2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
@Furha63 benim de triodim en son 12.haftada bakılmıştı. Sınıra yakındı değerim düşüktü.dr normal demişti.şimdi aklıma yine kurt düştü acaba düşüklükten dolayı mı kilo alıyorum bugün dr kontrolüm var test isteyim bakalım.
victoryvivi canım benim de aklımdaydın acaba nasıl oldun diye çok şükür istiratle atlatcaksın bu günleri.hazırlıklarıda bitirmişsin.benimde akıntım çok oluyor bazen suyum mu sızıyor diye endişelendim.insallah değildir.

Teşekkür ederim
İns hepimiz sağlıkla Doğum yaparız
Çamaşırımda ıslaklık oluyordu
Renksiz su gibi
Doktora söyledim
Turnusollu ped verdi
Onu kullanınca ped yeşil renk oldu
Renk yeşil ya da mavi olursa sıvı imiş
Ultrasonda da belli oluyor azalma olduğu

Geçen ayrıntılıya girdim 28. Haftada yani
Dr haftasına göre normal dedi
Herşey yolunda idi şükür
36 cm e 1050 gram olmuş
İnsallah zamanında gelsin de bu sıkıntılar yanıma kalsın ne yapalım
Kocaman olmus kuzu hic uzulme artik arkadaslarin dedigi gibi dogsa da yasama sansi var olmasin tabiki butün bebisler iyi olsunda cektigimiz bize kalsin birsey olmaz cok dikkat et kendine canim

Teşekkür ederim haftaya doktora gideceğim bi sorayım bakalım, umarım amniyon değildir

Geçen ayrıntılıya girdim 28. Haftada yani
Dr haftasına göre normal dedi
Herşey yolunda idi şükür
36 cm e 1050 gram olmuş
İnsallah zamanında gelsin de bu sıkıntılar yanıma kalsın ne yapalım
Gayet iyi canım gelişimi maşallah bence korktuğun gibi erken gelmicek böyle sıkıntılar yaşayıp sürekli yatıp haftasını geçen bebek var

Kızlar şeker yükleme sonucum açlık 73 tokluk 156 doktorum 100lük bi daha yaptırmamı söyledi napcam ya mahvoldum bi daha içebileceğimi sanmıyorum

Teşekkür ederim haftaya doktora gideceğim bi sorayım bakalım, umarım amniyon değildir
Canim sende olanin aynisi bende oluyordu bende amniyon zannettim degilmis doktorum amniyon renksiz ve kokusuz olur dedi senin beyaz tortu birakiyorsa benim gibi ya idrar enfeksiyonudur yada mantardir canim su anlasiliyor farkli oluyormus takma kafana sakin

Valla nasıl içimi rahatlattın, çok teşekkür ederim geçen idrar verdim yetersiz numune diye sonuç çıkmamış tekrar gitmeye de üşendim, ilk fırsatta tekrar yaptırayım en iyisi, suyu da çok az içiyorum. Zamanında sağlıkla alalım kucağımıza inşallah hepimiz

Insallah canim bende cok endişelenmiştim dedim doktora benim suyum geliyor heralde diye birde 23. Haftamdaydim daha ozaman bakti birkere renksiz kokusuz olur senin tortu birakiyormus dedi alttan muayene etti rahim agzinda kapali dedi sen de tabiki muayene ol bi tahlil yaptir ama endiselenme su farkli oluyormus anlasiliyormus arti arada idrarda kaciriyor olabilirsin ? Belki

Kızlar cok akıntınız oldugu zaman ya da daha ileri ki haftalarda acaba bu gelen suyum mu dıye endıselenen olursa belkı bılmezsınız yazayım.

Eczane de bunun ıcın pedler var eger suyun gelıyorsa damla seklınde dahı olsa orda pedın rengı degısıyor. Ilk gebelıkte basıma geldıgı ıcın ordan bılıyorum aklınızda olsun

belkı dıkıs seklı sartlar vs degıstıgı ıcın suan oyle olmayabılır. Benım yapiştırma mesela ıncecık cızgı var dıkıs falan aldırmadım. Her sene 20gunum buz gıbı denızde saatlerım gecer hıc boyle bısey yasamadım Belkı cok nadır yasanan bıseydır belkı doktora baglıdır bılemedım. Korkmayın ınsallah yasamazsınız
o renklı yapıskan gıbı degılde sıvı ve kokusuz... Ultrsonda suyun az olsa doktorun soylerdı her gıttıgımde bakıyor suan normal. Kızımda doguma kadar yasamıstım anlıyordum su oldugunu doktorumda zaten az oldugunu soyluyordu. Yanı korkma olsa soylerdı doktorun.. eger cok endıse edıyorsan eczaneden pedlerden alıp bakabılırsın ıcın rahat eder

Yapışkan değil benim de su gibi ama kuruyunca ortada bi beyazlık bırakıyor, ped alıp denesem iyi olur

Merhaba kizlar bilen vardir illaki havuzlu han bugün kaca kadar acik olur ona göre gidecegiz de ?

Bu aralar benimde akıntım çoğaldı çamaşırım baya ıslanıyor ama beyaz benim akıntım da baya sulu oluyor normalde de beraberinde suyum gelmiyordur inşallah geçen bende korktum bi öyle

Sağol cnm sanada geçmiş olsun
Benim serbest T4 =(L) 0.54 çıktı normal değer 0.7 ile 1.48 arası olması gerekiyormuş. Kafam karıştı düşmesi de kötü değil mi. Tabi yine netten baktım her zamanki gibi kötü şeyler yazıyordu beyin gelisimini engelliyormus

Cnm senin kaç çıkmıştı. Düşük olması mı kilo aldırıyor yüksek olması mi

Bu aralar benimde akıntım çoğaldı çamaşırım baya ıslanıyor ama beyaz benim akıntım da baya sulu oluyor normalde de beraberinde suyum gelmiyordur inşallah geçen bende korktum bi öyle
Canim benimde oyleydi korktum suyum geliyor diye enfeksiyon varmis. Fitil verdi doktorum 4 gun aksam yatmadan fitili kullandim gecti. Camasiri islaticak kadar akinti iyi degil kesmemiz gerek dedi hatta. Bir kurtulamadim enfeksiyondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…