2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben almadım fakat şu termoslu okul çantası gibi olan modeli bazı sayfalarda 99 düştü yazıyordu kargoyla 110 falana gelir ordan bak bence

Canım özelden yazdım sana bi bakarmısın belki yazabilirsin sende.

Evet en son cok sorun yasadin insallah bu sefer tereyagindan kil ceker gibi halledersin ne ugrastiriyorlarsa seni sanki iyi olsan rapor alcaksin ya benim arkadasimin hicbirseyi yoktu yine senden kolay rapor aliyordu zeynep kamilden hastaneye doktora gore cok farkediyor saniyorum

Ben almadım fakat şu termoslu okul çantası gibi olan modeli bazı sayfalarda 99 düştü yazıyordu kargoyla 110 falana gelir ordan bak bence
Sağol canım araştırma içerisindeyim bakalım aliexpressdeki çok hoşuma gitmişti burdan alan arkadaşlarda memnun kalınca .

Ben aliekspresten aldim satici adi popcorn hic sikinti yasamadim 15 gun sonra elimdeydi sadece adresi eksik yazdigimdan canta pttde bekliyordu bize cok yakindi inip aldim okadar 70 tlye almistim ben daha ozaman ilk 3 ayim bile dolmamisti

Feeling07 senin ve kaynanamın sayesinde fikrimi tekrar değiştirdim şfonyer yaptırcam acaba çekmecelerini küçük mü büyük mü tercih etmeliyim ?? Kendim yaptırcam ya onu değişebilirim

Sağol canım araştırma içerisindeyim bakalım aliexpressdeki çok hoşuma gitmişti burdan alan arkadaşlarda memnun kalınca .
inşallah canım şimdiden başladım duaya
canım bak düz renginde var

Eklentiler

• 5CF82742-A869-479F-BE1F-F29E474254BF.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 41
Amin İnşâAllah canım. Bilmek istemiyorum o yüzden umutla bekliyorum sağlıkla doğacağı günü
Canim doktorlar ihtimalleri soyluyor sadece canini sıkmamaya calis. Ihtimalin yuksek olmasi bile kesin olcak anlamina gelmiyor. Cogu doktor bu testlere karsi hatta. Kimin ne yasayacagi belli degil yani hepimiz ayni sartlardayiz. Iyi dusun iyi olsun.

Hepsiburada da gördüm ben ,fiyatı da uygun bir bak istersen

Eklentiler

• 92ADED5D-BC94-48B4-9C02-0FD880A230D6.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 42
Sağol canım umutlu olmak istiyorum test yaptırırsam Allah korusun kötü sonuç çıkarsa umudum kırılır diye korkuyorum. Nasip Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın. 7. Yılda geldi minik mucizem umut oldu bana

Amin canım İnşâAllah iyi olacak. Benim anlamadığım doktor ikili teste karşıydı şimdi sürekli onu dile getiriyor. Söyledim de kapatalım bu konuyu diye ama yok. Hala niye yaptırdın diyor bende yine olsa yine yaptırırım diyorum delisin sen diyo

Feeling07 senin ve kaynanamın sayesinde fikrimi tekrar değiştirdim şfonyer yaptırcam acaba çekmecelerini küçük mü büyük mü tercih etmeliyim ?? Kendim yaptırcam ya onu değişebilirim
Canım dolabın linkini attım ama geçiçi olarak temin edilememektedir diyor şok oldum hiç böyle bişey dememişti aylardır bakıyodum

Bende alamadim o cantadan. Aliexpresteki bazi cantalar kalitesiz gozuktu hangi saticidan alacagimi bilemedim. Instagramda 250 tl den asagi fiyat yok. 99 dedikleri cok uyduruk. Simdi siparis versek cocuk dogana kadar anca gelir

Allah korusun dogumdan sonra bisey ciksa niye soylemedin diyecekleri icin doktorlar herseyi soyluyor. Benim iki kaybim var ikisinde de tum testlerim temiz cikmisti. Sonradan neler oldu neler..Kismet bu isler. Allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Parlaklik icinde canini sıkma sonradan kayboluyor genelde.

canım kum döküyosan ondan dolayı da eritrosit çıkar istersen ürolojiye bi git ultrasonla böbreklerine bakar ihtiyaç olursa bikaç tahlil ister bana sorarsan dahiliyeden daha iyi olur ama yinede sen bilirsin.

Pazartesi gideceğim canım bugün gidecektim doktor yoktu çıkmıştı.

Ozaman hep mutlu ve iyi olmaya mucizen icin mecbursun canim. Ne gelirse Allahtan boynumuz kildan ince hepimizin yavrulari sag salim gelsin

Çok heyecanlı.. ben de bugün 30. Haftaya girdim. Belki 32. Hafta kontrolümde bana da söylerler tarihi :)
sezryanmı olacaksın? Oyleyse belırlı olur normal dogumsa olmaz :)
Bılıyorum canım allah kolaylık versın....
Bornozu hosuma gıttı dıye aldım yoksa tek normal havlusu da var onuda aldım :) bornoz zaten hemen kullanmıcam 9ay 1yasında ancak olur :)))

Rabi dolabın ismi. Çileğin beşiği hakkında hiç bilgim yok netten görüp beğendim bide çok uygun 600 lira gidip bakıcam haftaya mağazasına.

Ben baktım canım gayet güzel fotoğrafta ki gibi eksiği yok gayet hoş. Beşik yatak cibinlik uyku seti herşey dahil 1500 e yakin bir fiyat oluyor sanırım.. not almıştım ama yanımda yok şuan.

Bende vardı epitel ve erıtsosıt doktor hıc bısey vermedı boool su ıc dedı enfeksıyon olmadıgı ıcın bebege bır zararı yokmus. Bıtkısel bır ılc tavsıye ettı onu alıcam ıcıcem... senın yenıden mı tekrarladı?

Buyuk aldin ozaman sen ben kucuk sandim bana alma dediler israrla bende bulursam set alirim diyordum icime sinen birsey olmayinca tek havluda karar kildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…