2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hanımlar bebeğiniz için unibaby ıslak mendil mi düşünüyosunuz yoksa normal pamuk alıp kendiniz ıslatmayı mı?
Ben babyjem pamuk ve sleepy ıslak mendil aldım canım. İlk 3 ay ıslak.mendil degdrmeyi düşünmüyorum. Sonrasında ise sadece zorunlu durumlarda ıslak.mendili tercih edeceğim.

Kızlar ben bebek odası için istediğim gibi bir mobilya bulamadım henüz..
Ebebek satıyor ama gittiğimde sadece Pierre Cardenin kocaman bir yatağı vardı alt açılıp yatak oluyor resmen odam kadar bir şey..
Diğerleri sepet beşikler var onlarda çok dandik gibi duruyordu..

İstediğim model hem çekmeceli hem dolaplı olsun ama çok büyük olmasın..Nasıl bulacağım bilmiyorum

Şimdilik perdelerini taktırdım bugünde halısı gelecek bakalım şekilleniyor yavaş yavaş..
Mobilya konusunda fikirlerinize açığım dolaplı ve çekmeceli normalde istemiyordum ama daha yeni taşınıyoruz evimize dolap sayısı çok az maalesef

Eklentiler

• 3BB72438-1925-4BDD-8D1F-7AF133DEAE35.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar çatı ağrılarınız başladı mı?
Canım benim 2 aydır falan başladı. Geçen hafta o kadar şiddetliydi acile gittim bebeğe bit sıkıntısı yokmuş çok şükür. Ama şuan daha iyiyim hafif hafif ağrıyor.
Canım bana da 4 haziran denmişti tam bayram zamanına denk geliyor ama daha önce mi olir sonra mi olur bilmiyorum ilk doğum olduğu için. Bayram zamanida doktor bulmak sıkıntı bakalim nr zaman olacak.
Kilonuz ne alemde ben 8 kilo almışım o kadar çikolata ve tatlıya yine az almışım son bir anda gelmesse kilolar tabi
Ya en çok ben almışım sanırım 12 kilo . Beni. Göbeğim çok cıktı 9 aylık gibiyim . 9. Ay da da 15 aylık gibi olurum heralde :))
Canım Ben e bebegin kuzulu serisi var ya onun havlusunu aldım pamuk gibi yumuşacık beğendim. Happy mom indirim bölümün de paylaşmışlar di n11 de 13 tl ye aldım.

Canım ben ikeanın şifonyerini çileğin beşiğini ve tekzenden bi dolap alıcam hepsini Farklı yerlerden alıcam yani ama hepsini çok sevdim

arkadasa foto attım ona benzıyordu bır zararı olmadı yanı... bence gıydıgın bedenı almalısın karın cok cabuk ınıyor canım kanama vs odemler hepsı gıdıyor.
Tamam o zaman öyle yapayım önce eczaneden böyle bir şey alayım sonra yamuna alırım

Yani kaçıncı haftada doğum tarihin belirlenecek?

Canım ben ikeanın şifonyerini çileğin beşiğini ve tekzenden bi dolap alıcam hepsini Farklı yerlerden alıcam yani ama hepsini çok sevdim ☺
Canım ya şifonyeri paylaşır mısın? Ben sadece şifonyer alacağım ama daha bakmaya bile fırsat olmadı

Strongmom_ doktorlar tüm ihtimalleri söylemek zorundalar canım.beni yanlış anlama ne olur ama keşke genetik testi yatırsaydın.istanbulda da ücretsiz yapan hastane varmış.için rahat ederdi en son zamanlarının keyfini çıkarırdın.acabalar soru işaretleri nedemek biliyorum.prensesim gayet sağlıklı buna inanıyorum ben.saglikla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Canım ben ikeanın şifonyerini çileğin beşiğini ve tekzenden bi dolap alıcam hepsini Farklı yerlerden alıcam yani ama hepsini çok sevdim ☺

Çileğin beşiği nasıl canım ?
Model var mı elinde hiç bana da yakın ama hiç gidip görmedim..
Kalitelimi bilemiyorum sadece kataloglarda felan denk geldim..
Olmadı bende parça parça alırım artık

O kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyo bazen o kadar ağrıyo ki uyuşuyo ağrıdan sanki
hepsı hamılelıkten herhangı bır sorununuz yoksa onlar gelıp gecıcı agrılar ınsallah
Tamam o zaman öyle yapayım önce eczaneden böyle bir şey alayım sonra yamuna alırım
bende var bılıyorsun
ben ama en cok zayıflama surecım ıcın aldım sonucta sekıl veren bır korse hem bel ıcın faydalı vs... hemen onu takarmıyım bılemıyorum dogumdan sonra anlarım. Bende duruma gore davranıcam olmadı bu cırtlı gıbı takıcam.
Yani kaçıncı haftada doğum tarihin belirlenecek?
32haftada bellırlıcez gununu ama dun 27sı olur dıye konustuk yanı 38. Haftada ınsallah

Çileğin beşiği nasıl canım ?
Model var mı elinde hiç bana da yakın ama hiç gidip görmedim..
Kalitelimi bilemiyorum sadece kataloglarda felan denk geldim..
Olmadı bende parça parça alırım artık
canım ben çilekten bunu aldım sana da fikir olsun

Eklentiler

• 20.24.1020.00_2.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 43
Tuh ya kacirmisim onu oralari da takip ediyorum. oysaki 2 tane istiyorum havlu bulursam ben bakalim arastiriyorum

Çok heyecanlı.. ben de bugün 30. Haftaya girdim. Belki 32. Hafta kontrolümde bana da söylerler tarihi :)

Bende oyleyim aslinda. Bazi ise yaramicak seyler var arkadaslarimdan tuyolari aldim azaltmaya calisiyorum. Yoksa cok temkinliyimdir. Hemde stokcu
Cok zor geliyor bana bazen bu huyum resmen hastalik gibi 2 gunluhune biyere gidecek olsam bile en luzumsuz seye kadar yanimda tasiyorum ararimda bulamam diye

Kuzum hamileyken olmadi bende oncesinde vardi bu durum hatta bu simiti hamilelikten once almistim benim cocukken olmus o kirilma dedigim ortopedist yapilacak birsey yok boyle devam edeceksiniz hamilelige bir etkisi olmaz demisti ama agri siddetlendi iste carters bana cok pahali geliyor birde bornoz alma dediler bana ilk zaman icin sadece havlu bakayim diyorum

Bende almadim daha havlu bir buyuk bir ufak buldugumda alacagim bende.bir tanede belki waikikide 15 liraya dusenlerden alirim hastane isterse oradan kan vs oluyor atiliyor diye
Hastane cantasi icin bir tane dandik bende alacagim hani unutulsa falan bile sorun olmaz olmazsa lceye bakayim bende

Ben de akşam çok sıkıldım ondan olabilir belki
Onu yapma. Doktorum dedi ki, düşmeyecek çocuğu düşer hâle getirirsin, eğer çocuğa bişey oldu diye kendini kasarsan vücudunda bir hormon salgilanacak, o hormonun fazla salgılanması yüzünden sağlıklı bebeğini kaybedersin. O gün bugün ufak tefek sıkıntı olduğunda da bebekle ilgili ,takılmaması öğrendim. Topluyor çünkü kendini , ben mutlu olunca, iyi beslenme, sen de moralini yüksek tut kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…