2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Pazartesi gideceğim canım bugün gidecektim doktor yoktu çıkmıştı.
Bende yarin ürolojiye gidicektim doktorun ameliyatı çıkmış, bu arada canım limon ve zeytinyağı karıştırıp yemek bana iyi gelmişti sende bi dene istersen kum dökmeye yardim ediyormuş belki rahat dökülürse eritrosit te azalır

Evet canım onları almazsan o fiyat yatak fiyatlarına bak dışarıyla karşılaştırıp alırsın 300 civarı cilekte

Sorarım canım bir oncekin de ilaç veremem bol su demişti şimdi de sen yazsan dahi sormadan içmem normal de belki ama hamile olunca korkuyor insan..

Hay eritrositine diyeceğim de yavrularimizi saglikla kucagimiza alalım da bişey istemiyorum.

Benim oğlum 28 aylık, o da bebek karnımı öpüyor her gün ama bebek doğup eve gelince nasıl tepki verecek çok merak ediyorum. İki tarafta da ilk ve tek torun, tahtı bir sarsılacak ama umarım alışma süreci hızlı olur. Ben de ihmal etmekten denge sağlanamamaktan çok korkuyorum, o da hala bebek sayılır :))

İkeanın yatakları ince değilmi ebebeğin yatakları baya ince diye biliyorum ben almışken kalın olsun diyorum
Ben bugün yataştan yatak baktım,en iyisi edaş dedi önerdi . İstediğim ölçüye çekebilcem montesori yatak için. 90*190 bana dar geldi. Bi mobilyacı atkadaşımla konulayım 120*190 yaptırabilirim

Bebeğe pahalı yatak almaya gerek var mı ya şimdi sizler söylediniz de sizinkiler çok uygun ölçüleri ne kızlar ? Ben baktım 950 dendi bana tek kişilik yatak baktım ama montesori yatak için

Sürekli canım bişeyler yemek istiyor ama ne olduğunu bulamıyorum sizede oluyomu? Mesela az önce yemek yedim ama canım tatlı bişeyler istiyor normalde hiç sevmem ama şerbetli tatlılar istiyor canım Evde durdukça sanırım boğaza sarıyorum ahah

Bende dogumdan once biraz vardi, ama evet gercekten dogumdan sonra daha buyudu benimki, krem kullanmistim, dogumdan sonraki ilk bir hafta acidi ama sonra gecmisti diye hatirliyorum. Simdi ikinci dogumla neler olacak bilemiyorum. Suan hamilelikt pek zorlamiyor, kanama oluyor ama pek aci hissetmiyorum, her gun kefir kayisi gibi seyler tuketiyorum.

Benim oglan da bebek dogdugunda 4 yasinda olacak, simdilik iyi gozukuyor, opuyor sarililiyor karnima, benim kardesim diyor. Insallah dengeyi guzel tuttururuz ama mesela ben oglumda azicik bebeklesme goruyorum, biberonlarla oynuyor, emer gibi yapiyor, kucagima yatip bebek taklidi yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…