Ben çok erken alınır birşey olur bebeğime diye düşündüm hepCanım niye bu kadar üzüldünki en fazla normal doğum yapamazsın onun dışında biraz daha dikkatli olman gerekiyor burda plesantası aşağıda olan arkadaşlar var
Korkma bişey olmaz ayrıca yukarı çıkabilir tekrardan daha haftan erken. Plesanta genelde yukarıda durur ama nadir olarak yanda veya aşağıdada durabilirmiş doktorum bana bunları anlatıp normal olduğunu söylemiştiBen çok erken alınır birşey olur bebeğime diye düşündüm hepen kötü ihtimal normal doğum olmasın o umrumda değil zaten bende ritim bozukluğu var sezeryan olabilirdim. Evet canım bir arkadaş vardı yazdım ozelden son durumu ne diye inşallah görür cevaplar hiçbir bilgim yok bu konuda
İnşallah canım tek duam sağlıklı doğum yapmak.iste ikinci gittiğim doktorda plesanta yukarda as bir eğim var normal suanlik dedi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı güzel doğumlar yaparızKorkma bişey olmaz ayrıca yukarı çıkabilir tekrardan daha haftan erken. Plesanta genelde yukarıda durur ama nadir olarak yanda veya aşağıdada durabilirmiş doktorum bana bunları anlatıp normal olduğunu söylemişti
Arkadaşım gönlünü,yüreğini ferah tut...Yüzdük,yüzdük kuyruğuna geldik şurda sezeryan olacak olan arkadaşlarla birlikte hemen hemen 10 haftamız filan kaldı.Bebişin odası da hazırmış,yat dinlen,hamileliğimizin son zamanlarının tadını çıkaralımKızlar selam
Bebeğimin odası hazır
Eşyaları da hazır
Dua edin zamanında sağlıkla gelsin
( insallah hepimizinki )
Bu arada benden az az su gelmeye devam ediyor
Doktorum test yaptı arada gelen su ammiyon sıvısı imiş
Bol bol dinlenip havuç suyu içiyorum ama aklım çıkıyor bebeğime birşey olacak diye
Bana dua edin olur mu
Bebeğim tüp bebek 5 sene sonra kavuştum ona
Maddi manevi çok emeğim var ve de umudum tabi
Bu arada ebebek joi de mama sandalyelerinde indirim var az evvel aldım bir tane
Bir bakın dilerseniz
Bende de plesanta aşağıdaİnşallah canım tek duam sağlıklı doğum yapmak.iste ikinci gittiğim doktorda plesanta yukarda as bir eğim var normal suanlik dedi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı güzel doğumlar yaparız
Evet allahtan zaman hızlı geçiyorArkadaşım gönlünü,yüreğini ferah tut...Yüzdük,yüzdük kuyruğuna geldik şurda sezeryan olacak olan arkadaşlarla birlikte hemen hemen 10 haftamız filan kaldı.Bebişin odası da hazırmış,yat dinlen,hamileliğimizin son zamanlarının tadını çıkaralım
Canım çok dikkat et kendine ama zaten su ve havuç suyunu bol bol içiyormuşsun bunun dışında dua etmekten başka çare yok. 7. Aya girmek üzeresin allahın izniyle bebişin durabildiği kadar durur içerdeKızlar selam
Bebeğimin odası hazır
Eşyaları da hazır
( insallah hepimizinki )
Bol bol dinlenip havuç suyu içiyorum ama aklım çıkıyor bebeğime birşey olacak diye
Bana dua edin olur mu
Bir bakın dilerseniz
28 bitecek bugünCanım çok dikkat et kendine ama zaten su ve havuç suyunu bol bol içiyormuşsun bunun dışında dua etmekten başka çare yok. 7. Aya girmek üzeresin allahın izniyle bebişin durabildiği kadar durur içerde
Arkadaşlar benimde kardesim16 yaşında annemi hatırlıyorum feryat figan odaya girdi zor toparlandı ama bende şükürler olsun hiç bi sıkıntı olmadı tabiki normal doğum daha sağlıklı ama sezaryanda da korkulacak bişey yokille de normal doğum takıntım yok ama benim sekiz yaşında bir kardeşim var annem sezaryen dikişlerini çok zor toparlayabildi hala da soğuk alınca soğuk suya falan girince ağrır sızlar vs. ondan fobi oluştu, hep gözümün önünde yaşanan bir süreç olduğu için. bakacağız artık doktor ne derse. sağol bilgi için.
