2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım bı doktorunu ara istersen yada git nolur nolmaz diye

Amiin çok sağol canım benim.

Canim doktora git hemen aksatma.

O kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyo bazen o kadar ağrıyo ki uyuşuyo ağrıdan sanki

Canım hemen git hastaneye bence de...

Hanımlar bebeğiniz için unibaby ıslak mendil mi düşünüyosunuz yoksa normal pamuk alıp kendiniz ıslatmayı mı?

Canım Rabbim sabır versin sana da.hatta sana özelden yazmak istemedim ama izin vermedi mesaj kutun neden bilmiyorum bu konuda konuşmak için.bende 2017 ekim ayında kaybettim meleğimi.geçen denk geldim nisan annelerinde de aynı sorun yaşayan birisi vardı.dogduktan sonra ilik nakli olucakmış.

Hanımlar bebeğiniz için unibaby ıslak mendil mi düşünüyosunuz yoksa normal pamuk alıp kendiniz ıslatmayı mı?
2 koli stokladık unibaby, oğlumda da chiccho kullanmıştım o da güzeldi. Bi ara pamuklu mendil ve su kullandım. Çok hassas olursa yine kullanırım

Çok geçmiş olsun. Bende de aynıları oldu. Ama ben trafik kazası geçirmiştim. Bebek seninki gibi hareketliydi. Alttan muayenede de bişey bulamadılar, bebekte de her şey iyiydi. Ama yine de düşük önleyici iğneler, haplar kullandım, tamamen tedbir için, dediler. Beni 7 tane farklı doktor gördü, net sebep bulunmadı. En son rahim içi yara gebelikte çok artar, kanama yapabilir, ondandı, diye karar verdiler. Ama yoktan yere biraz da düşük iğneleri, haplari kullanmış oldum . Geçmiş olsun, yaz fıstık.

Zaten bir süre takma demiş 1 ay kadar dikişlerin iyileşsin sonra takabilirsin demiş
Hangi korseyi almıştın şimdi ben de korse düşünüyorum da bedenini nasıl ayarlıycam bilemiyorum. Mesela gebelikten önce m beden giyordum az da geniş oluyordu rahat ediyordum ama şimdi karnımdan ötürü daha geniş giyorum kaç beden almayalım

Canim ben unibaby yenidogan islak mendil aldim lazim olur diye. Baby me nin bebek temizleme pamugunu aldim birde. Yazin dogcaklari icin altini yikarim surekli. Disari cikinca islak mendil kullanirim diye dusundum..

en kötüyü söylüyorlar işte canım halbu ki olmama riski daha yüksek banada kaç tane imza attırdılar sorumluluk almamak için

Kızlar selam, benim de kasılmalarım başladı rahim agzını etkilemiyormuş ama dr yine de celestone yazdı. Bir kaç güne yaptırmama gerekiyor. Yaptıran var mı aranızda? Bir yan etkisi oldu mu? Bu arada gebelik şekerim de çıktı sanırım insüline baslayacagız

arkadasa foto attım ona benzıyordu bır zararı olmadı yanı... bence gıydıgın bedenı almalısın karın cok cabuk ınıyor canım kanama vs odemler hepsı gıdıyor.

Ben de akşam çok sıkıldım ondan olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…