canım benim akıntım senelerdir öyle evlendiğimde değişti çok süt gibi oldu koku falan yok şükür fitiller haplar en son kültür yaptırdım bir şey çıkmadı vücut yapıyormuş o yüzden suyum gelirse ayırt bile edemem gibime geliyorCanim benimde oyleydi korktum suyum geliyor diye enfeksiyon varmis. Fitil verdi doktorum 4 gun aksam yatmadan fitili kullandim gecti. Camasiri islaticak kadar akinti iyi degil kesmemiz gerek dedi hatta. Bir kurtulamadim enfeksiyondan
Iyi günler benim t4 0.01 çıkmıştı yani hiç çalışmıyormuş aile hekimi acil kadın doğuma ya da iç hastalıklara gitmem gerektiğini söylemişti. Bende sabahına iki doktordan randevu aldim ikisi de umursamadı açıkcası. Tek bir değere bakıp değerlendirmek yanlış olur dediler ikisi de aynı cümleyi kurdu. Ama ben internette okuduğum yazılardan dolayı bir türlü tatmin olmadım ve 3 ayrı kadın doğumdan randevu alıp hepsine sordum. Hepsinin ortak cevabı aynıydı. Aile hekimim çok ilgilendi her ay gel takip edelim dedi. Bir sonraki ay tahlilde 0.57 cıktı ve korkmamam gerektiğini artik normal olduğunu söylemişti. Bir tuz önermişti onu kullanıyorum ama tam hatırlamıyorum iyotsuz tuzdu herhalde hatırlarsam yazarım mutlaka o çok iyi geldi bana.Sağol cnm sanada geçmiş olsun
Benim serbest T4 =(L) 0.54 çıktı normal değer 0.7 ile 1.48 arası olması gerekiyormuş. Kafam karıştı düşmesi de kötü değil mi. Tabi yine netten baktım her zamanki gibi kötü şeyler yazıyordu beyin gelisimini engelliyormus
Yok canım o değer değişiyor bende de benim de bi kere aynı seninki gibi çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaç fazla mı geldi diye dahiliyeci normal dedi üzerine düşmediSağol cnm sanada geçmiş olsun
Benim serbest T4 =(L) 0.54 çıktı normal değer 0.7 ile 1.48 arası olması gerekiyormuş. Kafam karıştı düşmesi de kötü değil mi. Tabi yine netten baktım her zamanki gibi kötü şeyler yazıyordu beyin gelisimini engelliyormus
Naptın canım gidebildin mi ? Gittiysen not alsaydın hangi mağazalara girdiğini. Ben ufak tefek bişeyler aldım da orayıda merak ediyorum.Merhaba kizlar bilen vardir illaki havuzlu han bugün kaca kadar acik olur ona göre gidecegiz de ?
Allah korusun ya. Herseyden korkar oldum. Bebis biraz daha buyuseydi icim rahat olcak. Gunluk ped kullaniyorum surekli degistiriyorum biraz azaldi sanki bu aralar.canım benim akıntım senelerdir öyle evlendiğimde değişti çok süt gibi oldu koku falan yok şükür fitiller haplar en son kültür yaptırdım bir şey çıkmadı vücut yapıyormuş o yüzden suyum gelirse ayırt bile edemem gibime geliyor
Kızlar selam
Bebeğimin odası hazır
Eşyaları da hazır
Dua edin zamanında sağlıkla gelsin
( insallah hepimizinki )
Bu arada benden az az su gelmeye devam ediyor
Doktorum test yaptı arada gelen su ammiyon sıvısı imiş
Bol bol dinlenip havuç suyu içiyorum ama aklım çıkıyor bebeğime birşey olacak diye
Bana dua edin olur mu
Bebeğim tüp bebek 5 sene sonra kavuştum ona
Maddi manevi çok emeğim var ve de umudum tabi
Bu arada ebebek joi de mama sandalyelerinde indirim var az evvel aldım bir tane
Bir bakın dilerseniz
Aynen cnm bizim de aile hekimi hemen kadın doğuma yönlendirdi istediğimiz bir değer dedi. Tabi yinede içime kürt düştü.Iyi günler benim t4 0.01 çıkmıştı yani hiç çalışmıyormuş aile hekimi acil kadın doğuma ya da iç hastalıklara gitmem gerektiğini söylemişti. Bende sabahına iki doktordan randevu aldim ikisi de umursamadı açıkcası. Tek bir değere bakıp değerlendirmek yanlış olur dediler ikisi de aynı cümleyi kurdu. Ama ben internette okuduğum yazılardan dolayı bir türlü tatmin olmadım ve 3 ayrı kadın doğumdan randevu alıp hepsine sordum. Hepsinin ortak cevabı aynıydı. Aile hekimim çok ilgilendi her ay gel takip edelim dedi. Bir sonraki ay tahlilde 0.57 cıktı ve korkmamam gerektiğini artik normal olduğunu söylemişti. Bir tuz önermişti onu kullanıyorum ama tam hatırlamıyorum iyotsuz tuzdu herhalde hatırlarsam yazarım mutlaka o çok iyi geldi bana.
