Haklısın canım.ondan şüphem yok Allah'ın izni ile kucaklayacağız bebişlerimizi.ozmaan asıl cemre bizim yüreğimize düşecek ❤Amin İnşâAllah canım. Bilmek istemiyorum o yüzden umutla bekliyorum sağlıkla doğacağı günü
Bende vardı epitel ve erıtsosıt doktor hıc bısey vermedı boool su ıc dedı enfeksıyon olmadıgı ıcın bebege bır zararı yokmus. Bıtkısel bır ılc tavsıye ettı onu alıcam ıcıcem... senın yenıden mı tekrarladı?
Öylemi uyku setini aldık cibinlik istemiyorum yatağıda başka bi yerden alıcaz alt çekmecesinide istemiyorum onları çıkınca 600 yapıyo sanırım. Yatağı nerden alıcağıma hala karar veremedim bi arkadaş kraft yataş çok şyi demişti sanırım öyle hatırlıyorumBen baktım canım gayet güzel fotoğrafta ki gibi eksiği yok gayet hoş. Beşik yatak cibinlik uyku seti herşey dahil 1500 e yakin bir fiyat oluyor sanırım.. not almıştım ama yanımda yok şuan.
Eger aliekspresten almayacaksaniz e bebek markali stylo popi diye bir canta var bir ara 70 tlye kadar inmisti alanlarda cok kaliteli buyuk diye yorum yapmislardi almasaydim bakardim ben bilginizeBende alamadim o cantadan. Aliexpresteki bazi cantalar kalitesiz gozuktu hangi saticidan alacagimi bilemedim. Instagramda 250 tl den asagi fiyat yok. 99 dedikleri cok uyduruk. Simdi siparis versek cocuk dogana kadar anca gelir
Ikeada %100 pamuk 200 tl idi yatak en son ben oraya bakacagim sizde uyguna guzel yatak bulursaniz haberim olsunÖylemi uyku setini aldık cibinlik istemiyorum yatağıda başka bi yerden alıcaz alt çekmecesinide istemiyorum onları çıkınca 600 yapıyo sanırım. Yatağı nerden alıcağıma hala karar veremedim bi arkadaş kraft yataş çok şyi demişti sanırım öyle hatırlıyorum
Buyuk yaptir bence icine organizer koyarsin herseyin derli toplu olurFeeling07 senin ve kaynanamın sayesinde fikrimi tekrar değiştirdim şfonyer yaptırcam acaba çekmecelerini küçük mü büyük mü tercih etmeliyim ?? Kendim yaptırcam ya onu değişebilirim
Ben daha almadım canım bugun cıkıp alıcam yandıgı zaman ıcebılırısn dedı yanı bıze uygunmuş...Evet canım dün tahlil yaptırdım bugün sonuçları mi aldim geçen sefer kristal vardi eritrosit negatif di, bugün eritrosit 44 çıktı
Bende bol suya devam onun dışında ürolojiye gideceğim bakalım veya dahiliye..
bitkisel ilaç herkes için uygun mu acaba denedin mi sen ise yaradı mı ?
Ben aliekspresten aldim aldigimda daha 3 ayim bile dolmamisti hey gidiKızlar bu aliexpressden çanta alanlara bir sorum olacak. Ben çantayı sipariş vereli 1 ay oldu halâ gelmedi. Satıcıyla dün iletişime geçtim yanlış adrese gönderdiklerini söyleyip özür dilediler ve tartışma açarsam eğer paramı iade edeceklerini söylediler. Bende az önce tartışmayı açtım. Şuan çantasız kaldım diye üzülüyorum aynı çantayı instagram sayfaları 150 TL ye satıyorlar ben 92 TL ye sipariş vermiştim. Sizler AliExpress’den hangi satıcıdan aldınız çantalarınızı. Tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum. Yada aranızda instagramdan uygun fiyata bu çantayı alıp memnun kalanınız varmı? Sayfa ismini öğrenebilirmiyim?