Maşallah bak 7. Aya giriceksin bebişin gelişimi nasıl peki? 600 gram doğup yaşayan tanıdığım var düşün onlar o kadar güçlüki28 bitecek bugün
İnsallah cnm çok sağol
Canım benımde bebeğin eşi asagida. Doktorum iliskiyi, iş yapmayi, ağır kaldirmayı yasakladı. Ani hareketlerden sakinmami istedi. Kanama olma ihtimalini bana da söyledi.Selam kızlar. Ben 16 haftalık hamileyim.dun Dr randevum vardı.hersey normal fakat ilk gittiğim doktor bebeğin eşi rahime yakın aşağıda dedi ve çok korkuttu bnei kanaman olabilir falan dedi panik oldum.hemen başka bir poliklinik vardı ona gittim oda eşi yukarda sorun yok sadece solda biraz rahime doğru eğilme var dedi.o kadar üzüldüm ki dünden beri bebegimide üzdüm çokbaşına gelen varmı yukarıya ne zaman çıkıyor bebek ya da cikarmi
Canim masallah halletmissin gule gule kullansin bebisin. Saglikla hepimiz yavrularimiza kavusalim insallah. Benimde tüp bebek. Cok iyi anliyorum seni.Kızlar selam
Bebeğimin odası hazır
Eşyaları da hazır
( insallah hepimizinki )
Bana dua edin olur mu
Bir bakın dilerseniz
Amin insallah cnmCanim masallah halletmissin gule gule kullansin bebisin. Saglikla hepimiz yavrularimiza kavusalim insallah. Benimde tüp bebek. Cok iyi anliyorum seni.
Geçen ayrıntılıya girdim 28. Haftada yaniMaşallah bak 7. Aya giriceksin bebişin gelişimi nasıl peki? 600 gram doğup yaşayan tanıdığım var düşün onlar o kadar güçlüki
çok geçmiş olsun canım başın sağolsun.Ilkini 21 haftalikken digerini 28 haftalikken. Ama hep haftalarindan kucuklerdi. Gelisimleri durmustu. Kan sulandirici vermek akillarina gelmedi. O yuzden doktorlara hic guvenmiyorum artik.. bu arada bende de tiroid var mutlaka duzenli kullan ilaclarini. Bende korkuyorum ama elimizden bisey gelmiyor. Icini ferah tutmaya calis. Genetikte ne gibi sorun cikmisti??
Öyle mi canım Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah sağ salim kavusursun bebeğine :) kaç haftalıkken öğrendin ? Benim biraz eğim varmış plesanta tam aşağıda değilmiş yaniBende de plesanta aşağıda
Bu sorun :)
Normal olmaz sezeryan olur dedi dr um ve Doğuma kadar yatış verdi evde
Hayırlı sağ salim doğum yaparsın inşallah canım.rahimi kapatmiyormus tam aşağıda değilmiş canım eğim varmış biraz. İnşallah yukarı çıkar.dogum türü hiç önemli değil zaten benim sezeryan olabilir o yüzden sorun değil sağlıklı zamanın dogsunlar yeterCanım benımde bebeğin eşi asagida. Doktorum iliskiyi, iş yapmayi, ağır kaldirmayı yasakladı. Ani hareketlerden sakinmami istedi. Kanama olma ihtimalini bana da söyledi.
Senin haftan erken oldugu icin yukarı da cikabilir. Endiselenip kendini uzme. Bebege bir zararı yok. Sadece senin dikkatli olman gerekiyor. Eger rahim agzini kapatiyorsa normal dogum yapamiyorsun o kadar. Zaten dogum seklinden cok bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak onemli.
Merhaba öncelikle inşallah bebişini zamanında sağlıkla kucağına alırsın, amniyon sıvısının geldiğini nasıl anladın? Tamamen şeffaf mu geliyor? Benim de arada ıslaklık oluyor, hep akıntı olarak algıladım ama su gibi kuruyunca azıcık bi beyazlık kalıyor bilemedim ben de. Bu tarz bir şey mi beni bilgilendirir misin?28 bitecek bugün
İnsallah cnm çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?