2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Onu bana kaynanam yapti tutturmus dalin sampuan al almam dedim mustela alicam dedim diyorki hep pahaliya kaciyorsun dalin en eskisi en iyisi diyorum icinde kimyasal var dalinde yoktur biz hep onu kullandik sen çıkarıyorsun boyle seyleri diyor cildirtti beni en son dedim cocuk benim karar benim karismayin kapandi ceneleri ayar olurum boyle tiplere verseydin agzinin payini ona neyse

Bu konuda cok ciddi anlamda bir psikolojik baski var sanki bebegi anneden cok dusunecekler gibi emzirebilse emzirir zaten

Şuan benim de boğasım geldi. Kimi insanda vardır o mantık pahalı olan iyidir. Dünyanın em saçma şeyi

Kızlar bi ara patlayan bi kür vardı. Yoğurt limon pulbiber. Onu bu akşam ilk defa yaptım. Yarım limondan daha az sıktım ve 1 tatlı kaşığı pulbiber koydum. Zararı olacak bişey yok sonuçta dimi doktora da mesajla sormak istemiyorum ama mantıken şüpheli bişey yok içinde. Ödem çok olmaya başladı belki onu azaltır

Şuan benim de boğasım geldi. Kimi insanda vardır o mantık pahalı olan iyidir. Dünyanın em saçma şeyi
Benim de boğasım geliyo da arada annem var,üzülmesin diye sesimi çıkartmıyorum ,zaten nazarından çatlayacaktım,kendisi 23 haftalık 15 kg almış,benim almadığımı görünce kem gözle baktı heralde ,tansiyonum bir düştü ,şimdi eşimle kontrol altında tutuyoruz

Kem goze cok inanirim. Ben ya aman dikkat et kendine belli zaten bir acigini aramis bulamamis bezden laf vurmus iste

Canım bence doktoruna bi sor içinde zararlı bişey yok ama hepsi birleşince belki bize zararlı bi noktası vardır bende biliyorum o kürü ama doğumdan sonra yaparım nasılsa doğuma kadar kiloda ödemde azalmıcak çoğalcak en iyisi doğumdan sonra yapmak böyle şeyleri

En istediğim önem verdiğim şeylerden biriydi sonunda aldım 39.90 e bebekten oğlumda tek sıkıntım emzirmekle alakalıydı çok baskı (“emzirmeyenden anne mi olurmuş “)gibi sütü toptan kesecek cümleler yüzünden çok sıkıntılı zamanlardı oyüzden daha bilinçli hazırlanmaya çalışıyorum

Eklentiler

• B6AAFC79-FDC7-4ED8-986D-0FD1D089805B.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 42
  • B5A07C44-76A0-48BC-94AB-4C5423CA2A13.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 42
Gittim canim lohusa takimi pijama takimi bebek icin birkac eksik alip donduk besik begendik bitanede belki ordan alacagiz butun magazalarin karti ve posetleri var gittigin zaman soyle yazarim
Hayırlı olsun canım. Bizde bi çılgınlık yaptık letgodan Kraft fit travel sistem araba aldık piyasa fiyatının 3te 1 fiyatına sıfır.gayet Güzel beğendik güzel sağlıklı günlerde kullanalım İnşâAllah

Ben böyle anlattığımdan anlamıcak insanlara hee hee diyip geçiyorum artık nefes yormaya bile değmez o körü körüne inanıyo kendi bildiğine

İdrar yolu enfeksiyonu başıma dert oldu 10 gün suda eriyen bir tablet kullandım 3 günlük fitil. Üzerine tahlil verdim yine azalacağına artmış ve şuan antibiyotik kullanıyorum :/
Aynıyız valla bekarlığımdan beri akıntı belam var kaç kez tahlil verdim kaç kez smear verdim Yok gitmiyor. Hamilelikle arttı bir de enfeksiyon çıktı hepsi birbirine karıştı bakalım sonumuz hayrola

Gunluk ped yerine ic çamaşırınızı surekli degistirmenizi oneririm. Benim doktorum cok cok zararli diyor gunluk ped icin enfeksiyona davetiye çıkarıyormuş nacizane bir tavsiye
Ic camasirimida surekli degistiriorum ama akintim yogun olunca mecbur kaldim kullanmaya. Cok sukur bu aralar gecti enfeksiyon. Cildim hassas zaten hemen farkediyor pisik oluyorum uzun sure kullaninca. Eminim saglikli olmadigina

Bence mutlu anne mutlu bebek kuralını unutuyor bazı kişiler . Bu anne sütü konusunda bu kadar baskıya ne gerek var ki . Evet herkes ister inşallah emzirelim bol bol ama ya olmazsa ? Biberon görmek istemiyorum ne demek ya lohusa kadın öyle üzülür mü hiç sütüyle sınavdan geçiriliyormuş gibi. Benim yeğenim 85 gün yoğun bakmda kaldı emmedi raporla Mama yedi burnundan sondayla beslendi. Kimse yaşamasın böyle şeyleri inşallah
Ben insanların böyle mükemmeliyetçi tavırlarına gıcık oluyorum zaten bir de hormonlarım iyice dellendiriyor beni :)

Ic camasirimida surekli degistiriorum ama akintim yogun olunca mecbur kaldim kullanmaya. Cok sukur bu aralar gecti enfeksiyon. Cildim hassas zaten hemen farkediyor pisik oluyorum uzun sure kullaninca. Eminim saglikli olmadigina
Sen yine kullanmamaya bak pecete falan bile ondan iyidir bende de var akinti kullanmiyorum ama gunde 20 kez camasir degistiriyorum nasilsa hergun makina calisiyor zor oluyor ama napayim

Evet arkadaşımın gelmedi mesela
Ne yapsın kızcağız mama veriyor

Emzirme konusu benim annelikte kafayı sıyırmamda başlangıç noktamdır.oglumu sezeryanla doğurdum.3 gün sütüm gelmedi.emzir gelir emzirrr emzirrr emzirrr emzirrrrrrr emzirrrrrrrrrr bir annenin omuzlarına okadar çok psikolojik baskı koyuyorlar ki farkında değil toplum.3 koca gün benim yavrum aç durdu kocam inat etti mama vermemek için.sonunda mecbur mama tavsiyesi yaptık günde bir sefer sadece.haaa şükür 14 ay emzirebildim mama takviyesi ile ama yaşadıgım günler aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor.

canım benim kültürümde enfeksiyon çıkmıyordu önemli olan oymuş bünye yapıyor akıntıyı idrar yollarımda da enfeksiyon çıkıyor evlendim evleneli onun için de kültür yapıldı ona da aynı şeyi söylediler bünye geçmiyor malesef her türlü ilacı kullandım

Benim ilk bebeğim ama etrafımda senin hikayene benzeyen çok hikayeye şahit oldum. Zaten kendimizi en yetersiz hissedeceğimiz bir dönemde bir de böyle psikolojik baskı ne bileyim yazık günah ya anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…