Ben almadım fakat şu termoslu okul çantası gibi olan modeli bazı sayfalarda 99 düştü yazıyordu kargoyla 110 falana gelir ordan bak benceKızlar bu aliexpressden çanta alanlara bir sorum olacak. Ben çantayı sipariş vereli 1 ay oldu halâ gelmedi. Satıcıyla dün iletişime geçtim yanlış adrese gönderdiklerini söyleyip özür dilediler ve tartışma açarsam eğer paramı iade edeceklerini söylediler. Bende az önce tartışmayı açtım. Şuan çantasız kaldım diye üzülüyorum aynı çantayı instagram sayfaları 150 TL ye satıyorlar ben 92 TL ye sipariş vermiştim. Sizler AliExpress’den hangi satıcıdan aldınız çantalarınızı. Tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum. Yada aranızda instagramdan uygun fiyata bu çantayı alıp memnun kalanınız varmı? Sayfa ismini öğrenebilirmiyim?
Canım özelden yazdım sana bi bakarmısın belki yazabilirsin sende.Canım Rabbim sabır versin sana da.hatta sana özelden yazmak istemedim ama izin vermedi mesaj kutun neden bilmiyorum bu konuda konuşmak için.bende 2017 ekim ayında kaybettim meleğimi.geçen denk geldim nisan annelerinde de aynı sorun yaşayan birisi vardı.dogduktan sonra ilik nakli olucakmış.
Evet en son cok sorun yasadin insallah bu sefer tereyagindan kil ceker gibi halledersin ne ugrastiriyorlarsa seni sanki iyi olsan rapor alcaksin ya benim arkadasimin hicbirseyi yoktu yine senden kolay rapor aliyordu zeynep kamilden hastaneye doktora gore cok farkediyor saniyorumCanım ben devlete gittiğimde kapıdan girerken ağlamaya başlıyorum zaten o kalabalık mı artık bu rapor durumunun yormasımıdır bilmem ağlaya ağlaya girip ağlaya ağlaya çıkıyorum oyüzden bişi diyemiyorlar zaten şimdi raporun yenilenmesine 15 gün kaldı şimdiden stres yapıyorum son olacak inşallah artık Doğum iznine ayrılırım
Sağol canım araştırma içerisindeyim bakalım aliexpressdeki çok hoşuma gitmişti burdan alan arkadaşlarda memnun kalıncaBen almadım fakat şu termoslu okul çantası gibi olan modeli bazı sayfalarda 99 düştü yazıyordu kargoyla 110 falana gelir ordan bak bence
Ben aliekspresten aldim satici adi popcorn hic sikinti yasamadim 15 gun sonra elimdeydi sadece adresi eksik yazdigimdan canta pttde bekliyordu bize cok yakindi inip aldim okadar 70 tlye almistim ben daha ozaman ilk 3 ayim bile dolmamistiCanım ben devlete gittiğimde kapıdan girerken ağlamaya başlıyorum zaten o kalabalık mı artık bu rapor durumunun yormasımıdır bilmem ağlaya ağlaya girip ağlaya ağlaya çıkıyorum oyüzden bişi diyemiyorlar zaten şimdi raporun yenilenmesine 15 gün kaldı şimdiden stres yapıyorum son olacak inşallah artık Doğum iznine ayrılırım
Sağol canım araştırma içerisindeyim bakalım aliexpressdeki çok hoşuma gitmişti burdan alan arkadaşlarda memnun kalınca.
inşallah canım şimdiden başladım duayaEvet en son cok sorun yasadin insallah bu sefer tereyagindan kil ceker gibi halledersin ne ugrastiriyorlarsa seni sanki iyi olsan rapor alcaksin ya benim arkadasimin hicbirseyi yoktu yine senden kolay rapor aliyordu zeynep kamilden hastaneye doktora gore cok farkediyor saniyorum
canım bak düz renginde varSağol canım araştırma içerisindeyim bakalım aliexpressdeki çok hoşuma gitmişti burdan alan arkadaşlarda memnun kalınca.
Canim doktorlar ihtimalleri soyluyor sadece canini sıkmamaya calis. Ihtimalin yuksek olmasi bile kesin olcak anlamina gelmiyor. Cogu doktor bu testlere karsi hatta. Kimin ne yasayacagi belli degil yani hepimiz ayni sartlardayiz. Iyi dusun iyi olsun.Amin İnşâAllah canım. Bilmek istemiyorum o yüzden umutla bekliyorum sağlıkla doğacağı günü
Hepsiburada da gördüm ben ,fiyatı da uygun bir bak istersenKızlar bu aliexpressden çanta alanlara bir sorum olacak. Ben çantayı sipariş vereli 1 ay oldu halâ gelmedi. Satıcıyla dün iletişime geçtim yanlış adrese gönderdiklerini söyleyip özür dilediler ve tartışma açarsam eğer paramı iade edeceklerini söylediler. Bende az önce tartışmayı açtım. Şuan çantasız kaldım diye üzülüyorum aynı çantayı instagram sayfaları 150 TL ye satıyorlar ben 92 TL ye sipariş vermiştim. Sizler AliExpress’den hangi satıcıdan aldınız çantalarınızı. Tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum. Yada aranızda instagramdan uygun fiyata bu çantayı alıp memnun kalanınız varmı? Sayfa ismini öğrenebilirmiyim?