Hayırlı akşamlar cnm.Iyi günler benim t4 0.01 çıkmıştı yani hiç çalışmıyormuş aile hekimi acil kadın doğuma ya da iç hastalıklara gitmem gerektiğini söylemişti. Bende sabahına iki doktordan randevu aldim ikisi de umursamadı açıkcası. Tek bir değere bakıp değerlendirmek yanlış olur dediler ikisi de aynı cümleyi kurdu. Ama ben internette okuduğum yazılardan dolayı bir türlü tatmin olmadım ve 3 ayrı kadın doğumdan randevu alıp hepsine sordum. Hepsinin ortak cevabı aynıydı. Aile hekimim çok ilgilendi her ay gel takip edelim dedi. Bir sonraki ay tahlilde 0.57 cıktı ve korkmamam gerektiğini artik normal olduğunu söylemişti. Bir tuz önermişti onu kullanıyorum ama tam hatırlamıyorum iyotsuz tuzdu herhalde hatırlarsam yazarım mutlaka o çok iyi geldi bana.
Gittim canim lohusa takimi pijama takimi bebek icin birkac eksik alip donduk besik begendik bitanede belki ordan alacagiz butun magazalarin karti ve posetleri var gittigin zaman soyle yazarimNaptın canım gidebildin mi ? Gittiysen not alsaydın hangi mağazalara girdiğini. Ben ufak tefek bişeyler aldım da orayıda merak ediyorum.
Gunluk ped yerine ic çamaşırınızı surekli degistirmenizi oneririm. Benim doktorum cok cok zararli diyor gunluk ped icin enfeksiyona davetiye çıkarıyormuş nacizane bir tavsiyeAllah korusun ya. Herseyden korkar oldum. Bebis biraz daha buyuseydi icim rahat olcak. Gunluk ped kullaniyorum surekli degistiriyorum biraz azaldi sanki bu aralar.
Çok teşekkür ederimEminim her şey yolunda gidecek, 28.Haftayı bitiriyosun bile. Her şey gönlünce olsun inşallah..
