2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben aliekspresten aldim aldigimda daha 3 ayim bile dolmamisti hey gidi cok memnun kaldim ici cok genis cok esya aliyor birde 70 tl verdim ben burda benzerleri 175ten basliyor cok para vermeyin bence cantaya yinede siz bilirsiniz
Canım hangi satıcıydı ? Hatırlıyormusun ? Benim satıcım okadar ürün satmasına rağmen berbat çıktı, çantam yanlış adrese gitmiş.

Eklentiler

• B85AF299-23B8-4285-B888-12FB5F658E89.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 020407ED-9760-4622-BC86-532BDC04E11D.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 125
  • 6899B58C-803B-4120-9F36-67DF878CEA31.webp
    111 KB · Görüntüleme: 30
  • E202711F-0F87-4E03-9708-470C0667C506.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 4EADF0CE-A1A8-40E2-8F20-66BDDD330216.webp
    150,2 KB · Görüntüleme: 39
  • EB4347EC-A6D5-4145-B9D6-071E244515D0.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 45
Hiç sorma cnm birkaç gündür bende hep açım nedense.Ayrica senin 29+1 olmadimi cnm neden takvimin 30. Hafta demiyor

Feeling07 vivense ye bakabilirsin yatak için canım. Çilekte ölçüler 70/140 vivense de var aynı ölçü..

Kizlar erkek anneleri kiyafet olarak neler aliyor? Biraz garip olcak ama erkek bebekler gezmeye giderken nasil giyinir ben hep pijama takimi esofman takimi almisim farketmeden. Annemde oglunu gezmeye goturmicekmisin hep uyuycakmi diye sordu

Tamam ben sana atayım ozelden sorarsın doktoruna cok yandıgı zaman ıcersın...
bende asırııı yanmadan ıcmem dayanabılıyorm cunku.. cok kötü olunca dus alıyorum bıraz rahatlatıyor... gecen gece mesela cok kotu oldummm yandımmmm yandımm ahh ama gectııı enfeksıyon yok cok sukur

Kizlar erkek anneleri kiyafet olarak neler aliyor? Biraz garip olcak ama erkek bebekler gezmeye giderken nasil giyinir ben hep pijama takimi esofman takimi almisim farketmeden. Annemde oglunu gezmeye goturmicekmisin hep uyuycakmi diye sordu
Açıkçası ben bebeklerin hediye paketi gibi giydirilmesine karşıyım. Yürümeye başlayana şöyle bi en az 1buçuk yaşına kadar ne pantolon kot ne gömlek vs almayı düşünmüyorum. Rahat etsin haşofmanların içinde

Aynen bende sevmiyorum. Papyon kravat gomlek falan hic sevmem. Ama ne alacagimida bilmiyorum. Yazin sicakta ne giycekler? Tshirt sort takimlar var onlardan alsam kullanisli olur mu?

Sağ ol canim bende de enfeksiyon yok ne var bilmiyorum belki de ilaçların yan etkisi 5 tane ilaç alıyorum günlük... Bir yer düzelirken bir yer bozulur düzen böyle..

Bende öyleyim yaa illaki ağzıma bişiler atmak istiyorum

benım kızımda tam 4olacak bebıs gelecek :)) sımdılık cok ıyı gıdıyoruz yanı sureklı kardesınden bahsedıyorum abla olacagından,paylasım yapacagından,hepımızın hem onu hem bebegı cok sevecegınden,bebegın ona muhtac oldugundan,herseyı ogretecegınden dogrumu yapıyorum bılmıyorum ama ben ıcımden nasıl gelıyorsa oyle konusuyorum.
Sımdıden dıyor mesela kardesımın anneannesı benımde anneannem onunde teyzesı benımde vs.. mesela kuculen esyalarını hemen dıyor anne bunları kardesım gıyer. Avmde parkta nerde bebek gorse hemen bagrıyor bızımde bebegımız olcak ben abla olucam vs:) suan cok mutlu ama bılmıyorum. Doktorda kardesımı ne zaman getırcek dedı geçen etek gördük prenses etegıymıs kardesı geldıgı gun gıycekmıs taç aldı falan ayyy bılmıyorum basımıza neler gelecek. Karnımı sureklı sevıyor cok sabırsız...
Ufak tefek kıskanclıklar tabı kı olacak ona ozenecek bebek gıbı de davranabılır cok normal... bebegı asırı kıskanan cocuklar ona zarar vermeye kalkıyor vuruyor zarar verıyor vs ınsallah bunlarla karsılasmayız..
Benım kızım var ama erkek kıyafetı kışın mesela yumusak rahat pantlnlar var onlardan alabılırsın. Yazın hafıf uzun taytlar sortlar tulumlarrr :))))
Bır yasından sonra kotlara baslayabılırsın ben kızımda öyle yapmıştım :))) mesela ayaklı yanı patikli altları ben 3aydan sonra gıydırmıyorum cunku boyları uzuyor hıc rahat edemıyorlar... normal esofman kalın tayt vs gıydırırm...

Ben aliekspresten aldim satici adi popcorn hic sikinti yasamadim 15 gun sonra elimdeydi sadece adresi eksik yazdigimdan canta pttde bekliyordu bize cok yakindi inip aldim okadar 70 tlye almistim ben daha ozaman ilk 3 ayim bile dolmamisti
Canım baktımda ben aliexpresse popcorn diye satıcı bulamadım lequeen çanta satan acaba kapattımı mağazasını

Kucucuk haliyle sort giyer mi bilemedim. Sagol canim tavsiyelerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…