2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin İnşâAllah canım. Bilmek istemiyorum o yüzden umutla bekliyorum sağlıkla doğacağı günü

Dolapla cekmece cok guzelmis bu dolap sadece bebege cok degilmi baya buyuk cunku biz ben esim bebek kullanicaz boyle bir dolabi
Yok canım aslında şöyle bu dolap baya bi küçük fotoda böyle gözüktüğüne bakma ölçülerini görünce şok oldum eni mesela 1.40 baya dar yani ama bebeğe yeter diye takmıyorum küçük olmasını

Kızlar kan sonuçlarınız nasıl çıkıyor ? Benim üre ve kreatinin hep düşük doktorum normal diyor. Yarın şeker yükleme yapılacak saat kaçta gitmem laxım acaba aç karnına mı içiliyor sabahları çok bulantım oluyor ilkin aç kan vercez galiba sonra şekerli suyu içip mi veriliyor? Korkuyorum midem çok kötü

Evet bende öyle diyorum ama içim içimi yiyor. Bebeğimi etkiliyorum böyle yaparak ama elimde değil
Doktorlar hersey iyi giderken bile herzaman bir olasılık var biliyorsun dimi diyorlar aklinda olmayani aklina sokuyorlar bunuda yapmak zorundalar sonradan sikayet almamak icin ben bebisinin iyi olduguna kalpten inaniyorum. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın insallah hala oluyorsa haftan ilerledi cunku istersen fetal dnayi birdaha düsün en azindan icin rahatlar yada dusunmemeye calis kuzum stres bebegin en buyuk dusmsni

Bugün şeker yüklemesi sonrası kontrolüm vardı hızlı ve çok kilo almama ve şekere yatkınlık olduğu halde çıkmadı çıkar diye düşünüyodum. Doktoruma saç boyamayı sordum kendisi de hiç boyamamış biri olarak kesinlikle dedi hatta emzirirken bile ben önermiyorum dedi. Kimi doktor bi zararı olmadığını düşünür ama ben boyatma derim dedi

Aaaa resimde buyuk duruyor biz yeni dolap aldik 2.40 ona benziyorda cok buyuk geldi bian

Canım benim eşyalarım şu şekilde Babymall’den aldım markası da Piere Cardin ;
Karyola +Dolap 3.500 liraya filan geldi

Eklentiler

• 3260245E-41DB-48D6-87BB-6AD9F67B12C5.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 3F24E616-35C2-4758-87C4-934CA8F999C7.webp
    19 KB · Görüntüleme: 43
Benim bi arkadaşımın esi kuafordu hamilelikte hergün renk degistirdi resmen ama ben boyatmam emzirmeyi bilemem ama gerci beyazim yok belki olsa boyatabilirdim benim doktorum yiyecege falan hic karismaz ama bu tarz seylere o da karsi

İkinci bebeğini bekleyen anneler sizde de kardeşlik bağı nasıl olacak alışacaklarmı isteyeceklermi evde bu heyecanları da yaşıyormusunuz
Benim oğlum çok uysal bi çocuk 7 yaşında şimdi kardeşim lafını düşürmüyor dilinden ama doğunca ne olacak acaba bebeğe kendimi kaptırıp ihmal edermiyim neyseki tam okul tatiline denk geliyor birlikte bakarsak daha ısınır gibi geliyor birde kız olduğunu öğrenince çokta mutlu olmamıştı şimdi küçük elbise görse toka görse alalım diyor inşallah ihmal edildiğini düşünüp üzülmezler

Bizim burdaki ssknin hem.doktorlari hem ebeleri cok kaba hamilelere kufurler mi dersin azarlayanmi dersin yapamam ben yani bana o halimde biri bagirirsa o sinirle adam oldurebilirim bu yuzden devlette yapamam kesinlikle ama iyi olsaydi asla ozele gitmezdim ozeldeki doktordanda cok memnun oldugum solenemez yani tek artisi guler yüzü olabilir

Boyayla kına aynı değil tabi boyayı solumak zaten başlı başına kötü fakat bir yakınım saçına kına yakmıştı gebeyken ve oğlunun saçı renkli renkli oldu pişmanlık yaşadı sonra sabredin boyamayın görünüm den önemlisi kimyasala maruz kalmasın bebekler

Aaaa resimde buyuk duruyor biz yeni dolap aldik 2.40 ona benziyorda cok buyuk geldi bian
Yok canım yanıltmaca hep bunlar eşim bi baktı ölçülerine bu küçücük dedi bana duvarda gösterdi oha dedim baya küçükmüş ama sonra başka dolap beğenemedim genede bundan vazgeçmedim bunu istiyorum bebeğin kıyafetlerini alsın yeter

Aynen ben de böyle daha kolay takılan cırt cırtlı bişey alayım sonra ötekini alırım

Kızlar bu aliexpressden çanta alanlara bir sorum olacak. Ben çantayı sipariş vereli 1 ay oldu halâ gelmedi. Satıcıyla dün iletişime geçtim yanlış adrese gönderdiklerini söyleyip özür dilediler ve tartışma açarsam eğer paramı iade edeceklerini söylediler. Bende az önce tartışmayı açtım. Şuan çantasız kaldım diye üzülüyorum aynı çantayı instagram sayfaları 150 TL ye satıyorlar ben 92 TL ye sipariş vermiştim. Sizler AliExpress’den hangi satıcıdan aldınız çantalarınızı. Tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum. Yada aranızda instagramdan uygun fiyata bu çantayı alıp memnun kalanınız varmı? Sayfa ismini öğrenebilirmiyim?

tabii canım kıyaslanmaz bile. insanı hayattan nefret ettiriyor. tuvaletten çıkınca bitiyor öbürü ama bu öyle mi. sen kayısıyı suya koyma işine devam ediyor musun? bildiğimiz kuru kayısı diy mi?
Kuru kayisiyi suya koyuyorum geceden sabah kalktigimda boyle pelte gibi oluyor o once kayisilari yiyorum sonra suyu iciyorum canim miden bulanmayacaksa baya bir faydasi oluyor ben birakmadim onu ama hergun yapmiyorum artik birde o bolgeye azcik zeytinyagi surebilirsin agriyi hafifletiyor ekstra olarak hic duzelme olmuyorsa bana ilac vermisti doktorum bir iki kere onla ciktim sonra duzene girdi arti herkes solemistir ama ben su ve hareketin hepsinden cok faydasini gordum 3 lt su 40 dk yürüyüs yapiyorum bazen daha cok tabi artik dinlene dinlene yapiyorum o ayri

Canım ben devlete gittiğimde kapıdan girerken ağlamaya başlıyorum zaten o kalabalık mı artık bu rapor durumunun yormasımıdır bilmem ağlaya ağlaya girip ağlaya ağlaya çıkıyorum oyüzden bişi diyemiyorlar zaten şimdi raporun yenilenmesine 15 gün kaldı şimdiden stres yapıyorum son olacak inşallah artık Doğum iznine ayrılırım

Bebekte kucucuk belli bir zaman sizi toparlarsin yeter belki sonra baska birsey alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…