Sağol canım umutlu olmak istiyorum test yaptırırsam Allah korusun kötü sonuç çıkarsa umudum kırılır diye korkuyorum. Nasip Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın. 7. Yılda geldi minik mucizem umut oldu banaDoktorlar hersey iyi giderken bile herzaman bir olasılık var biliyorsun dimi diyorlar aklinda olmayani aklina sokuyorlar bunuda yapmak zorundalar sonradan sikayet almamak icinben bebisinin iyi olduguna kalpten inaniyorum. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın insallah hala oluyorsa haftan ilerledi cunku istersen fetal dnayi birdaha düsün en azindan icin rahatlar yada dusunmemeye calis kuzum stres bebegin en buyuk dusmsni
Amin canım İnşâAllah iyi olacak. Benim anlamadığım doktor ikili teste karşıydı şimdi sürekli onu dile getiriyor. Söyledim de kapatalım bu konuyu diye ama yok. Hala niye yaptırdın diyor bende yine olsa yine yaptırırım diyorum delisin sen diyoCanim doktorlar ihtimalleri soyluyor sadece canini sıkmamaya calis. Ihtimalin yuksek olmasi bile kesin olcak anlamina gelmiyor. Cogu doktor bu testlere karsi hatta. Kimin ne yasayacagi belli degil yani hepimiz ayni sartlardayiz. Iyi dusun iyi olsun.
Canım dolabın linkini attım ama geçiçi olarak temin edilememektedir diyor şok oldum hiç böyle bişey dememişti aylardır bakıyodumFeeling07 senin ve kaynanamın sayesinde fikrimi tekrar değiştirdim şfonyer yaptırcam acaba çekmecelerini küçük mü büyük mü tercih etmeliyim ?? Kendim yaptırcam ya onu değişebilirim
Bende alamadim o cantadan. Aliexpresteki bazi cantalar kalitesiz gozuktu hangi saticidan alacagimi bilemedim. Instagramda 250 tl den asagi fiyat yok. 99 dedikleri cok uyduruk. Simdi siparis versek cocuk dogana kadar anca gelirSağol canım araştırma içerisindeyim bakalım aliexpressdeki çok hoşuma gitmişti burdan alan arkadaşlarda memnun kalınca.
Allah korusun dogumdan sonra bisey ciksa niye soylemedin diyecekleri icin doktorlar herseyi soyluyor. Benim iki kaybim var ikisinde de tum testlerim temiz cikmisti. Sonradan neler oldu neler..Kismet bu isler. Allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Parlaklik icinde canini sıkma sonradan kayboluyor genelde.Amin canım İnşâAllah iyi olacak. Benim anlamadığım doktor ikili teste karşıydı şimdi sürekli onu dile getiriyor. Söyledim de kapatalım bu konuyu diye ama yok. Hala niye yaptırdın diyor bende yine olsa yine yaptırırım diyorum delisin sen diyo
canım kum döküyosan ondan dolayı da eritrosit çıkar istersen ürolojiye bi git ultrasonla böbreklerine bakar ihtiyaç olursa bikaç tahlil ister bana sorarsan dahiliyeden daha iyi olur ama yinede sen bilirsin.
Ozaman hep mutlu ve iyi olmaya mucizen icin mecbursun canim. Ne gelirse Allahtan boynumuz kildan inceSağol canım umutlu olmak istiyorum test yaptırırsam Allah korusun kötü sonuç çıkarsa umudum kırılır diye korkuyorum. Nasip Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın. 7. Yılda geldi minik mucizem umut oldu bana
sezryanmı olacaksın? Oyleyse belırlı olur normal dogumsa olmaz :)Çok heyecanlı.. ben de bugün 30. Haftaya girdim. Belki 32. Hafta kontrolümde bana da söylerler tarihi :)
Bılıyorum canım allah kolaylık versın....Kuzum hamileyken olmadi bende oncesinde vardi bu durum hatta bu simiti hamilelikten once almistim benim cocukken olmus o kirilma dedigim ortopedist yapilacak birsey yok boyle devam edeceksiniz hamilelige bir etkisi olmaz demisti ama agri siddetlendi istecarters bana cok pahali geliyor birde bornoz alma dediler bana ilk zaman icin sadece havlu bakayim diyorum
Rabi dolabın ismi. Çileğin beşiği hakkında hiç bilgim yok netten görüp beğendim bide çok uygun 600 lira gidip bakıcam haftaya mağazasına.
Bende vardı epitel ve erıtsosıt doktor hıc bısey vermedı boool su ıc dedı enfeksıyon olmadıgı ıcın bebege bır zararı yokmus. Bıtkısel bır ılc tavsıye ettı onu alıcam ıcıcem... senın yenıden mı tekrarladı?Arkadaşlar idrarında eritrosit çıkan bir iki kişi vardı sonrasında dahiliye ye mi gittiniz ürolojiye mi ?
bende geçen sefer kristal çıkmıştı şimdi eritrosit çıktı bişey cekip böbreklerime bakilamayacagı için dahiliye görsün dedi doktor.
Buyuk aldin ozaman sen ben kucuk sandim bana alma dediler israrla bende bulursam set alirim diyordum icime sinen birsey olmayinca tek havluda karar kildimsezryanmı olacaksın? Oyleyse belırlı olur normal dogumsa olmaz :)
Bılıyorum canım allah kolaylık versın....
Bornozu hosuma gıttı dıye aldım yoksa tek normal havlusu da var onuda aldım :) bornoz zaten hemen kullanmıcam 9ay 1yasında ancak olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?