2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
w
Amin İnşâAllah canım. Bilmek istemiyorum o yüzden umutla bekliyorum sağlıkla doğacağı günü
Haklısın canım.ondan şüphem yok Allah'ın izni ile kucaklayacağız bebişlerimizi.ozmaan asıl cemre bizim yüreğimize düşecek ❤
Şeker içinde geceden yemeyi bırakıp(Sen zaten yemiyorsunda :)) aç gitmen lazım sabahtan.

Evet canım dün tahlil yaptırdım bugün sonuçları mi aldim geçen sefer kristal vardi eritrosit negatif di, bugün eritrosit 44 çıktı
Bende bol suya devam onun dışında ürolojiye gideceğim bakalım veya dahiliye..
bitkisel ilaç herkes için uygun mu acaba denedin mi sen ise yaradı mı ?

Ben baktım canım gayet güzel fotoğrafta ki gibi eksiği yok gayet hoş. Beşik yatak cibinlik uyku seti herşey dahil 1500 e yakin bir fiyat oluyor sanırım.. not almıştım ama yanımda yok şuan.
Öylemi uyku setini aldık cibinlik istemiyorum yatağıda başka bi yerden alıcaz alt çekmecesinide istemiyorum onları çıkınca 600 yapıyo sanırım. Yatağı nerden alıcağıma hala karar veremedim bi arkadaş kraft yataş çok şyi demişti sanırım öyle hatırlıyorum

Bende alamadim o cantadan. Aliexpresteki bazi cantalar kalitesiz gozuktu hangi saticidan alacagimi bilemedim. Instagramda 250 tl den asagi fiyat yok. 99 dedikleri cok uyduruk. Simdi siparis versek cocuk dogana kadar anca gelir
Eger aliekspresten almayacaksaniz e bebek markali stylo popi diye bir canta var bir ara 70 tlye kadar inmisti alanlarda cok kaliteli buyuk diye yorum yapmislardi almasaydim bakardim ben bilginize

Ikeada %100 pamuk 200 tl idi yatak en son ben oraya bakacagim sizde uyguna guzel yatak bulursaniz haberim olsun

Ben daha almadım canım bugun cıkıp alıcam yandıgı zaman ıcebılırısn dedı yanı bıze uygunmuş...
Yazdım ama sıldım ne olur ne olmaz doktoruna sor yanlış vs olur amaan. Ben arastırdım bıtkısel zaten doktorum onermezdı ama olsun... ::

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aliekspresten aldim aldigimda daha 3 ayim bile dolmamisti hey gidi cok memnun kaldim ici cok genis cok esya aliyor birde 70 tl verdim ben burda benzerleri 175ten basliyor cok para vermeyin bence cantaya yinede siz bilirsiniz

Benim oğlum 3 buçuk yaşında şimdilik alıştı kardeşinin olucağına ama doğduktan sonra kıskançlık yapar gibi gelio bebek ağlamasından korkuyo biraz alışır inş

Canım oturduğum yerde bi mağazada 100 tl ama henüz gidip bakmadım boyutuna kalitisene instagram adı albebek gidip baktığımda yazarım

Rabi dolabın ismi. Çileğin beşiği hakkında hiç bilgim yok netten görüp beğendim bide çok uygun 600 lira gidip bakıcam haftaya mağazasına.
rabi için temin edilememektedir yazıyor. zenio isminde var bana aynısı gibi geldi. şu an her yüz liraya on lira indirim var bu arada. sepette kod ekliyorsun.

rabi için temin edilememektedir yazıyor. zenio isminde var bana aynısı gibi geldi. şu an her yüz liraya on lira indirim var bu arada. sepette kod ekliyorsun.
Nerde indirim var canım? Evet şuan temin edilememektir yazıyor şaşırdım bende acaba düzelirmi ya alıcaktık çünkü biz

Nerde indirim var canım? Evet şuan temin edilememektir yazıyor şaşırdım bende acaba düzelirmi ya alıcaktık çünkü biz

aynısı değil mi? bunda sepete ekleyince kod yazıyorsun indirim oluyor

Bende saglikocagin da kan tahlili yaptım benimde tıroid baya düşük çıktı. Saglikocagina ki Dr kendi Dr uma yönlendirdi normal demiş eşim gösterdi bende tereddutteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…