Anne sütü ve mama arasinda illaki fark vardir ama sütü gelmeyen anneler yada gelmeyecek anneler olabilir aramizda tabiki herkes emzirmek ister ama bazi sebeplerden emziremiyor ise bunlari duyup uzulebilir bence mamayla da cocuk gayet büyür kimse bunu tercih etmez tabiki ama bazilarinin bu konuda bu kadar kati olmalarina ben kiziyorum gercekten biberon atilacak falan neymis daha nelerKızlar bugün gene eğitime gittim bugünkü konu anne sütü ve emzirmeydi. Size ne kadar da anlatsam burda keşke sizde katılabilseydiniz o kadar güzel bilgiler öğrendimki. Anne sütünün ne kadar önemli olduğundan bahsettiler mama içen çocukla anne sütü içen çocuğun arasında dağlar kadar fark vardır dedi ebe. Bi kere dişleri bile hemen çürürmüş çocukların anne sütündeki besin ve değeri alamadıkları için. Kesinlikle 15 dk bi göğüsü 15 dk diğer göğüsü vermemiz lazımmış. Sütün yağlı kısmı arkada kaldığı için son 5 dkda alırmış bebek o yağlı kısmı o yüzden eğer düzensiz bi şekilde 10ar dk emzirirseniz bebek asla doymaz ve sürekli ağlar dedi. Önemli olan düzenli olarak emzirmek. Birde memelerimizin yara olmaması için kesinlikle meme ucunu değil memenin kahverengi kısmını tamamen bebeğin ağzına vermeliymişiz bu şekilde yara olmazmış. Biberon ve emzik görmek istemiyorum hastane çantasında dedi ebe bi bebek mamaya alışmaz ama biberona hemen alışır aldıysanız çöpe atın dediAldım ama atmıcam tabiki 55 lira verdim biberona Şimdilik böyle inşallah sizde katılırsınız çok faydası oluyor gerçekten 3 saat sürdü ve altın değerinde bilgiler edindim
O biberonu instagramda takip ettiğim bi doktor da söylüyo bebeği beslemek için farklı yöntemler var biberon kesinlikle alıştırılmamalı diyo.Anne sütü ve mama arasinda illaki fark vardir ama sütü gelmeyen anneler yada gelmeyecek anneler olabilir aramizda tabiki herkes emzirmek ister ama bazi sebeplerden emziremiyor ise bunlari duyup uzulebilir bence mamayla da cocuk gayet büyür kimse bunu tercih etmez tabiki ama bazilarinin bu konuda bu kadar kati olmalarina ben kiziyorum gercekten biberon atilacak falan neymis daha neler
Tabiki canım benimde emzirceğim kesin değil sonuçta ama ben ebenin dediklerini söyledim. Benim en yakın arkadaşım çok istemesine rağmen emziremedi mamayla büyüttü şimdi 1 yaşına giricek maşallah tosuncuk gibi ama her zaman der arkadaşım çok isterdim emmesini en ufak bişeyde hasta oluyor diye kimse istemez tabiki mama vermek. Ebeler bu konuda biraz fazla katı sanırım ebeayse diye bi kız takip ediyorum instagramda istanbulda çok iyi bi hastanede ebe oda öyle sayfasına bak bi istersen hep emzirmeye yönelik şeyler var bizim iyiliğimiz için hepsi ama bazen bizim elimizde olmayabiliyor bu durumAnne sütü ve mama arasinda illaki fark vardir ama sütü gelmeyen anneler yada gelmeyecek anneler olabilir aramizda tabiki herkes emzirmek ister ama bazi sebeplerden emziremiyor ise bunlari duyup uzulebilir bence mamayla da cocuk gayet büyür kimse bunu tercih etmez tabiki ama bazilarinin bu konuda bu kadar kati olmalarina ben kiziyorum gercekten biberon atilacak falan neymis daha neler
Benim takip ettiğim ebe var ebeaysee ismi instagramda az öncede dedim oda öyle canım geçen gün evinizde biberon görmiyim sakın falan yazmış çok karşılar gerçekten ama demekki var bi bildikleri.O biberonu instagramda takip ettiğim bi doktor da söylüyo bebeği beslemek için farklı yöntemler var biberon kesinlikle alıştırılmamalı diyo.
Insallah hepimiz emzirebiliriz anneyle bebegin yakinlasmasi icin de cok etkili emzirmek kesjnlikle ama benim dayimin esi iki cocugu da hic emziremedi süt kanallarında problem vardi cok uzuldu cok yiprandi bu konuda herkes cok baski yapiyor ben sevmiyorum o sebepten kati olanlari sanirim insallah hem bebisler saglikla gelir hemde sutumuz sakir sakir gelirTabiki canım benimde emzirceğim kesin değil sonuçta ama ben ebenin dediklerini söyledim. Benim en yakın arkadaşım çok istemesine rağmen emziremedi mamayla büyüttü şimdi 1 yaşına giricek maşallah tosuncuk gibi ama her zaman der arkadaşım çok isterdim emmesini en ufak bişeyde hasta oluyor diye kimse istemez tabiki mama vermek. Ebeler bu konuda biraz fazla katı sanırım ebeayse diye bi kız takip ediyorum instagramda istanbulda çok iyi bi hastanede ebe oda öyle sayfasına bak bi istersen hep emzirmeye yönelik şeyler var bizim iyiliğimiz için hepsi ama bazen bizim elimizde olmayabiliyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?