- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Evet bende öyle diyorum ama içim içimi yiyor. Bebeğimi etkiliyorum böyle yaparak ama elimde değilen kötüyü söylüyorlar işte canım halbu ki olmama riski daha yüksek banada kaç tane imza attırdılar sorumluluk almamak için
Ben babyjem pamuk ve sleepy ıslak mendil aldım canım. İlk 3 ay ıslak.mendil degdrmeyi düşünmüyorum. Sonrasında ise sadece zorunlu durumlarda ıslak.mendili tercih edeceğim.Hanımlar bebeğiniz için unibaby ıslak mendil mi düşünüyosunuz yoksa normal pamuk alıp kendiniz ıslatmayı mı?
Canım benim 2 aydır falan başladı. Geçen hafta o kadar şiddetliydi acile gittim bebeğe bit sıkıntısı yokmuş çok şükür. Ama şuan daha iyiyim hafif hafif ağrıyor.Kızlar çatı ağrılarınız başladı mı?
Canım bana da 4 haziran denmişti tam bayram zamanına denk geliyor ama daha önce mi olir sonra mi olur bilmiyorum ilk doğum olduğu için. Bayram zamanida doktor bulmak sıkıntı bakalim nr zaman olacak.benimki bir hafta geriden geliyor arayı kapatmazsa ama 37 den sonra her an doğum olabilir gözüyle bakıldığı için tabi içine bayram da giriyor bizimde şansımız pek parlak değildir o konularda ahah kesn bayramda falan gelir bu bebiş dedmöyle olursa naparız acaba ya devlette yapıcam bide gerçi doktorla konuşuruz bu durumları illaki
Ya en çok ben almışım sanırım 12 kilo . Beni. Göbeğim çok cıktı 9 aylık gibiyim . 9. Ay da da 15 aylık gibi olurum heralde :))Kilonuz ne alemde ben 8 kilo almışım o kadar çikolata ve tatlıya yine az almışım son bir anda gelmesse kilolar tabi
Canım Ben e bebegin kuzulu serisi var ya onun havlusunu aldım pamuk gibi yumuşacık beğendim. Happy mom indirim bölümün de paylaşmışlar di n11 de 13 tl ye aldım.Merhabalar kizlar bebek havlusunu nerden aldiniz set olarakta olabilir tek havluda olabilir ben ozdilege baktim kumasi hic hosuma gitmedi hem %100 pamuk degildi bambu karisimliydi boyle mi olmasi gerekiyor bana cok sert geldi alanlar bir bilgi verebilirmi rica etsem ? Yada bilgisi olanlar ?
Canım ben ikeanın şifonyerini çileğin beşiğini ve tekzenden bi dolap alıcam hepsini Farklı yerlerden alıcam yani ama hepsini çok sevdimKızlar ben bebek odası için istediğim gibi bir mobilya bulamadım henüz..
Ebebek satıyor ama gittiğimde sadece Pierre Cardenin kocaman bir yatağı vardı alt açılıp yatak oluyor resmen odam kadar bir şey..
Diğerleri sepet beşikler var onlarda çok dandik gibi duruyordu..
İstediğim model hem çekmeceli hem dolaplı olsun ama çok büyük olmasın..Nasıl bulacağım bilmiyorum
Şimdilik perdelerini taktırdım bugünde halısı gelecek bakalım şekilleniyor yavaş yavaş..
Mobilya konusunda fikirlerinize açığım dolaplı ve çekmeceli normalde istemiyordum ama daha yeni taşınıyoruz evimize dolap sayısı çok az maalesef
Tamam o zaman öyle yapayım önce eczaneden böyle bir şey alayım sonra yamuna alırımarkadasa foto attım ona benzıyordu bır zararı olmadı yanı... bence gıydıgın bedenı almalısın karın cok cabuk ınıyor canım kanama vs odemler hepsı gıdıyor.
Yani kaçıncı haftada doğum tarihin belirlenecek?Bugun doktora gıttık mınık kızım iyiydi çok şükür
Bırdaha 32 . Haftada gıdıcem randevuya sonrasını ıkı hafta seklınde al dedı 34-36 sonra kı gidecegım 38 ınsallah doğum❤
Sonra kı randevu da dogum ıcın günüm ayarlancak muhtemelen 27 mayıs olacak❤
Doktor bakarken oyle bır vuruyor kı doktorun cıhazı hopluyordu
Idrar konusunda burda konuşmuştuk enfeksıyon yokmuş oyuzden ılac vermedi kum dokuyorum kesın herzaman kı gıbıama doğal bısey onerdı alıcam eczaneden... bu konu cok canımı yakıyor sancısı cok kötü
Bu arada kafası asagı pozısyonu almış degısırmı bılmem dedı....
Bizde durum bu hayırlısıyla dogum zaamanlarına bır gelsek ahhh
Canım seni korkutmak istemem riskli dönemlerdeyiz biraz nişan falanda olabilir kasılmamda var biraz diyorsun.tabi sen kendin daha iyi bilirsin ama işten bir iki saat erken çıkma şansın varsa bi görün derim.Yarın gitçem işe geldim maalesef
Canım ya şifonyeri paylaşır mısın? Ben sadece şifonyer alacağım ama daha bakmaya bile fırsat olmadıCanım ben ikeanın şifonyerini çileğin beşiğini ve tekzenden bi dolap alıcam hepsini Farklı yerlerden alıcam yani ama hepsini çok sevdim ☺
Canim bebegin hareketli olmasindan ziyade kalp atisindaki duzene bakilmasi gerek. Korkutmak istemiyorum ama nst ye girip muayene olman gerek.Hareket ediyor yarın gideyim dedim
Canım ben ikeanın şifonyerini çileğin beşiğini ve tekzenden bi dolap alıcam hepsini Farklı yerlerden alıcam yani ama hepsini çok sevdim ☺
hepsı hamılelıkten herhangı bır sorununuz yoksa onlar gelıp gecıcı agrılar ınsallahO kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyo bazen o kadar ağrıyo ki uyuşuyo ağrıdan sanki
bende var bılıyorsunTamam o zaman öyle yapayım önce eczaneden böyle bir şey alayım sonra yamuna alırım
32haftada bellırlıcez gununu ama dun 27sı olur dıye konustuk yanı 38. Haftada ınsallahYani kaçıncı haftada doğum tarihin belirlenecek?
