
Bunları duyup bebeği sağlıklı olan çok kişi var.
Çok sağol canım amin İnşâAllah.

Amin inşallah. Toplam 5.5 kilo aldım bebeğimin suyu ve kilosu normal. 1.saat tokluğum çok yüksek değildi.

Günaydınlar. Sabah kahverengi gibi bi lekelenmem vardı sonra kahvaltı yaptım baktım kırmızı sulu bi akıntı gibi ama çok fazla değil gibi yine de korktum. Dün akşam çok üzülmüştüm o neden olur mu bilemedim. Muz yedim bebeğim hareket ediyor.

Ya sorma bende cok guluyorum.hepimizin bir popo mevzusu var : )sandalyeye oturunca hic kalkamiyorum kirik cikik gibi resmen.yatakta donmek iskence.
Boyunda ki killar zaten ne akla hizmet çıktılar bilmiyorum birbirrimizi gorsek sakallardan taniyacagiz : ))

Ben yasamadim zaten normal dogumda yapmadim ama annem yasamis hala ugrasiyor yirtik cok olmus iyice firlamis cikmis bide dikisler en cok oranin acisini cektim der

Aminnn.sakın arkadasim icinden nasil geliyorsa pasa gonlum bole rahat de diledigin gibi yasa bebegini.ben karnimda kaybettim ilk bebegimi onun bile acisini tarif edemezken seninkine diyecek soz bulamiyorum.o sebeple nasil rahat edeceksen nasil iyi hissedeceksen sana ne dogru geliyorsa yap.birakmak lazim meshur elalemi zaten herseye bir kelime bulir onlar.allah saglikla aldirsin kucagina hayirli uzun omurler versin bebegine

Doktorunu ara bence.akinti farklilasinca bile ara yada gel demisti benim doktorum.ins hersey yolundadir

Heh aynen dediğim bu arkadaşma da hemen banyo yapabilirsin demişlerdi şok oldum. Ama ona belli bir süre korse kullanamazsın demişti doktoru. Bu dikişte alt katmanda korse sırasında yapışma olabiliyormuş,Allah korusun göbek fıtığına kadar gidermiş.

İçten ve dıştan çok belli olmuyormuş sanki arkadaşım oldu da dikiş aldırmaya da gitmedi sanki kendisi eriyormuş
Yani benimde ilkinde eriyen dikis denildi dikis aldirmadim kendiliginden yok oldu gitti.incecik bir cizgi kaldi iz olarakta.ona lazer deniliyorsa bilmiyorum hic.bakalim artik konusuruz bu haftalardan sonra detaylari doktorlarla

Yani benimde ilkinde eriyen dikis denildi dikis aldirmadim kendiliginden yok oldu gitti.incecik bir cizgi kaldi iz olarakta.ona lazer deniliyorsa bilmiyorum hic.bakalim artik konusuruz bu haftalardan sonra detaylari doktorlarla
Sanırım bahsettiğimiz şey aynı daha estetik dikiş

Ayni zamanlarda yasamisiz demekki bende 2 yil once sezeryan oldum. Gelisimi durdu erken dogum yaptim cok kucuktu bir gun yasayabildi sadece. Kan pihtilasmam varmis iki melegimi kaybettikten sonra buldular. Cok kizginim doktorlara. Simdi kan sulandirici igne ve aspirin kullaniyorum bu haftalara kadar geldik.. insallah sag salim kucagimiza aliriz. Cok ihtiyacim var..

Geceden beri başım dönüyor,mide bulantısı da yapıyor ekstradan Bu nasıl bişey ya.sabah sağlık ocağına gittim doktor baktı,tansiyon filan normal.sersemledim resmen yerimden kalkamıyorum

Doktora gitsene ne olur ne olmaz bekleme hiç

Amin inşallah. Toplam 5.5 kilo aldım bebeğimin suyu ve kilosu normal. 1.saat tokluğum çok yüksek değildi.
işte arada böyle seyler oluyor demek kı olsun allah buyuk dert vermesın gebelıkle yukselmıstır. Dıkkat et sorun yasamadam tamamlarsın ınsallah
Bende öyle işte cok rahatlamıstım sıcak su ıyı gelıyor :) korse ıcın benım doktor bısey soylememıstı bende almamıstım hatta alırım sonra dıye ama canım bak ılkınde de karnım azdı az kg aldım ama yokk dogum sonrası ben fena sekılde rahatsız oldum karnım benı yere cekıyordu sankı sırtım asagı egıldı gıbı oldu korsee takınca dunyalar benım oldu... cok sukur hıc sorun yasamadım bıde belkı cok asırı sert korse hemen ıyı olmaya bılır benımkı esnektı rahattı ben yıne ona gore davranıcam.

@ParteMoralll canım korsenin markası ne bende almaya düşünüyorum ama hiçbi fikrim yok hangisi daha sağlıklı
Marka olarak ınan unuttum eczaneden almıştı esım ozaman cırtlıydı sadece ornek olarak atıyorum asagıya... dıger korseler cok daha sıkı ya bu daha rahattı belkı ondan sıkıntı yasamadım bılemıyorum. Yamune korse bende aldım kg verme surecım ıcın ama sımdı hemen takarmıyım bılmıyorm ozaman ona gore hareket edıcem.

Eklentiler

• 6A97BD03-D569-4359-A06B-9C4494B4C0AE.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…