- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Amin İnşâAllah canım. Bilmek istemiyorum o yüzden umutla bekliyorum sağlıkla doğacağı günüStrongmom_ doktorlar tüm ihtimalleri söylemek zorundalar canım.beni yanlış anlama ne olur ama keşke genetik testi yatırsaydın.istanbulda da ücretsiz yapan hastane varmış.için rahat ederdi en son zamanlarının keyfini çıkarırdın.acabalar soru işaretleri nedemek biliyorum.prensesim gayet sağlıklı buna inanıyorum ben.saglikla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Aynen canım şimdi biraz daha iyiyim bol dua rahatlatıyor dualarınızı esirgemeyinsıkıntı yapma canım zaten şu saatten sonra ne gelir ki elden boşu boşuna kendini üzme bebişte üzülür
Rabi dolabın ismi. Çileğin beşiği hakkında hiç bilgim yok netten görüp beğendim bide çok uygun 600 lira gidip bakıcam haftaya mağazasına.tekzen dolabın ismi zenio mu feeling? çilek'in beşiğinin tek yanı çıkıyor mu?
Yok canım aslında şöyle bu dolap baya bi küçük fotoda böyle gözüktüğüne bakma ölçülerini görünce şok oldum eni mesela 1.40 baya dar yani ama bebeğe yeter diye takmıyorum küçük olmasınıDolapla cekmece cok guzelmis bu dolap sadece bebege cok degilmi baya buyuk cunku biz ben esim bebek kullanicaz boyle bir dolabi
Doktorlar hersey iyi giderken bile herzaman bir olasılık var biliyorsun dimi diyorlar aklinda olmayani aklina sokuyorlar bunuda yapmak zorundalar sonradan sikayet almamak icinEvet bende öyle diyorum ama içim içimi yiyor. Bebeğimi etkiliyorum böyle yaparak ama elimde değil
Aaaa resimde buyuk duruyor biz yeni dolap aldik 2.40 ona benziyorda cok buyuk geldi bianYok canım aslında şöyle bu dolap baya bi küçük fotoda böyle gözüktüğüne bakma ölçülerini görünce şok oldum eni mesela 1.40 baya dar yani ama bebeğe yeter diye takmıyorum küçük olmasını
Canım benim eşyalarım şu şekilde Babymall’den aldım markası da Piere Cardin ;Kızlar ben bebek odası için istediğim gibi bir mobilya bulamadım henüz..
Ebebek satıyor ama gittiğimde sadece Pierre Cardenin kocaman bir yatağı vardı alt açılıp yatak oluyor resmen odam kadar bir şey..
Diğerleri sepet beşikler var onlarda çok dandik gibi duruyordu..
İstediğim model hem çekmeceli hem dolaplı olsun ama çok büyük olmasın..Nasıl bulacağım bilmiyorum
Şimdilik perdelerini taktırdım bugünde halısı gelecek bakalım şekilleniyor yavaş yavaş..
Mobilya konusunda fikirlerinize açığım dolaplı ve çekmeceli normalde istemiyordum ama daha yeni taşınıyoruz evimize dolap sayısı çok az maalesef
Benim bi arkadaşımın esi kuafordu hamilelikte hergün renk degistirdi resmen ama ben boyatmam emzirmeyi bilemem ama gerci beyazim yok belki olsa boyatabilirdim benim doktorum yiyecege falan hic karismaz ama bu tarz seylere o da karsiBugün şeker yüklemesi sonrası kontrolüm vardı hızlı ve çok kilo almama ve şekere yatkınlık olduğu halde çıkmadı çıkar diye düşünüyodum. Doktoruma saç boyamayı sordum kendisi de hiç boyamamış biri olarak kesinlikle dedi hatta emzirirken bile ben önermiyorum dedi. Kimi doktor bi zararı olmadığını düşünür ama ben boyatma derim dedi
Bizim burdaki ssknin hem.doktorlari hem ebeleri cok kaba hamilelere kufurler mi dersin azarlayanmi dersin yapamam ben yani bana o halimde biri bagirirsa o sinirle adam oldurebilirimAynen canım hatta ben sgkdaki doktorlardan bile daha memnun kaldım rapor için gittiğimde daha ilgili davranmışlardı 1 doktor hariç riskli durum olmasa gidip sigortada doğururum hatta bir arkadaş diyordu özele doğurmak için okadar para vereceğime gider sigortada doğurur koluma bilezik alırım
Yok canım yanıltmaca hep bunlarAaaa resimde buyuk duruyor biz yeni dolap aldik 2.40 ona benziyorda cok buyuk geldi bian
Aynen ben de böyle daha kolay takılan cırt cırtlı bişey alayım sonra ötekini alırımhepsı hamılelıkten herhangı bır sorununuz yoksa onlar gelıp gecıcı agrılar ınsallah
bende var bılıyorsun
ben ama en cok zayıflama surecım ıcın aldım sonucta sekıl veren bır korse hem bel ıcın faydalı vs... hemen onu takarmıyım bılemıyorum dogumdan sonra anlarım. Bende duruma gore davranıcam olmadı bu cırtlı gıbı takıcam.
32haftada bellırlıcez gununu ama dun 27sı olur dıye konustuk yanı 38. Haftada ınsallah
Kuru kayisiyi suya koyuyorum geceden sabah kalktigimda boyle pelte gibi oluyor o once kayisilari yiyorum sonra suyu iciyorum canim miden bulanmayacaksa baya bir faydasi oluyor ben birakmadim onu ama hergun yapmiyorum artik birde o bolgeye azcik zeytinyagi surebilirsin agriyi hafifletiyor ekstra olarak hic duzelme olmuyorsa bana ilac vermisti doktorum bir iki kere onla ciktim sonra duzene girdi arti herkes solemistir ama ben su ve hareketin hepsinden cok faydasini gordum 3 lt su 40 dk yürüyüs yapiyorum bazen daha cok tabi artik dinlene dinlene yapiyorum o ayritabii canım kıyaslanmaz bile. insanı hayattan nefret ettiriyor. tuvaletten çıkınca bitiyor öbürü ama bu öyle mi. sen kayısıyı suya koyma işine devam ediyor musun? bildiğimiz kuru kayısı diy mi?
Canım ben devlete gittiğimde kapıdan girerken ağlamaya başlıyorum zaten o kalabalık mı artık bu rapor durumunun yormasımıdır bilmem ağlaya ağlaya girip ağlaya ağlaya çıkıyorum oyüzden bişi diyemiyorlar zaten şimdi raporun yenilenmesine 15 gün kaldı şimdiden stres yapıyorum son olacak inşallah artık Doğum iznine ayrılırımBizim burdaki ssknin hem.doktorlari hem ebeleri cok kaba hamilelere kufurler mi dersin azarlayanmi dersin yapamam ben yani bana o halimde biri bagirirsa o sinirle adam oldurebilirimbu yuzden devlette yapamam kesinlikle ama iyi olsaydi asla ozele gitmezdim ozeldeki doktordanda cok memnun oldugum solenemez yani tek artisi guler yüzü olabilir
Bebekte kucucuk belli bir zaman sizi toparlarsin yeter belki sonra baska birsey alirsinizYok canım yanıltmaca hep bunlareşim bi baktı ölçülerine bu küçücük dedi bana duvarda gösterdi oha dedim baya küçükmüş ama sonra başka dolap beğenemedim genede bundan vazgeçmedim bunu istiyorum bebeğin kıyafetlerini alsın yeter
Dolabının içi var mı canım raf düzeniBenim alıcaklarım bunlar canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?