Benim oğlum 3 buçuk yaşında şimdilik alıştı kardeşinin olucağına ama doğduktan sonra kıskançlık yapar gibi gelio bebek ağlamasından korkuyo biraz alışır inşİkinci bebeğini bekleyen anneler sizde de kardeşlik bağı nasıl olacak alışacaklarmı isteyeceklermi evde bu heyecanları da yaşıyormusunuz
Benim oğlum çok uysal bi çocuk 7 yaşında şimdi kardeşim lafını düşürmüyor dilinden ama doğunca ne olacak acaba bebeğe kendimi kaptırıp ihmal edermiyim neyseki tam okul tatiline denk geliyor birlikte bakarsak daha ısınır gibi geliyor birde kız olduğunu öğrenince çokta mutlu olmamıştı şimdi küçük elbise görse toka görse alalım diyor inşallah ihmal edildiğini düşünüp üzülmezler
Sagol canim bakiyim onadaEger aliekspresten almayacaksaniz e bebek markali stylo popi diye bir canta var bir ara 70 tlye kadar inmisti alanlarda cok kaliteli buyuk diye yorum yapmislardi almasaydim bakardim ben bilginize
Canım oturduğum yerde bi mağazada 100 tl ama henüz gidip bakmadım boyutuna kalitisene instagram adı albebek gidip baktığımda yazarımKızlar bu aliexpressden çanta alanlara bir sorum olacak. Ben çantayı sipariş vereli 1 ay oldu halâ gelmedi. Satıcıyla dün iletişime geçtim yanlış adrese gönderdiklerini söyleyip özür dilediler ve tartışma açarsam eğer paramı iade edeceklerini söylediler. Bende az önce tartışmayı açtım. Şuan çantasız kaldım diye üzülüyorum aynı çantayı instagram sayfaları 150 TL ye satıyorlar ben 92 TL ye sipariş vermiştim. Sizler AliExpress’den hangi satıcıdan aldınız çantalarınızı. Tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum. Yada aranızda instagramdan uygun fiyata bu çantayı alıp memnun kalanınız varmı? Sayfa ismini öğrenebilirmiyim?
rabi için temin edilememektedir yazıyor. zenio isminde var bana aynısı gibi geldi. şu an her yüz liraya on lira indirim var bu arada. sepette kod ekliyorsun.Rabi dolabın ismi. Çileğin beşiği hakkında hiç bilgim yok netten görüp beğendim bide çok uygun 600 lira gidip bakıcam haftaya mağazasına.
İkeanın yatakları ince değilmi ebebeğin yatakları baya ince diye biliyorum ben almışken kalın olsun diyorumIkeada %100 pamuk 200 tl idi yatak en son ben oraya bakacagim sizde uyguna guzel yatak bulursaniz haberim olsun
Nerde indirim var canım? Evet şuan temin edilememektir yazıyor şaşırdım bende acaba düzelirmi ya alıcaktık çünkü bizrabi için temin edilememektedir yazıyor. zenio isminde var bana aynısı gibi geldi. şu an her yüz liraya on lira indirim var bu arada. sepette kod ekliyorsun.
Nerde indirim var canım? Evet şuan temin edilememektir yazıyor şaşırdım bende acaba düzelirmi ya alıcaktık çünkü biz
Ben e bebekten aldim yatas kraft cift tarafli bir taraf 0 2 yas diger taraf 2 sonrasi sertlikte.oldukcada kalin.indirimde almistim.İkeanın yatakları ince değilmi ebebeğin yatakları baya ince diye biliyorum ben almışken kalın olsun diyorum
Bende saglikocagin da kan tahlili yaptım benimde tıroid baya düşük çıktı. Saglikocagina ki Dr kendi Dr uma yönlendirdi normal demiş eşim gösterdi bende tereddutteyimKızlar kan sonuçlarınız nasıl çıkıyor ? Benim üre ve kreatinin hep düşük doktorum normal diyor. Yarın şeker yükleme yapılacak saat kaçta gitmem laxım acaba aç karnına mı içiliyor sabahları çok bulantım oluyor ilkin aç kan vercez galiba sonra şekerli suyu içip mi veriliyor? Korkuyorum midem çok kötü
Fotograf yuklemede hep sorunoluyor bir yukluyor bir yuklemiyor minnosu ya attim sana atamıyorumOzaman hep mutlu ve iyi olmaya mucizen icin mecbursun canim. Ne gelirse Allahtan boynumuz kildan incehepimizin yavrulari sag salim gelsin
Neyi dolabimi yoksa yaaa bende istiyorumFotograf yuklemede hep sorunoluyor bir yukluyor bir yuklemiyor minnosu ya attim sana atamıyorum
Ince oldugunu bende duydum ama bilemedim almadim henüz onerilere acigimİkeanın yatakları ince değilmi ebebeğin yatakları baya ince diye biliyorum ben almışken kalın olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?