Guresci gibi yaglanacaktim allahtan bir tane daha vardi onu yaptim : )aktarim bu defa hindistancevizi yagi alirken gliserinde ekle nem verme ozelligi cok her nemlendiricide vardir dedi.
Bu saatte bişey yapmaya normalde o kadar üşenirdim ki ,ben de aynı dertten muzdaribim,sabırsızlıkla soğusun yiyim diye bekliyorum ben sütlü tatlılara sardım bu ara
Bu saatte bişey yapmaya normalde o kadar üşenirdim ki ,ben de aynı dertten muzdaribim,sabırsızlıkla soğusun yiyim diye bekliyorum ben sütlü tatlılara sardım bu ara
Bendee kızımla yapcaktım ama yarını beklemedım yapayım da yarın yerım dedım serbetlı arada bır canım cekerse alıyorum en cok cıkolatalı tatlılara sarıyorum ben ohhh afıyet olsunnnnnnnnn ❤❤❤Tadını cıkarrr sonra da mısıl mısıl uyuuu... booool booool uyuyun kızlarr hıc sevmeyen ben soyluyorum bunu
NNuga1905
etrafım kız yeğen dolu benim de kızım olacak inşallah hiç bilmem erkek kıyafeti :)) takip ettiğim bi sayfada şu minnoşu gördüm herhalde annenin dediği gezmelik böyle bir şey
Bende saglikocagin da kan tahlili yaptım benimde tıroid baya düşük çıktı. Saglikocagina ki Dr kendi Dr uma yönlendirdi normal demiş eşim gösterdi bende tereddutteyim
Geçmiş olsun canım. Bende tiroid ilacı kullanıyorum doktorum 2 üzerine çıkmasın demişti gebelikte biraz yükselmiş 3ü geçmiş ama sabah aç içildiği için ihmal ediyorum düzenli içemiyorum bulantım yüzünden. Bence dahiliyeye git imkanın varsa daha iyi ilgilenir gerekirse endokronolojiye yönlendirir
w
Haklısın canım.ondan şüphem yok Allah'ın izni ile kucaklayacağız bebişlerimizi.ozmaan asıl cemre bizim yüreğimize düşecek ❤
Şeker içinde geceden yemeyi bırakıp(Sen zaten yemiyorsunda :)) aç gitmen lazım sabahtan.
İnşâAllah canım
Aksi ya acıktım Gece 12 olmadan meyve yedim şimdi de midem bulanıyor gitsem mi gitmesem mi kararsızım. Trafikte olur bu saatlerde yolda mahvolurum. Gece saat 2 gibi yattım 4,5ta wc için uyandım şu saat oldu uyuyamadım zaten birazdan alarmı çalar eşimin gideriz galiba. İnşâAllah yüksek çıkmaz şekerim içebilirsem tabi
Allah korusun dogumdan sonra bisey ciksa niye soylemedin diyecekleri icin doktorlar herseyi soyluyor. Benim iki kaybim var ikisinde de tum testlerim temiz cikmisti. Sonradan neler oldu neler..Kismet bu isler. Allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Parlaklik icinde canini sıkma sonradan kayboluyor genelde.
Allah korusun kaçıncı haftalarda kaybettiniz bende ilkini kaybetmiştim 11 haftalıkken ondada genetik problem çıkmıştı o yüzden çok korkuyorum. İnşâAllah bi sıkıntı yoktur
Selam kızlar. Ben 16 haftalık hamileyim.dun Dr randevum vardı.hersey normal fakat ilk gittiğim doktor bebeğin eşi rahime yakın aşağıda dedi ve çok korkuttu bnei kanaman olabilir falan dedi panik oldum.hemen başka bir poliklinik vardı ona gittim oda eşi yukarda sorun yok sadece solda biraz rahime doğru eğilme var dedi.o kadar üzüldüm ki dünden beri bebegimide üzdüm çok başına gelen varmı yukarıya ne zaman çıkıyor bebek ya da cikarmi
NNuga1905
etrafım kız yeğen dolu benim de kızım olacak inşallah hiç bilmem erkek kıyafeti :)) takip ettiğim bi sayfada şu minnoşu gördüm herhalde annenin dediği gezmelik böyle bir şey
Selam kızlar. Ben 16 haftalık hamileyim.dun Dr randevum vardı.hersey normal fakat ilk gittiğim doktor bebeğin eşi rahime yakın aşağıda dedi ve çok korkuttu bnei kanaman olabilir falan dedi panik oldum.hemen başka bir poliklinik vardı ona gittim oda eşi yukarda sorun yok sadece solda biraz rahime doğru eğilme var dedi.o kadar üzüldüm ki dünden beri bebegimide üzdüm çok başına gelen varmı yukarıya ne zaman çıkıyor bebek ya da cikarmi
Canım niye bu kadar üzüldünki en fazla normal doğum yapamazsın onun dışında biraz daha dikkatli olman gerekiyor burda plesantası aşağıda olan arkadaşlar var
Allah korusun kaçıncı haftalarda kaybettiniz bende ilkini kaybetmiştim 11 haftalıkken ondada genetik problem çıkmıştı o yüzden çok korkuyorum. İnşâAllah bi sıkıntı yoktur
Ilkini 21 haftalikken digerini 28 haftalikken. Ama hep haftalarindan kucuklerdi. Gelisimleri durmustu. Kan sulandirici vermek akillarina gelmedi. O yuzden doktorlara hic guvenmiyorum artik.. bu arada bende de tiroid var mutlaka duzenli kullan ilaclarini. Bende korkuyorum ama elimizden bisey gelmiyor. Icini ferah tutmaya calis. Genetikte ne gibi sorun cikmisti??