- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Canım hangi satıcıydı ? Hatırlıyormusun ? Benim satıcım okadar ürün satmasına rağmen berbat çıktı, çantam yanlış adrese gitmiş.Ben aliekspresten aldim aldigimda daha 3 ayim bile dolmamisti hey gidicok memnun kaldim ici cok genis cok esya aliyor birde 70 tl verdim ben burda benzerleri 175ten basliyor cok para vermeyin bence cantaya yinede siz bilirsiniz
Aynen canım baktığında yazarsan çok mutlu olurum :)Canım oturduğum yerde bi mağazada 100 tl ama henüz gidip bakmadım boyutuna kalitisene instagram adı albebek gidip baktığımda yazarım
Markası neydi canım? Bi bakıyım bendeElanur4206 ben hepsiburadadan almıştım canım uygundu da bi bak istersen
Markası neydi canım? Bi bakıyım bende
Hiç sorma cnm birkaç gündür bende hep açım nedense.Ayrica senin 29+1 olmadimi cnm neden takvimin 30. Hafta demiyorSürekli canım bişeyler yemek istiyor ama ne olduğunu bulamıyorum sizede oluyomu? Mesela az önce yemek yedim ama canım tatlı bişeyler istiyor normalde hiç sevmem ama şerbetli tatlılar istiyor canımEvde durdukça sanırım boğaza sarıyorum ahah
Benim 29un ortalarına gelince 30 gösterir öyle oluyor nedenseHiç sorma cnm birkaç gündür bende hep açım nedense.Ayrica senin 29+1 olmadimi cnm neden takvimin 30. Hafta demiyor
Tamam ben sana atayım ozelden sorarsın doktoruna cok yandıgı zaman ıcersın...Evet canım onları almazsan o fiyat yatak fiyatlarına bak dışarıyla karşılaştırıp alırsın 300 civarı cilekte
Sorarım canım bir oncekin de ilaç veremem bol su demişti şimdi de sen yazsan dahi sormadan içmem normal de belki ama hamile olunca korkuyor insan..
Hay eritrositine diyeceğim de yavrularimizi saglikla kucagimiza alalım da bişey istemiyorum.
Açıkçası ben bebeklerin hediye paketi gibi giydirilmesine karşıyım. Yürümeye başlayana şöyle bi en az 1buçuk yaşına kadar ne pantolon kot ne gömlek vs almayı düşünmüyorum. Rahat etsin haşofmanların içindeKizlar erkek anneleri kiyafet olarak neler aliyor? Biraz garip olcak ama erkek bebekler gezmeye giderken nasil giyinirben hep pijama takimi esofman takimi almisim farketmeden. Annemde oglunu gezmeye goturmicekmisin hep uyuycakmi diye sordu
Aynen bende sevmiyorum. Papyon kravat gomlek falan hic sevmem. Ama ne alacagimida bilmiyorum. Yazin sicakta ne giycekler? Tshirt sort takimlar var onlardan alsam kullanisli olur mu?Açıkçası ben bebeklerin hediye paketi gibi giydirilmesine karşıyım. Yürümeye başlayana şöyle bi en az 1buçuk yaşına kadar ne pantolon kot ne gömlek vs almayı düşünmüyorum. Rahat etsin haşofmanların içinde
Tamam ben sana atayım ozelden sorarsın doktoruna cok yandıgı zaman ıcersın...
