2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kiz ben ayna ile bakarken bile zorlaniyorum h8c ugrasamiyorum valla kuafore gidiyorum tak tak bitiyor

Ben yasamadim zaten normal dogumda yapmadim ama annem yasamis hala ugrasiyor yirtik cok olmus iyice firlamis cikmis bide dikisler en cok oranin acisini cektim der
ille de normal doğum takıntım yok ama benim sekiz yaşında bir kardeşim var annem sezaryen dikişlerini çok zor toparlayabildi hala da soğuk alınca soğuk suya falan girince ağrır sızlar vs. ondan fobi oluştu, hep gözümün önünde yaşanan bir süreç olduğu için. bakacağız artık doktor ne derse. sağol bilgi için.

Çileğin beşiği nasıl canım ?
Model var mı elinde hiç bana da yakın ama hiç gidip görmedim..
Kalitelimi bilemiyorum sadece kataloglarda felan denk geldim..
Olmadı bende parça parça alırım artık
Benim alıcaklarım bunlar canım

Eklentiler

• 2D3A9A43-603A-420E-8606-F916F64F01B1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 61B3F6FA-88EE-491F-A278-351D67AEB7F3.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 50
  • E00D5592-779A-4299-9EEC-FB8B4487154E.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 72F6989F-315F-4A38-8560-6C1F830CFAED.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 43
ishal de çok kötüdür eminim ama en azından acısı yok. bu zonklamaktan uyutmuyor insanın başını ağrıtıyor. diş ağrısına benzer verdiği rahatsızlık.

boyun dediğimiz yer çene altı kısım ya. biz de bilmiyoruz nasıl çıktığını. benim tırnaklarım da acaip uzuyor mesela.

Arkadaşlar idrarında eritrosit çıkan bir iki kişi vardı sonrasında dahiliye ye mi gittiniz ürolojiye mi ?
bende geçen sefer kristal çıkmıştı şimdi eritrosit çıktı bişey cekip böbreklerime bakilamayacagı için dahiliye görsün dedi doktor.

Bugün sağlık ocağındaki ebeyle görüştüm şeker yüklemesi için doktorun grm belirtmesi lazımmış sağolsun benim doktorum aşırı ilgisiz olduğundan bu konuları hiç söylemedi zaten değiştiriyorum iki farklı doktora randevu aldım 10gün arayla gidicem kimden memnunsam ona devam edicem tabi bir kerede karar vermek zor olacak ama iki doktor içinde olumlu yorumlar var bakalım salı günü ilkine gideceğim ona sorucam kaç gramlık içeyim diye

Bazi doktorlar sadece lafta doktor gercekten saglik ocagindaki bazi ebeler doktorlardan daha iyi

Ishal ve kabiz iiisinide yasamis biri olarak suan yok cok sükür kabız her türlü sollar onun agrisi hicbirseye benzemiyor

Kısmet bakalım ne zaman gelicek bizim doktor genelde bir yere girmiyormuş bayramda ama bakalım

Ishal ve kabiz iiisinide yasamis biri olarak suan yok cok sükür kabız her türlü sollar onun agrisi hicbirseye benzemiyor
tabii canım kıyaslanmaz bile. insanı hayattan nefret ettiriyor. tuvaletten çıkınca bitiyor öbürü ama bu öyle mi. sen kayısıyı suya koyma işine devam ediyor musun? bildiğimiz kuru kayısı diy mi?

canım kum döküyosan ondan dolayı da eritrosit çıkar istersen ürolojiye bi git ultrasonla böbreklerine bakar ihtiyaç olursa bikaç tahlil ister bana sorarsan dahiliyeden daha iyi olur ama yinede sen bilirsin.

Bazi doktorlar sadece lafta doktor gercekten saglik ocagindaki bazi ebeler doktorlardan daha iyi
Aynen canım hatta ben sgkdaki doktorlardan bile daha memnun kaldım rapor için gittiğimde daha ilgili davranmışlardı 1 doktor hariç riskli durum olmasa gidip sigortada doğururum hatta bir arkadaş diyordu özele doğurmak için okadar para vereceğime gider sigortada doğurur koluma bilezik alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…