canım ben çilekten bunu aldım sana da fikir olsunÇileğin beşiği nasıl canım ?
Model var mı elinde hiç bana da yakın ama hiç gidip görmedim..
Kalitelimi bilemiyorum sadece kataloglarda felan denk geldim..
Olmadı bende parça parça alırım artık
Tuh ya kacirmisim onu oralari da takip ediyorum. oysaki 2 tane istiyorum havlu bulursam ben bakalim arastiriyorumCanım benim 2 aydır falan başladı. Geçen hafta o kadar şiddetliydi acile gittim bebeğe bit sıkıntısı yokmuş çok şükür. Ama şuan daha iyiyim hafif hafif ağrıyor.
Canım bana da 4 haziran denmişti tam bayram zamanına denk geliyor ama daha önce mi olir sonra mi olur bilmiyorum ilk doğum olduğu için. Bayram zamanida doktor bulmak sıkıntı bakalim nr zaman olacak.
Ya en çok ben almışım sanırım 12 kilo . Beni. Göbeğim çok cıktı 9 aylık gibiyim . 9. Ay da da 15 aylık gibi olurum heralde :))
Canım Ben e bebegin kuzulu serisi var ya onun havlusunu aldım pamuk gibi yumuşacık beğendim. Happy mom indirim bölümün de paylaşmışlar di n11 de 13 tl ye aldım.
Çok heyecanlı.. ben de bugün 30. Haftaya girdim. Belki 32. Hafta kontrolümde bana da söylerler tarihi :)hepsı hamılelıkten herhangı bır sorununuz yoksa onlar gelıp gecıcı agrılar ınsallah
bende var bılıyorsun
ben ama en cok zayıflama surecım ıcın aldım sonucta sekıl veren bır korse hem bel ıcın faydalı vs... hemen onu takarmıyım bılemıyorum dogumdan sonra anlarım. Bende duruma gore davranıcam olmadı bu cırtlı gıbı takıcam.
32haftada bellırlıcez gununu ama dun 27sı olur dıye konustuk yanı 38. Haftada ınsallah
Cok zor geliyor bana bazen bu huyum resmen hastalik gibi 2 gunluhune biyere gidecek olsam bile en luzumsuz seye kadar yanimda tasiyorum ararimda bulamam diyeBende oyleyim aslinda. Bazi ise yaramicak seyler var arkadaslarimdan tuyolari aldim azaltmaya calisiyorum. Yoksa cok temkinliyimdir. Hemde stokcu
Kuzum hamileyken olmadi bende oncesinde vardi bu durum hatta bu simiti hamilelikten once almistim benim cocukken olmus o kirilma dedigim ortopedist yapilacak birsey yok boyle devam edeceksiniz hamilelige bir etkisi olmaz demisti ama agri siddetlendi istebornozu carters aldım ınce havlusunun markasını unuttum carsıdan aldım yumusak begendım yoksa ozdılege bakacaktım.
ayyy allah kolaylık versın dustunmu dedı doktor ben dustum hamıleyken ama yan dustum oyle popo ustu degıl hıc sanmıyorum yanı... ınsallah bıtınce gecer yaa senın ıcın cok zormuş
bende aşı da yaptırmayınca gobek atacaktım neyse kı kurtuldum
ahh bana da yaaaa of of emzırırken de baya olmazsın dedıler emzırıyordum ama 6.ay hemen oldumyıne basa donerızz cılemızz buuu bızımm
ben yıkandım odamda kı banyoda annem yardım ettı cok rahatlamıştım hemde süt ıcınde ıyıymıs gogusler rahatlıyor benım kuzenın sutu gelmemıstı evde banyodan sonra geldı bu arada aklınızda olsun...bebısı de yıne eve gelınce hafıften yıkarım zaten oyle aman aman ayrıntılı yıkama degıl Ahh ev mis kokacak misss tum ev bebek kokacak ınsallahhhh
Hastane cantasi icin bir tane dandik bende alacagim hani unutulsa falan bile sorun olmaz olmazsa lceye bakayim bendeBende almadim daha havlu bir buyuk bir ufak buldugumda alacagim bende.bir tanede belki waikikide 15 liraya dusenlerden alirim hastane isterse oradan kan vs oluyor atiliyor diye
Onu yapma. Doktorum dedi ki, düşmeyecek çocuğu düşer hâle getirirsin, eğer çocuğa bişey oldu diye kendini kasarsan vücudunda bir hormon salgilanacak, o hormonun fazla salgılanması yüzünden sağlıklı bebeğini kaybedersin. O gün bugün ufak tefek sıkıntı olduğunda da bebekle ilgili ,takılmaması öğrendim. Topluyor çünkü kendini , ben mutlu olunca, iyi beslenme, sen de moralini yüksek tut kuzum.Ben de akşam çok sıkıldım ondan olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?