bende asırııı yanmadan ıcmem dayanabılıyorm cunku.. cok kötü olunca dus alıyorum bıraz rahatlatıyor... gecen gece mesela cok kotu oldummm yandımmmm yandımm ahh ama gectııı enfeksıyon yok cok sukur
Bende öyleyim yaa illaki ağzıma bişiler atmak istiyorumSürekli canım bişeyler yemek istiyor ama ne olduğunu bulamıyorum sizede oluyomu? Mesela az önce yemek yedim ama canım tatlı bişeyler istiyor normalde hiç sevmem ama şerbetli tatlılar istiyor canımEvde durdukça sanırım boğaza sarıyorum ahah
Valla ben sakız çiğniyorum patlata patlata o beni rahatlatıyo birazBende öyleyim yaa illaki ağzıma bişiler atmak istiyorum
benım kızımda tam 4olacak bebıs gelecek :)) sımdılık cok ıyı gıdıyoruz yanı sureklı kardesınden bahsedıyorum abla olacagından,paylasım yapacagından,hepımızın hem onu hem bebegı cok sevecegınden,bebegın ona muhtac oldugundan,herseyı ogretecegınden dogrumu yapıyorum bılmıyorum ama ben ıcımden nasıl gelıyorsa oyle konusuyorum.Benim oglan da bebek dogdugunda 4 yasinda olacak, simdilik iyi gozukuyor, opuyor sarililiyor karnima, benim kardesim diyor. Insallah dengeyi guzel tuttururuz ama mesela ben oglumda azicik bebeklesme goruyorum, biberonlarla oynuyor, emer gibi yapiyor, kucagima yatip bebek taklidi yapiyor.
Benım kızım var ama erkek kıyafetı kışın mesela yumusak rahat pantlnlar var onlardan alabılırsın. Yazın hafıf uzun taytlar sortlar tulumlarrr :))))Kizlar erkek anneleri kiyafet olarak neler aliyor? Biraz garip olcak ama erkek bebekler gezmeye giderken nasil giyinirben hep pijama takimi esofman takimi almisim farketmeden. Annemde oglunu gezmeye goturmicekmisin hep uyuycakmi diye sordu
Canım baktımda ben aliexpresse popcorn diye satıcı bulamadım lequeen çanta satanBen aliekspresten aldim satici adi popcorn hic sikinti yasamadim 15 gun sonra elimdeydi sadece adresi eksik yazdigimdan canta pttde bekliyordu bize cok yakindi inip aldim okadar 70 tlye almistim ben daha ozaman ilk 3 ayim bile dolmamisti
Kucucuk haliyle sort giyer mi bilemedim. Sagol canim tavsiyelerin icinbenım kızımda tam 4olacak bebıs gelecek :)) sımdılık cok ıyı gıdıyoruz yanı sureklı kardesınden bahsedıyorum abla olacagından,paylasım yapacagından,hepımızın hem onu hem bebegı cok sevecegınden,bebegın ona muhtac oldugundan,herseyı ogretecegınden dogrumu yapıyorum bılmıyorum ama ben ıcımden nasıl gelıyorsa oyle konusuyorum.
Sımdıden dıyor mesela kardesımın anneannesı benımde anneannem onunde teyzesı benımde vs.. mesela kuculen esyalarını hemen dıyor anne bunları kardesım gıyer. Avmde parkta nerde bebek gorse hemen bagrıyor bızımde bebegımız olcak ben abla olucam vs:) suan cok mutlu ama bılmıyorum. Doktorda kardesımı ne zaman getırcek dedıgeçen etek gördük prenses etegıymıs kardesı geldıgı gun gıycekmıs taç aldı falan ayyy bılmıyorum basımıza neler gelecek. Karnımı sureklı sevıyor cok sabırsız...
Ufak tefek kıskanclıklar tabı kı olacak ona ozenecek bebek gıbı de davranabılır cok normal... bebegı asırı kıskanan cocuklar ona zarar vermeye kalkıyor vuruyor zarar verıyor vs ınsallah bunlarla karsılasmayız..
Benım kızım var ama erkek kıyafetı kışın mesela yumusak rahat pantlnlar var onlardan alabılırsın. Yazın hafıf uzun taytlar sortlar tulumlarrr :))))
Bır yasından sonra kotlara baslayabılırsın ben kızımda öyle yapmıştım :))) mesela ayaklı yanı patikli altları ben 3aydan sonra gıydırmıyorum cunku boyları uzuyor hıc rahat edemıyorlar... normal esofman kalın tayt vs gıydırırm...
Deniyorum tekrarNeyi dolabimi yoksa yaaa bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?