2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok çok uyguna almışsın canım aynı yataktan bende de var ,biz 450’ye almıştık ,ben çok araştırdım Bebek yatakları içerisinde en iyisi ✔
Evet sansa yakaladim.aslinda kismet ben bir cok seyi yaridan da uyguna yakaladim.bende cok baktim yatasin kendi yataklarinada gidip baktim bu cok daha iyi cifr tarafli kullanimida guzel bence.guzel gunlerde kullansin bebisler ins.

Baya iyiymiş canım valla banada denk gelse keşke güle güle kullanın
Cok tesekkur ederim.cok tesaduf oldu benim e bebeginde merkez yerine yakinim gecerlen olesine ugramistim.bu aralar bkm expresse kart basina 50 tl indirim vardi en son gittigimde 2 kart tanittim 100tl indirim.oldu ksada aklinda olsun

Cok tesekkur ederim.cok tesaduf oldu benim e bebeginde merkez yerine yakinim gecerlen olesine ugramistim.bu aralar bkm expresse kart basina 50 tl indirim vardi en son gittigimde 2 kart tanittim 100tl indirim.oldu ksada aklinda olsun
Ölçüleri neydi canım

Bir koca kavanoz hindistancevizi yagini eritmistim gliserinle karistirmak icin suyun icinden alırken elim yandi mutfagin ortasina biraktim butun dolaplarim halim batti dolaplari ben siliyorum o dondukca yeniden var oluyor haliyada ortu örttüm nasilsa butun halilar yıkanacak diye mutfaga giren buz pateni oynuyor : ((

freyahel canım bir daha öyle kampanya olursa hbr verirmisin.Bkm express kampanyalarını inceledim de 6.000 kişi ile sınırlıymış,bitmiş kampanya

Kizlar erkek anneleri kiyafet olarak neler aliyor? Biraz garip olcak ama erkek bebekler gezmeye giderken nasil giyinir ben hep pijama takimi esofman takimi almisim farketmeden. Annemde oglunu gezmeye goturmicekmisin hep uyuycakmi diye sordu
Bebekler” adamlık “giymez (adamlık bizde gezme kıyafetine denir) canım o koca bezle pantolon mu giyecek minnak

Guresci gibi yaglanacaktim allahtan bir tane daha vardi onu yaptim : )aktarim bu defa hindistancevizi yagi alirken gliserinde ekle nem verme ozelligi cok her nemlendiricide vardir dedi.

freyahel canım bir daha öyle kampanya olursa hbr verirmisin.Bkm express kampanyalarını inceledim de 6.000 kişi ile sınırlıymış,bitmiş kampanya
Yaa bitmis mi daha gecen pazar yaptilar kasada bana.acaba sube sube kisi sayisi varmidir yakininda ki e bebek varsa arasan bi.
Ama tabi ki ben sık uğruyorum ne olursa yazarim.aslinda bunuda hemen o gun yazmistim ilgilenen olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…